StarbreakeR Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ma ocigledno...e pa super...vidim i Exodus i prvi prog koncert u zivotu :shy: Quote
Cortex Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ma dajte ljudi, ja sam nashao lyrics na prvoj strani onoga shto mi je google izbacio... Biomechanical rulllzzzzzz! Ja idem uglavnom zbog njih , samo kapiram da ce im SKC smoriti zvuk, al shta da se radi... Quote
DragonHeart Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Pa, bilo bi korektno da si postavio link za tekstove, ali nekako cemo se i ovako snaci... Drago mi je sto ima ljudi koji vole Biomechanical, i koji ce cak iskljucivo zbog njih doci na koncert Quote
RNA Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Zasto sam ja nacuo da je Biomechanical HC/Thrash??? Ja sam to bas danas procitao u broju 11 Snakepit magazina. Bila je recenzija njihovog dema iz 2001. i lepo pise da imaju gruv kao Pantera u pesmama. Ne tvrdim da se nisu u medjuvremenu promenili, jer ne znam. Mogu samo da verujem na rec onima koji su culi. Quote
DragonHeart Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Kakav HC? Nema govora da se moze osjetiti u muzici Biomechanical-a. To blesavi novinari svasta pisu Quote
Жвакић Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Biomechanical je gotiva! Moze da se ne dopadne nekome, to je u redu, ali ne moze reci da je los! Quote
StarbreakeR Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Ne znam ali verujmo ovim ljudima koji ih vole... Quote
Wise Owl Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Ja idem uglavnom zbog njih I ja! Quote
Жвакић Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Hej, Mudra sovo, da li bi mogla da mi das textove za Eight moons? Quote
DragonHeart Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Evo tekstova: http://www.lyricsandsongs.com/lyrics/BIOMECHANICAL.html Quote
Apeiron Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Ja sam to bas danas procitao u broju 11 Snakepit magazina. Bila je recenzija njihovog dema iz 2001. i lepo pise da imaju gruv kao Pantera u pesmama. Ne tvrdim da se nisu u medjuvremenu promenili, jer ne znam. Mogu samo da verujem na rec onima koji su culi. Pa, i te kako imaju gruv kao Pantera, ali ne bih to HC-om nazvao. Eight Moons je Pantera iz buducnosti, na nekim mestima cak i previse podseca na neke momente Cowboys from Hell-a. Dobar album u svakom slucaju... Quote
Vlaja Buraz Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Ja sam to bas danas procitao u broju 11 Snakepit magazina. Bila je recenzija njihovog dema iz 2001. i lepo pise da imaju gruv kao Pantera u pesmama. Ne tvrdim da se nisu u medjuvremenu promenili, jer ne znam. Mogu samo da verujem na rec onima koji su culi. ГРУВ = BAD ХЕВИ = GOOD Mislim, 4 puta su metalniji od Mercenary a svi znamo da su Mercenary tačno između Manowar i Accept. Quote
Sinstrel Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Pantera + Judas Priest = Biomechanical... moje vidjenje ne znam ni ja zasto... Necu ih gledati u BG ali kontam da ce biti sigurno bolji od Exodusa ali 'ajde nema veze... Quote
Жвакић Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Evo tekstova: http://www.lyricsandsongs.com/lyrics/BIOMECHANICAL.html Fali im tex za In the core of darkness, a i ima nekih da kazem nepravilnosti. Svejedno, hvala matori! A i slazem se sa ovim Pantera+JP=Biomechanical U MH-u su ubacili i Nevermore u kombinaciju sto meni nije sasvim jasno, al' aj sad. Quote
Wise Owl Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 @Bananaman Ja se bas i ne slazem Niko se ne moze porediti sa Nevermore-om!!! Mada osecam veoma slicnu emotivnu ispunjenost dok ih slusam. Jos manje od tri nedelje do koncerta!!! (pocela sam da odbrojavam k'o Grave ) Quote
Wise Owl Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Izuzetan bend. Propratila sam njihovu odlicnu svirku u prvom redu, naravno! Neshvatljivo mi je da ga toliko malo ljudi slusa Neverovatno mi je da ni posle koncerta, na kojem su bili predgrupa Exodusu, NIKO nije posetio ovu temu...Pa i ko ne poznaje njihov rad, mogao je da cuje vrhunsko izvodjenje Painkillera! Nedovoljno, mozda? Za Biomechanical sam jos od prvog slusanja imala fantastican dozivljaj, a posle koncerta ih jos vise cenim. I volela bih da ih ponovo slusam uzivo, ali ne kao predgrupu. Posle svirke sam imala srecu da malo duze popricam sa Johnom, izuzetnim pevacem, ali i covekom. Neusiljenim, bez foliranja, uobrazenosti i ostalih gluposti. Samo sa ogromnom ljubavlju prema Metalu. Quote
Жвакић Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Мени је драго што сам их видео, али су ми звучали некако прегласно. И свирали су само једну песму са првог албума. Кад ће нов албум да се појави? Quote
Mega_Deda Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Meni je drugi album bolji realno... Tako da kapiram da je ok to sto su ga forsirali Quote
Wise Owl Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Ova slika zasluzuje da se okaci na YuM!!! Quote
Wise Owl Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Nije! Nego je bre slika lepa. Ljudi su se uslikali ispred SKC na dan koncerta i stavili ovu fotku, kao jednu od ukupno 5 na svoj sajt, a 40 dana je trajala turneja. za Biomechanical! Quote
DragonHeart Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Novi album "Cannibalised" izlazi u septembru! Quote
ErliK Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Novi album "Cannibalised" izlazi u septembru! Super vest! Quote
DragonHeart Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Kad bi smo bili te srece da dodju Quote
Recommended Posts