Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Ej gledao sam neku emisiju sa Krletom, najavio je za kraj godine DVD Generacije 5 koji ce da sadrzi koncert sa Beer Fest-a od prosle godine i sve njihove spotove. Ako to izadje kupujem odmah!

ТакођеР.

Него, не контам што се људима не свиђа ''Ђоле Давид'' фаза. :confused:

Мислим, антипатичан је и мени лик, али има страшан и препознатљив глас. Док је био у Генерацији 5, још увек су правили ''музику са мудима''.

http://www.youtube.com/watch?v=8HdNNzFceeY Каква ерективна ствар. Постоји и спот, где се Ђоле мачује са једном згодном цицом,

те се мало сакате...прави некро грим. После једноставног, али и генијалног инструментала ''Крај детињства'' можда и моја омиљена Г5 песма.

Edited by Вуду ░▒▓▓▒░ попаЯa
  • Upvote 1
  • 4 years later...
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

QUOTE (johanlord @ 24. 7. 2009, 02:12)

Ej gledao sam neku emisiju sa Krletom, najavio je za kraj godine DVD Generacije 5 koji ce da sadrzi koncert sa Beer Fest-a od prosle godine i sve njihove spotove. Ako to izadje kupujem odmah!

Него, не контам што се људима не свиђа ''Ђоле Давид'' фаза. Мислим, антипатичан је и мени лик, али има страшан и препознатљив глас. Док је био у Генерацији 5, још увек су правили ''музику са мудима''.

Bio je...dubler,uvek samo...al se nije smejo.

• 2 years later...
Posted

Реално, чист производ досаде људи који су се убили парама снимајући народњаке и којешта.

Ствар је заправо доста коректна, највећи проблем је њихов стандардни - поглуп текст који критично почиње ("штиклице, кикице"). Поред тога, продукција је за двије нијансе преблага тако да је нејасна линија између пристојног благо џезираног рокенрола и Амадеус бенда. Наравно, имиџ новог пјевача је био ретардиран и у вријеме кад је био модеран (прије ~15 година), а камоли сад. Тачно треба знати ископати шабана са истетовираним кинеским симболом на врату.

• 3 years later...
  • 9 months later...
Posted

Ljudi moji, jeli neko slušao ono zlo od albuma Gorana Miloševića? Na jednom ruskom forumu našao sam njegov album za download pod nazivom Moj anđele. To je strašno kako čovjek sada zvuči. U ovoj pjesmi se najbolje čuje koliko je čovjek grohnuo.