bradati_simce Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 ima pedofila koliko hoćeš. to je sad u modi da smuvaš klinku '90-'89. znam, pričali mi ortaci... pogotovu u Vuduu khm....aj necemo o tome Quote
Platina Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 khm....aj necemo o tome Razumem ja vas muškarce... Kako da odolite "nevinim" devojčicama tog godišta. Quote
Branislav Stankovic Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Jebiga...strpi se...bicje valjda... Quote
bradati_simce Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Razumem ja vas muškarce... Kako da odolite "nevinim" devojčicama tog godišta. ma ne mora da znaci...mene licno boli kurac da li je devojka 90 ili 80 ali bilo je par izpada a i sta da ti kazem kada takve klinke vec uveliko izlaze...ma sta da muvas nego njih, realno Quote
Platina Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 ma ne mora da znaci...mene licno boli kurac da li je devojka 90 ili 80 ali bilo je par izpada a i sta da ti kazem kada takve klinke vec uveliko izlaze...ma sta da muvas nego njih, realno Pa zato i kažem da vas razumem. One su u prometu duže od mene, koliko mi se čini... Mada meni godište nije bitno. Quote
Guest Spirit Crusher Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 ma ne mora da znaci...mene licno boli kurac da li je devojka 90 ili 80 ali bilo je par izpada a i sta da ti kazem kada takve klinke vec uveliko izlaze...ma sta da muvas nego njih, realno ti da bi bio pedofil u tim godinama morao bi da diras osnovnu skolu zato cuti i to tamo prva 4 razreda. znaci slazemo se da je resenje jedan pedofil u obezbedjenju koji ce da pusta samo probrano maloletno Quote
Wild Rose Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Vecheras je Pink Floyd veche u KST-u... Ne mogu da ideeem... Bash me zanima hoce li biti ljudi i kako ce to izgledati... Shta ce sve pushtati i sl... I koje josh bendove i pesmice... Ako neko ode neka da izveshtaj kako je biiilooo.... Quote
Sarah_Key Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 to je večeras ja sam bila ubeđena da je u sledeću sredu Quote
niking Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 da ni ja ne idem... nema veze, barem sada niko nece doci, pa onda vise nikad nece organizovati... Quote
НС 14-8-8 Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 jebes mi sve.... svi ljudi koji su hteli da dodju nisu dosli...ja bolestan ovaj ludak visi na netu i uci umesto da je otisao u kst ova ovo ovaj ono.... Quote
Jellybelly Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Elem Pink Floyd vece je bilo zaista jako dobro. Atmosfera na nivou, dobar izbor stvari (puno matorih pre-DSOTM psihodelicnih pesama, cak i singlovi iz Syd Barret ere). Sve u svemu jako dobro. Quote
Jackie Brown Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Juce je u KST-u bilo zanimljivo na gotiku,pogotovu kada su Steve i Bogi pevali.... To je vredelo videti i cuti...Najbolji momenat sinoc.... Quote
CrniBombarder Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Ћасно,доста добро,након крша од прошлог петка. Што би рекли наши стари и ћорава кока.... Таман није било гужве,још сам се испензионерис`о натенане,тако да врло сам пријатно изненађен. Quote
shock! Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 ha.......moj prvi petak nakon 100 godina.......stigli sa WS-a oko 3..bilo solidno do kraja.....valjda cu se zaleleti petka do leta kad krene basta... Quote
Sarah_Key Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Sinoć je u kst-u bilo mnogoooo dooobrooo Quote
CrniBombarder Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Лепо је било,за промену,бити на `80 са нормалном(мањом но обично) гужвом.Вероватно су испити приковали омладину за столице. Sinoć je u kst-u bilo mnogoooo dooobrooo Можда је стварно боље у петак микс`о музику него обично,кад се нисам само ја куље провео,ко ће га знати... Quote
НС 14-8-8 Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Sigurno je bilo bolje nego u trecoj.....je*** ti svirke vise....dosao sam oko 1.30 u KST i PREPORODIO se!!!majke mi ne postoji nista kao KST!!!kakve svirke kakve demije,voodooi i ostalo.....a u holu show neka devojka okacila preslatku plisanu torbicu o one "grede" gore.....show!!!no zao mi sto ne ostadoh do kraja Quote
deley-a Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 majke mi ne postoji nista kao KST!!!kakve svirke kakve demije,voodooi i ostalo..... eee taj fazon!!!care!! ma bio sam jedno 200 puta u tom kst-u(imam sve karte majkemi) i ima da odem jos 200 puta - to je donji minimum ZIVEO KST!! Quote
НС 14-8-8 Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 eee taj fazon!!!care!! ma bio sam jedno 200 puta u tom kst-u(imam sve karte majkemi) i ima da odem jos 200 puta - to je donji minimum ZIVEO KST!! hahahahahahhahahahah kako sam se slatko nasmejao ovome donji minimum!!!!!!!!!!hahahahaha brate pobedio si!!! pa imao bi i ja karte ali...hm o tome necemo na javnom mest(za potrebne informacije o tome kako ulazim pitati nikinga ) Quote
niking Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Sreda 12. april: koncert grupe \"Alisa\" Četvrtak 13. april: Rock\'n\'Roll 60ih & 70ih dj Ciomi Petak 14. april: Can\'t Stop The Rock veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 15. april: Veče grupe Haustor dj Kuzma Quote
Natasha! Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Nisam bila u petak sad al sam od dosta ljudi čula da je bilo strava, da je bilo raznovrsne muzike i da je atmosfera bila odlična. Možda ću doći sledeći ako ne bude Bogi Quote
ALEXIE_AIC Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Jbt, koncert grupe "Alisa"... ...Pa, ko jos to slusa? Verovatno su jos nasi preci na stupnju homo erektusa (znam, smesno zvuci i asocira na svasta ) prestali da ih slusaju...Ne znam sta ce to Kst-u. Quote
Sarah_Key Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Četvrtak 13. april: Rock\'n\'Roll 60ih & 70ih dj Ciomi Quote
deley-a Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 ja sam najvise gotivio petkom i sredom da idem hmm mada i ponedeljkom.Samo da otopli malo i ulazim u fazon ponovo....jel zna neko dal su vratili za sredu 'domacicu'?nameracio sam se da odem josh pre otprilike pola godine kad mi rekose da su ukinuli..a sreda mi ustvari bila omiljena. Quote
niking Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 jeste, ali svake neke srede... btw, ja sam se smorio u petak... Quote
Recommended Posts