Buba :) Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 @dea: ajoj. opet mozemo samo da se nadamo da ce biti domacice 90ih na 90ima "dve tople cokolade" "dobro, znaci 2 kafe" "ne, 2 tople cokolade" "pa neeeema" "onda dva nesa, ali topla" "pa ne mogu bas topli, mogu mlaki, nesto nam ne radi aparat" "ajde dobro" i bili su skroz hladni pustali su klasiku danas dunjin kolega je kul a bas su nam lepe clanske Quote
:Dea Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 @dea: ajoj. opet mozemo samo da se nadamo da ce biti domacice 90ih na 90ima Nema sanse. Lepo je rekao onaj dj da dekan ne dozvoljava. Ono je bilo samo jednom. Bilo nam je tako jebeno dobro! "dve tople cokolade" "dobro, znaci 2 kafe" "ne, 2 tople cokolade" "pa neeeema" "onda dva nesa, ali topla" "pa ne mogu bas topli, mogu mlaki, nesto nam ne radi aparat" "ajde dobro" i bili su skroz hladni Brate, raspali KST, iznenadilo bi me da je bilo drugacije! dunjin kolega je kul Mi smo sada drugari! Quote
:Dea Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 @bibili - da li si ti bese prosli put na 90im trazila Tripping od Robbija? Ako jesi sta ti je rekao dj? I da sto se tice novih clanskih osim sto im je promenjena boja umesto polja za broj licne karte je polje za jmbg. Onaj lik sto mi je pisao danas uspeo je da pogresi i da napise da sam rodjena 2986! Quote
Buba :) Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 na srpskoj novoj sam trazila robbia, i rekao je KAO da ce pustiti, naravno, nije. ja prekosutra trazim oskar tomas. ako nece u klubu, onda u hodniku dobro sto je pogresio, sad ispada da nisi matora Quote
ABIGAIL Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 I da sto se tice novih clanskih osim sto im je promenjena boja umesto polja za broj licne karte je polje za jmbg. Onaj lik sto mi je pisao danas uspeo je da pogresi i da napise da sam rodjena 2986! Jel moze samo da se ponese licna? Quote
Buba :) Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 ne, ali dovoljan ti je samo index i 50 kinti Quote
:Dea Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 na srpskoj novoj sam trazila robbia, i rekao je KAO da ce pustiti, naravno, nije. Sutra trazimo Robbija! Ako nema Tripping, ima valjda nesto staro! ja prekosutra trazim oskar tomas. ako nece u klubu, onda u hodniku Ma, svirace nam stringsi na svirci! A, ti i ja cemo da uzivamo. O oba smisla! dobro sto je pogresio, sad ispada da nisi matora Sigurno je mislio - jao sto mladoliko izgleda ova devojka, nikad ne bih rekao da ima 20 godina. Ajde da je podmladim za jedno 1000! Da, sto se tice clanskih licne ne traze uopste, znaci index i 50 kinti i ne gledaju uopste vise od prve strane, tako da mogu da izvade clanske i oni sto su zavrsili fax! Quote
Buba :) Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Sigurno je mislio - jao sto mladoliko izgleda ova devojka, nikad ne bih rekao da ima 20 godina. Ajde da je podmladim za jedno 1000! to je to sigurno jedva cekam sutra a na stringsima ima da vristim IIIIGGGGLLLLEEEE svega mi Quote
:Dea Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 (edited) jedva cekam sutra I ja! Kada bi dosli Uros i Pop! Jel bio neko na onoj novoj veceri LOOKING FOR THE PERFECT BEAT (valjda se tako zove)? Kako je? Edited January 27, 2006 by dea Quote
Buba :) Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 sta mislis, kad ce sledece 60e 70e? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 vas dve niste normalne. post -dea. post-bibi. post-dea. post- bibi UGl. ono Looking for the perfeck beat nisam bila, ali to mu dodje valjda drum i taj neki clubbing fazon. MOram da idem obavezno da se malo clubbingujem Eh 90e Valjda ce me pustiti mamaaa i taaaata Quote
Jackie Brown Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Toliko sam cekala te devedestete i sada ne mogu da idem.... Kuma slavi osamnesti rodjendan....Zivot ponekada nije fer.... Ali,lepo cu se ja provesti veceras na rodjendanu... Quote
Buba :) Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 jebote koliko stalnih ljudi na 90ima ne moze da dodje :zbunjena*sam*skroz: bolje nama, manja guzva Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 da, da bar jednom mozhemo normalno da se razbacamo shto nam ni inache nije problem Quote
dushmanin Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Njah...bejah sinoc u ksteku na 90 ima.....bilo je ok, alio je mmoglo mnoogo bolje...od dva sam se smorio kao veverica.... Quote
Goatik Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 jbg, kolega, cudi me da se nisi smorio odmah kad si dosao tamo.... Quote
:Dea Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Sinoc - najgore 90e ikad! Najbolje bi bilo da nismo ni dolazili, jer smo se na stringsima savrseno proveli! Onda kada smo vec dosli bolje bi bilo da smo celo vece problejali na hausu sa ekipom sa Ceraka (Krda nas je bas zabavljao), u velikom klubu je bila nikad gora vrucina... Veliki worship za ljude sa ahitektonskog koji su pravili do jaja atmosferu! I za Duju koji nas je, kao i uvek, zabavljao! sta mislis, kad ce sledece 60e 70e? Nemam pojma, pogledacu u yellow cabu, pa cu da ti javim. To je jedino vece na kojem nisam bila, a imam zelju da odem... jebote koliko stalnih ljudi na 90ima ne moze da dodje :zbunjena*sam*skroz: Posle onolikog smora sinoc, vise necu biti redovna na 90im! Quote
Queen of Destruction Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Prvi put sam josh letos otishla na '90. u bashti i bilo je fenomenalno. Kao svako naivno dete ponadah se da cu se i sinoc provesti fenomenalno. Kad ja tamo, ono medjutim.... Cice ko s splavova da su doshle u full ratnoj opremi (shminkica, polu gole, shtiklice, torbice itd...), a naravno i takvi tipovi su ih pratili, sve shaban do shabana, na skali od 1 do 10 zasluzuju 35! Stegnute trenerkice, bele gipsane charapice navuchene da ti ochi izbiju i naravno neizbezni jezici od kilo i po gela. A muzika, pravi raj... od benny benasia kog sam provereno chula u jednom trenutku do ko zna kakvih drugih shabanskih novokomponovanih "estradnih umetnika" i sve u krug. Samo cu reci jedno: " SEREM VAM SE U PROKLETI KST! ONOG DANA KADA SU VAS FENSERI PREPLAVI IZGUBILI STE POSLEDNJU TRUNKU ONOGA SHTO STE NEKADA BILI, RUPA U KOJU SU IZLAZILI OPUSHTENI LJUDI DA BI SLUSHALI DOBRU MUZIKU. VERUJEM DA JE TA RECH VAMA SADA STRANA, ALI NEKADA JE BILA SVE TAMO. SLOBODNO MOZETE DA SE JE**** SA NOVIM AUDITORIUMOM JER STE ZASIGURNO IZGUBILI SVE ONE POSETIOCE KOJI SU NEBROJANO VREMENA PROVELI U KSTU DOK JE BIO ZIVA LEGENDA! VOZDA I KST ME VISHE NECE VIDETI. Quote
:Dea Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 " SEREM VAM SE U PROKLETI KST! ONOG DANA KADA SU VAS FENSERI PREPLAVI IZGUBILI STE POSLEDNJU TRUNKU ONOGA SHTO STE NEKADA BILI, RUPA U KOJU SU IZLAZILI OPUSHTENI LJUDI DA BI SLUSHALI DOBRU MUZIKU. VERUJEM DA JE TA RECH VAMA SADA STRANA, ALI NEKADA JE BILA SVE TAMO. SLOBODNO MOZETE DA SE JE**** SA NOVIM AUDITORIUMOM JER STE ZASIGURNO IZGUBILI SVE ONE POSETIOCE KOJI SU NEBROJANO VREMENA PROVELI U KSTU DOK JE BIO ZIVA LEGENDA! VOZDA I KST ME VISHE NECE VIDETI. TAKO JE, HRIS! Nisi jedina i ja sam odlucila da zaobilazim KST u sirokom luku! Mozda banem na domacicu, ali PETAK me vise nikad nece videti, iskreno meni je petak mnogo gori od ovih fancy subotnjih veceri! Quote
Buba :) Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 jao hris kako si kul sinoc je bilo uzasno, nece me duze vreme biti na 90ima, a ni u kstu (kafa u toku dana se ne racuna ) uglavnom. smor. ali krda Quote
MissionVao Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 vi ko da vas neko tera da idete tamo, ili garantuje dobar provod pa vas ispali manje ljudi-manja guzva, ko nece ne mora. a oni ce sami ukapirati da trebaju nesto da promene kad se smanji broj ljudi. ovako stalno svi odlaze i zale se, ali i dalje pune kase. zasto bi se ista onda menjalo? Quote
:Dea Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 ali krda Krda je moj idol! Ja vise ne mogu da slusam stalno iste pesme, ne mogu. Prestala sam da idem na prorok iz istih razloga, sada prestajem i sa KSTom. Svirke su zakon! ZIVELI BROKEN STRINGS i OSKAR TOMAS! Quote
Recommended Posts