Ф1!!! Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Долазим са берзе и питао сам Банета за г5, рекао је да не излази Иначи у оквиру ове ретрорологије изашао је Септембар. Што се тиче те B.L.U.E. издавачке куће, ја сам то преко рекса узео 1. и 2. албум и ''најјачи остају'', све на касетама, цдови нису били у понуди, да ли постоји на диску не знам, ако неко има диск нека каже Quote
Divlji Tigar Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Ja sam samo kompilaciju viđao u prodavnicama. Quote
LARA CROFT Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Neki od snimaka sa koncerta... samo upozoravam, za los kvalitet je zasluzna Nokia.... Al ajd ipak da zakacim link... http://www.youtube.com/user/0TheLaraCroft Quote
Ф1!!! Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Ако некоме треба ''песма'' Г5 о којој смо причали... Ваљда ради линАк први пут стављам на рапид http://rapidshare.com/files/174824852/Gene...oznaje.mp3.html Quote
oNe Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 http://www.e-novine.com/sr/kultura/clanak.php?id=21784 Quote
Zeka_sd Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 I ja se pitam, wtf? Još jedan novinarčić koji pokušava da bude neki kritičar... Slažem se sa nekim delovima onoga što je napisao, ali je ceo tekst u suštini veliko lupanje i sviranje qrcu! Quote
salebghouse Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 neko hoce da bude petar lukovic umesto petra lukovica... ne radi se to tako,treba jos uciti...citati njegove kritike...slusati neznog dalibora...mozda se i dodje nekad do one magicne MERE... ontopic:ne volim generaciju 5.na 1 dobru pesmu dolazi bar 5 koje ni k.-u ne valjaju Quote
vudun Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 Голи рацку им је ова песма, а нарочито спот: Quote
Vlladimir Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 Meni je najjača obrada ''Dolazim za 5 minuta'' , koju su nekad davno odradili Poslednja Igra Leptira, i zvala se ''Dolazim za 7, 9, 13...minuta'' Najjači je prepev stiha ''Dolazim za pet minuta, nemoj da bežiš ne budi mi dete.'' Šteta što je Neša umro, bio je lik. Generacija 5... ko im je sad pevač, ja se poslednjeg sećam da je bio neki lik iz 3k-dur-a...? Quote
Zoll Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Da, to je bio Milan Panjak (čini mi se da se tako zove), onaj baja što je u jednom novogodišnjem 3K duru pevao operu sa još jednom takmičarkom i objasnio neke stvari... tj. oboje su fantastično otpevali. Ali se sa Generacijom i nije baš proslavio... doduše verujem da to nije bila njegova greška. Sada im peva Najda. Quote
Crna_Dama Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Da, to je bio Milan Panjak (čini mi se da se tako zove), onaj baja što je u jednom novogodišnjem 3K duru pevao operu sa još jednom takmičarkom i objasnio neke stvari... tj. oboje su fantastično otpevali. Ali se sa Generacijom i nije baš proslavio... doduše verujem da to nije bila njegova greška. Sada im peva Najda. Dragan Panjak.Secam se kada su ga odabrali za pevaca, bili su i tekstovi u novinama, pricali su da fizicki lici na Gorana Milosevica...svasta su najavljivali, a objavise samo nekakvu kompilaciju na kojoj se nasla jedina pesma koju je Panjak otpevao, Bebekova obrada "Pomoli se jos jednom".Eto, toga se ja secam. Quote
Vlladimir Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Meni je Generacija najbolje zvučala dok je na mestu vokala bio burazer Slađane Milošević. Sve ono posle, i Đole David i taj Panja, nije to bilo to. Ja ne znam osim gitariste (Krle beše?) da je iko ostao iz originalne postave? Quote
Divlji Tigar Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 (edited) Ostao je i Ilke (klavijaturista), a vratio se i Boban (bubnjar). Edited July 22, 2009 by Divlji Tigar Quote
Crna_Dama Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Meni je Generacija najbolje zvučala dok je na mestu vokala bio burazer Slađane Milošević. Sve ono posle, i Đole David i taj Panja, nije to bilo to. Isto je i kod mene. Goran je bio zakon. Quote
taniusha Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Isto je i kod mene. Goran je bio zakon. Kakav je to frajer bio... kakva steta sto se razboleo Quote
Zoll Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Dragan Panjak.Secam se kada su ga odabrali za pevaca, bili su i tekstovi u novinama, pricali su da fizicki lici na Gorana Milosevica...svasta su najavljivali, a objavise samo nekakvu kompilaciju na kojoj se nasla jedina pesma koju je Panjak otpevao, Bebekova obrada "Pomoli se jos jednom".Eto, toga se ja secam. E, da, da, Dragan... Nisam znao da je to bila kompilacija, mislio sam da je album, ali mi je bilo čudno što se samo ta jedna stvar "vrtela"... a i to je bila obrada... bzvz. Meni je Generacija najbolje zvučala dok je na mestu vokala bio burazer Slađane Milošević. Sve ono posle, i Đole David i taj Panja, nije to bilo to. Ja ne znam osim gitariste (Krle beše?) da je iko ostao iz originalne postave? Ostao je i Ilke (klavijaturista), a vratio se i Boban (bubnjar). Mislim da je i basista iz originalne postave i dalje u bendu. Quote
Divlji Tigar Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Basista iz originalne postave Dušan Petrović Duda je umro 2005. godine. Quote
Zoll Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Eeee jbg... smorih se sad... Onda sam definitivno pogrešio... ko im je sada basista? Quote
Divlji Tigar Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Miloš Stojisavljević Cajger u grupi je od 1992/3. godine, kada su se ponovo okupili. Svirao je i na drugom singlu kada je Duda bio u vojsci. Quote
Zoll Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Aha... eto zašto sam mislio da je u pitanju basista koji je tu od početka. Quote
Dersu Uzala Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Boban zubar ziv i zdrav u L.A.-ju. On je to snimio iz zezanja sa njima. Ne verujem da se tu nesto 'vratio'. Snimio je bubnjeve za par dana i to je to. Quote
johanlord Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Ej gledao sam neku emisiju sa Krletom, najavio je za kraj godine DVD Generacije 5 koji ce da sadrzi koncert sa Beer Fest-a od prosle godine i sve njihove spotove. Ako to izadje kupujem odmah! Quote
johanlord Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Ej gledao sam neku emisiju sa Krletom, najavio je za kraj godine DVD Generacije 5 koji ce da sadrzi koncert sa Beer Fest-a od prosle godine i sve njihove spotove. Ako to izadje kupujem odmah! Quote
Recommended Posts