Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Spirit Crusher said:
Enivej, sledeci cetvrtak je goth ili electro?

Теоријски Готик,као што је ГЕИ сваког трећег петка,па се заломи изузетак...

(ГЕИ stands for GothicElectroIndustrial,дакле свака сличност са ... је случајна.)

Posted

(adept) said:
Mancha....Radi se Metallica night...Uzhivajte...  orangelistening.gif

Jaaooo, da! icon_mrtav.gif Ja zaboravila na to... Rekli sinoc na LTBR-u, i taman rekla kako necu u KST, i danas se dogovorila da idem... icon_mrtav.gif Smor...

(Volim ja `tallicu, ali i ovako je ima dovoljno, sad josh i taj mali metal deo da bude samo to... icon_uhoh.gif )

Je l` unutra u klubu "normalna" biggrin.gif mjuza? icon_smile.gif

Btw, sinoc na LTBR-u bila divna mjuza, kao i uvek... icon_da.gifwub.gif

Samo shto ovaj put (nazalost) nisu produzili sve za nekih pola sata, kao proshli put... icon_sad.gif

Sledeci je 25-og maja... icon_da.gif

pivopije.gif

Posted

PLASTIC! MKDSL & Flip...Zasrali su muziku do 01.30-02.00 a onda su rastruili! Gomila ljudi kojih poznajem, neke dve ql plavushe (veliki pozdrav za njih icon_biggrin.gif ), gomila booksne, sjajna atmosfera i 2 rmx-a Aesop Rock-a u house fazonu! VRH!

E da....kako je vama bilo u KST-u? icon_biggrin.giflaugh.gif

Posted

Hm, svratila sam sinoć do Ksta na Metallica veče posle dužeg vremena, smorila sam se ko niko, nije bilo ljudi, bila sam oko pola sata i otišla na neku žurku...... icon_spava.gif

Posted

Ja sam doshla kasno sinoc, oko 2-pola 3, i bilo mi je super! laugh.gif

Ali stvarno... icon_smile.gif Mjuza u malom klubu je bila skroz heavy i thrash, i bash sam djuskala uz neke stare pesmice, plus uz neki punkic u klubu...

Inache u poslednje vreme nije neka nevidjena guzva u velikom klubu, pa moze da se izdrzi par pesmica i unutra...

A mali klub je sinoc bio bash pravi nastavak LTBR-a, samo naravno jachi zvuk... icon_rockdevil.gif

I uopshte nije bio bash preterano `tallica night, vec skroz cool uklopljeno... icon_da.gif

pivopije.gif

Posted (edited)

Flight_Of_Icarus said:
Da, nije bilo toliko Metallice, samo svaka peta pesma icon_smile.gif Salim se, nisu preterivali, ali meni je bilo mnooogo dosadno... icon_spava.gif

znaci smorio sam te? dobro, dobro... icon_cry.gif

Edited by niking
Posted

Alo bre sta ste navalili na mene? icon_smile.gif

shoby said:
znaci smorio sam te? dobro, dobro... icon_cry.gif

Nisi, naravno, smor mi je bila muzika, ali sam se ludo provela sa tobom, kao i uvek. icon_mrgreen.gif

Ruzica said:
icon_smile.gif Pa upravo tako... Za "Metallica night" sasvim oki...biggrin.gif

Pa to i kazem, dobro je kako je moglo da bude, svaka peta da bude neMetallica icon_smile.gif

Nikolas said:
Pa gde je metalac u tebi??  icon_wink.gif

Nema ga, gone with the wind icon_smile.gif Sad sam pozerka icon_wink.gif Mada sam uvek i bila icon_smile.gif

smoke_break.gif

Posted

Spirit Crusher said:
Gay znaci i zabavan, nemoj tako icon_razz.gifbiggrin.gif

На то сам и циљао(Геј-весело као опозит од Готик-убедачено).Пу,пу на шта ли си ти помислила(Јесте Готик у четвртак,у среду неки `церт.)

shock! said:
jedva cekam bastu

Вала баш.

Posted
  shock! said:
sinoc na discu bio smor za medalju.....u petak bilo dobro.....popravlja se malo....

jedva cekam bastu icon_twisted.gif

da basta rulles ,milion puta bolje od one rupcage unutra.Prolepsalo se vreme otvorice je valjda uskoro.Bejah proslog petka i bilo je ok..pred kraj negde oko dva,tri bila nikad jaca mjuza icon_da.gif