Jump to content

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma dajte ljudi, ja sam nashao lyrics na prvoj strani onoga shto mi je google izbacio...

Biomechanical rulllzzzzzz! icon_rockdevil.gif

Ja idem uglavnom zbog njih biggrin.gif , samo kapiram da ce im SKC smoriti zvuk, al shta da se radi...

Posted

Pa, bilo bi korektno da si postavio link za tekstove, ali nekako cemo se i ovako snaci...

Drago mi je sto ima ljudi koji vole Biomechanical, i koji ce cak iskljucivo zbog njih doci na koncert icon_rockdevil.gif

Posted
Zasto sam ja nacuo da je Biomechanical HC/Thrash???

Ja sam to bas danas procitao u broju 11 Snakepit magazina. Bila je recenzija njihovog dema iz 2001. i lepo pise da imaju gruv kao Pantera u pesmama. Ne tvrdim da se nisu u medjuvremenu promenili, jer ne znam. Mogu samo da verujem na rec onima koji su culi.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja sam to bas danas procitao u broju 11 Snakepit magazina. Bila je recenzija njihovog dema iz 2001. i lepo pise da imaju gruv kao Pantera u pesmama. Ne tvrdim da se nisu u medjuvremenu promenili, jer ne znam. Mogu samo da verujem na rec onima koji su culi.

Pa, i te kako imaju gruv kao Pantera, ali ne bih to HC-om nazvao.

Eight Moons je Pantera iz buducnosti, na nekim mestima cak i previse podseca na neke momente Cowboys from Hell-a.

Dobar album u svakom slucaju...

Posted

ГРУВ = BAD

ХЕВИ = GOOD

:D

Mislim, 4 puta su metalniji od Mercenary a svi znamo da su Mercenary tačno između Manowar i Accept.

Posted

Pantera + Judas Priest = Biomechanical... moje vidjenje ne znam ni ja zasto... :)

Necu ih gledati u BG :( ali kontam da ce biti sigurno bolji od Exodusa ali 'ajde nema veze...

Posted

@Bananaman

Ja se bas i ne slazem :bigblue:

Niko se ne moze porediti sa Nevermore-om!!! Mada osecam veoma slicnu emotivnu ispunjenost dok ih slusam.

Jos manje od tri nedelje do koncerta!!! :rockdevil:

(pocela sam da odbrojavam k'o Grave :):):) )

• 3 months later...
Posted

Izuzetan bend. Propratila sam njihovu odlicnu svirku u prvom redu, naravno! ;) Neshvatljivo mi je da ga toliko malo ljudi slusa :no: Neverovatno mi je da ni posle koncerta, na kojem su bili predgrupa Exodusu, NIKO nije posetio ovu temu...Pa i ko ne poznaje njihov rad, mogao je da cuje vrhunsko izvodjenje Painkillera! Nedovoljno, mozda? Za Biomechanical sam jos od prvog slusanja imala fantastican dozivljaj, a posle koncerta ih jos vise cenim. I volela bih da ih ponovo slusam uzivo, ali ne kao predgrupu. Posle svirke sam imala srecu da malo duze popricam sa Johnom, izuzetnim pevacem, ali i covekom. Neusiljenim, bez foliranja, uobrazenosti i ostalih gluposti. Samo sa ogromnom ljubavlju prema Metalu.

Posted

Мени је драго што сам их видео, али су ми звучали некако прегласно. И свирали су само једну песму са првог албума. Кад ће нов албум да се појави?

Posted
:udri: Nije! Nego je bre slika lepa. Ljudi su se uslikali ispred SKC na dan koncerta i stavili ovu fotku, kao jednu od ukupno 5 na svoj sajt, a 40 dana je trajala turneja. respect.gif za Biomechanical!
  • 1 month later...