Armadillo Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Po mom misljenju, genijalan bend, a cini mi se da niko do sada nije postavio temu, pa eto... Sta vi mislite? Quote
Evil warning Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Imaju stvarno puno dobrih pesama ali ja mislim da su se smorili muzike .Koliko oni uopste imaju albuma ? Dva? Mnogo mi se svidja njihov staripevac Goran Milosevic.Mogli bi da objave neki album .ipak se od stare slave ne zivi. Quote
Vlaja Buraz Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Mislim dva albuma u originalnom periodu i jedan povratnički (1997)... I dve studijske kompilacije i još živi akustični album. Šaka odličnih pjesama i dosta od njih. Hej požuri, gotov je rat Dole je taksi Čeka već čitav sat Hej požuri, kofer je tu Bolje da te pamtim po dobru nego zlu Najbolje 78-94 i ovaj album iz 1997. zadovoljavaju sve moje potrebe. Quote
Armadillo Posted April 8, 2004 Author Report Posted April 8, 2004 E, koliko ja znam, pripremili su nov album sa novim pevacem ali ga jos nisu izdali... Nadam se da se necu razocarati Quote
VampireBlues Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Nisam ih slusala,hheh,ima godinu dana i vise...ipak najvise volim POVEDI ME U NOC.... Quote
Vlaja Buraz Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Eh, evo diskografije (izvor: YU rock enciklopedija): Generacija 5 (1980) - PGP RTS Dubler (1982) 78-94 (1994) *kompilacija Svet je tvoj (1997) Pomoli se još jednom... i druge balade (2000) *kompilacija Unplugged & Live (2002) - Active Time E, koliko ja znam, pripremili su nov album sa novim pevacem ali ga jos nisu izdali... Nadam se da se necu razocarati Nadajmo se da će ga izdati. Majku mu, sad slušam 'Nosi je košava' i razmišljam kako su im upečatljive balade... Samo ako je dobro upakovana, ova kompilacija balada iz 2000. bi mogla biti kandidat za najjači poklon svih vremena. Quote
Archibald Reiss Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Ti samo budi dovoljno daleko.. Quote
Archibald Reiss Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 "Kasno je sad"... Stvarno odlican bend... Quote
Some_girl Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Bend koji je obecavao... Nadam se da ce ovaj novi pevach biti bar izbliza dobar kao prethodni. Mada, ne sumnjam ja u njih Quote
Vincent Hess Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Bili su OK. Volim dosta njihovih pesama. Mislim da je Djole pametno postupio kad je otisao jer dugo vremena nisu nista radili, mada i on se nesto ulenjio Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Iznenadio sam se kad mi je neko rekao ko je novi pevac Generacije, ali sam zaboravio ko je bio u pitanju Mozda Najda... Quote
Divlji Tigar Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 (edited) Konacno Novi album u prodaji album se zove "ENERGIJA". Edited April 25, 2006 by Wild_Tigar Quote
rock_rock Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Da, novi pevac je Najda, na albumu ima 10 pesama, 5 je uradio Krle a 5 Ilke. Ne znam sta da kazem! Mislim da sam ih nekada gotivila, imaju par zaista sjajnih pesama. Quote
imaginos Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 zna li neko odakle potice naziv benda? secam se pre par godina nekog intervjua kad su pitali nekog iz benda isto pitanje, a on im odbrusi nesto u stilu "to nije za javnost, samo mi znamo". bla, bla, bla... Quote
darijus Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 videh novu pesmu i spot... ono je smesno... neki bledi pokusaj da naprave "landmark" zvuk... ne znam sta bi krletu... Quote
rock_rock Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Na zalost, danas sam ''preslusala'' novi Generacijin CD i mogu ga okarakterisati kao debakl!!! Jako mi je zao, to je naravno samo moje misljenje. Toliko sam ih volela i volim i dalje da mi je doslo da placem od muke. Quote
rock_rock Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Boro, volis li pemu ''Najjaci samo ostaju'' ili kako se vec zove sa onim pederkom ( ali zaista dobrim pevacem ) kao frontmenom??? Quote
Vlaja Buraz Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Moram da priznam da mi je Đorđe David zapravo dugo vremena bio simpatičan lik. Ta stvar je fenomenalna, baš se se vidi da se na njoj radilo nekih 10-ak godina, temeljno. Što reče Krle u jednom intervjuu za REX - "Ne možemo mi kao onaj Džoni Štulić izdavati tri albuma godišnje, a to što 45 pjesama ne valja, nikom ništa..." Jedino mi se ne sviđa doboš, ne znam otkud inspiracija Saši Habiću za onakav zvuk istog... Quote
rock_rock Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Uz duzno postovanje Najdi, nije mi bas jasno zasto nisu zadrzali onog pevaca posle Shampona ukoliko su vec hteli nesto novo??? On je bio bas sladak a i onu ''Pomoli se jos jednom'' nije lose otpevao! Ovako - ni na nebu ni na zemlji!!! Quote
Vlaja Buraz Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Danas sam ga držao u rukama. Postava Ilke, Krle, Cajger, Bo; gosti na albumu: Najda - vokal. Malo mi nejasan momenat, ali dobro. Koncerti nisu u planu. Što se tiče vizuelnog momenta, dizajn je jebena sramota. Sama muzika, očekivao sam odličnu produkciju a za ovu bi se moglo reći da nije (toliko) loša. Nakon poslušane dve pjesme (po jednom sam ih poslušao), mogu samo reći, čemu ono? Ovo pišem da vidim šta ću misliti nakon što ozbiljnije poslušam album. Toliko je omot jadan da mi se ne da ni poslušati album. Quote
rock_rock Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Iz ne znam kog razloga veceras sam pustila ''Dubler''... Kako je to dobar album! I Goran M. ga je sjajno otpevao... Quote
Archibald Reiss Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Kako vam se cini nove album? Bila super ona svirka u domu povodom promocije... Meni je album sasvim OK... favorit pesma: Zarobljen u snu... Quote
rock_rock Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 zao mi je sto je ovakav CD izasao pod imenom G.5... To rusi sve moje lepe i drage uspomene... Ali, ovo je 21. vek, cuda su dozvoljena... Quote
Divlji Tigar Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Novi CD je super. Lični favoriti: Lepotica; Vizantija Quote
Recommended Posts