Supergalactic Lover Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 bend, ex-basiste nama poznatog benda anathema, Duncan Patterson-a. bend iz engleske naravno sviraju, kako ih svrstavaju, Experimental dark orchestral ambient music imaju iza sebe 2 albuma Saviour i Lights out ja sam ih slusao nesto u prolazu i svideli su mi se. sta vi mislite o njima, i da li posedujete nesto od njih? Quote
Agarth Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Imam oba albuma, drugi mi je mnogo bolji... Savrseno! Quote
Kent Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 drugi album je hipnoticko savrsentsvo... oni otkucaji srca su tako zavodljivi... sa prvog mi se jedino the last laugh bas svidja, a drugi je dosta nabijen emocijama i napet citavim tokom... najvece iznenadjenje protekle godine za mene licno (uz Klimt 1918) Quote
Agarth Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Ko su Klimt 1918? Deluje ko neki post rock po imenu? Quote
BodyRemover Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Lights Out je savrsen album! Nije post rock Kao neznija verzija Novembre. poz Quote
Kent Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 fenomenalna blaza verzija Novembrea ima svega - Anatheme, Katatonie, Opetha, Smithsa, Curea, Beatlesa, Porcupine Trrea, Policea (hell yeah!) i to je sve vrhunski spojeno... najvise Novembre uticaja, naravno... Quote
Council A Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Skinula sam neke pesmice sa neta i -MoRaM ih imati. Ko je voljan da saradjuje ? Quote
Supergalactic Lover Posted July 20, 2004 Author Report Posted July 20, 2004 (edited) ANTIMATTER, a group made up of current and past members of popular post-metal merchants ANATHEMA, have entered the studio to begin recording their third album. A late summer/early fall release is expected. Songtitles set to appear on the CD are as follows: 01. A Portrait Of The Young Man As An Artist 02. Legions 03. Eternity Part 24 04. Fighting For A Lost Cause 05. Relapse 06. The Weight Of The World 07. Epitaph The album will represent a brief hiatus from electronica, as an acoustic orchestral sound canvass is planned. Danny Cavanagh (piano) and Jenny O'Connor (vocals) are likely to appear on some tracks, echoing the acoustic sessions of 2001 that yielded the bonus tracks for "Saviour". Rachel Brewster from the U.K. band MARLOWE is also scheduled to make an appearance. mrzi me da prevodim, ali shvatate poentu. zaista, ko je voljan da saradjuje? moze razmena?? anyone? Edited July 20, 2004 by Superius Deus Quote
postman Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Od oba odlicna albuma odlicniji mi je novi. Quote
Buddha Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 imam oba + onaj bootleg the Last Laugh aka Live at k13. ja bih da saradjujem. ima li ko seigmen - total ? Quote
scissors Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 čuo sam "Lights Out" prije mjesec dva, ali me nije nešto oduševio... simpa ambijental, ali ništa više... ne znam šta ovo traži na doom forumu uopšte Quote
Agarth Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Pa zato što je to bend Duncana Pattersona, pa je i sasvim ligično da je ovde tema. Nije ambiental... i album je baš savršenstvo! Meni je "Lights Out" jedan od najboljih albuma koje sam čuo od 2000.-e pa naovamo... Quote
Chlan 787 Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 pozajmite mi "lights out" ili pucam sebi u glavu! Quote
marcoman Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 ja samo da kazem da imam onaj klip od 14mb, Lost control u izvodjenju Antimatter-a Quote
Buddha Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 (edited) The recording of the new Antimatter album is now complete. Titled "Planetary Confinement", this album is acoustic and piano based, featuring real strings and percussion. Track titles are: Planetary Confinement Epitaph Line Of Fire The Weight Of The World Relapse Legions Mr White A Portrait Of The Young Man As An Artist Eternity pt 24 Its scheduled for an early 2005 release through Prophecy and The End Records. Check http://www.antimatter.tk for updates. Edited November 1, 2004 by slowdiver Quote
Supergalactic Lover Posted November 1, 2004 Author Report Posted November 1, 2004 saviour je energicniji i muzikalniji. psalms-mnogoodobra pesma. lights out je ok, sto bi scissors rekao "simpa ambiental" ali nista mnogo vise. zenski vokal je bas dobar i dobro uklopljen. imaju dobre anathema covers... vise ocekivah! Quote
tragedy Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 pozajmite mi "lights out" ili pucam sebi u glavu! DRAGO MI COJEK DA SHVATAS... ali svirku iimate pod 'obecena' pa kad tad... Quote
tragedy Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 angel of desire ako to jos nisi nabavila dobijas sa demoom inace zanimljivo ali meni je bolji savior zbog mrtvila tokom albuma i bass gitare Quote
Buddha Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 i meni je Saviour bolji. Lights Out ima par super pesama (od druge do pete valjda), ali sve pesme kao da nekako previse pocnu da se ponavljaju pa odu u fade.. Quote
tragedy Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 (edited) DRAGO MI COJEK DA SHVATAS... ali svirku iimate pod 'obecena' pa kad tad... ovo je fantasticna greska valjda je otislo na pp slowdiver.. Edited November 13, 2004 by tragedy Quote
Buddha Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 legions, rough edit ima da se skine na sajtu. zvuchi antimaterichno SAJT Quote
marcoman Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Jebote, bas sam sada dosao na topic da to kazem i, eto.. Quote
Recommended Posts