Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jedva cekam electro.... icon_da.gificon_da.gif

Bila sam sprecena da odem na Gavru,ali se nadam da cu barem otici sada na ovaj electro.Nema sanse da cekam sledeci... icon_da.gificon_da.gif

LTBR je vece koje necu propustiti...Obecala sam drugarici,a i pocelo je da mi prija da idem na taj night....Ljudi su ok i opustena je atmosvera...Naravno, i tu se pojavi poneki psihopata icon_uhoh.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gif ,ali....i to je deo odlazenja u KST. icon_da.gif

Edited by Jackie Brown
Posted

ccc

pa nema to nikakve veze sa ltbr...

moglo je to biti i neko drugo vece

kao recimo gotik ph34r.gif

da, ali gothic se uvek zavrsi ql wub.gif , a LTBR nikako icon_mad.gif

kako ti zamisljas da ja idem i u cetvrtak i u petak i u subotu i na heaven!?

mogu da preskocim... recimoooooo... hm.... izaberi dva icon_wink.gif

Posted (edited)

KST je postao fensi-dark-dum-gotik-smarachko-sutra-giga-mega-smeshno-mesto pa retko dolazim...Pozdrav svima koji tamo gube vreme...nadam se da ce porasti i shvatiti koliko je bolje da tamo redje idu i da vode rachuna o svojim zivotima a manje o tudjim i a da se malo vishe vole!!! Zar nisam u pravu?? mhihi.gif

Opet da pohvalim Gitar Nidl kojeg nema jako dugo.... icon_rolleyes.gif

Ja mislim da je u pitanju zavera da to mesto oduzmu i da ga zaposednu gotichari koji su u depresiji pa da se malo tamo leche... icon_cool.gif

Edited by genius
Posted (edited)

,19. 5. 2006, 23:19] Ne brini, vracja se Guitar Needle/HB Night u punom sjaju uskoro!!! icon_biggrin.gif

Samo budite strpljivi...

To prichash vec odavno, dok to bude ja cu imati decu kojoj cu braniti da izlaze u KST i da se druze sa kojekakvim opasnim DJ-evima... icon_mrgreen.gif

Shalim se...'Aj' da ti verujem...Samo da znash, ako ne bude uskoro, dovodicu decu u KST da te chupaju za kosu... icon_mrgreen.gif

Edited by genius
Posted

-

-

--PA ONDA BASS NEEDLE,

-

--PA DRUMS NEEDLE

-

------PA DROMBULJE NEEDLE

-

---PA HARFA NEEDLE

-

----ALI NIŠTA NE BI IMALO KOMERCIJALNI USPEH, KAO

-

----------------------------HARMONIKA NEEDLE !!!

-

-------DA NAPUNIMO KST CIGANIMA!! KOJI BI TO BIO PRIZOR...TEBRA !!!

-

---A, INAČE, VEČERAS JE U MALOM KLUBU BIO ManOwaR -HAIL AND KILL !!!

-

------OPET MI JE ISPAO MOBILNI KAD SU ME DIZALI, ALI TO VALjDA

-VIŠE SVI OČEKUJU...METAL, U PRINCIPU, I POMALO GOThA

------DJ DUShAN, KOJI OBIČNO PUŠTA ROCK "80

-

---NE SME SE PRESKOČITI HAVEN6 !!!

-

---

--------TO NIJE SVAKE NEDELjE !!!

-

--

-

---user posted image

Posted
nisam ni ja icon_sad.gif

ali mi rekose da je bilo bas malo ljudi i da se zavrsio u 2...

jel zna neko sta je veceras u malom klubu?

Da,to se ponekad desava....

Ja sam htela da idem,ali sam zaspala.... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Nema veze,ali Gavru nemam nameru da propustim.... icon_da.gificon_redface.gif Za njegov night cu naviti sat,ako treba.... icon_da.gificon_redface.gificon_smile.giflaugh.gif

Posted (edited)

,19. 5. 2006, 23:28] Srecjo, razumem ja tebe, ali mora da se ipak sacheka promena uprave koja je trenutno u toku...ne brini, verovatno sa bashtom krecje i guitar needle... icon_biggrin.gif

Aleluja!!! Uprava napolje! icon_rockdevil.gif

'Ajde, neka bude tako i neka bude ponedeljkom ako moze, bilo bi kul...

Pos' da mi pushatsh pesme koje volim, vazi? icon_cool.gif

POZ!

Edited by genius
Posted

de se otvorila........banuli smo oko pola 3 i bilo je jedno 67 stepeni unutra pa smo expresno izasli napolje......kst je najgori u maju u tom periodu dok se ne otvori basta.....zali boze pojaviti se icon_uhoh.gif

btw bio u "Sargonu" pre ksta - uffff kako je bilo dobro......ribe tako dobre da to nije normalno.....jebote

ajde - BASTA

Posted

Ovo je prvi put da nisam cak ni usla u KST.... icon_uhoh.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gifmhihi.gif

Provela sam celo vece iza sa nekim drustvom.... pivopije.gif

Nije mi ni padalo na pamet da ulazim u saunu,mada su devedesete jedan od mojih omiljenih nightova u KST-u icon_da.gif

Bilo mi je jasno da ne treba da ulazim kada sam videla koliko ljudi je prodefilovalo iza KST-a sa jaaako smorenim izrazima lica.

Slazem se sa tim da bastu treba ODMAH otvoriti.... icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted

ja nisam ni ulazio u rupu... u stvari jesam dvaput na po jednu pesmu... al te nisam video...

u klubu je bilo nikad jace gubljenje...

Posted

Od srede 24. maja u kst-ovoj ponudi nalazi se jedno novo veče - Brits.

Brits kao što i ime kaže bavi se britanskom muzikom od 80ih pa do danas. Svi muzički žanrovi koji su obeležili drugu najuticajniju muzičku scenu na svetu (prva je američka) kao što su trip-hop, brit-pop delimično i elektro-pop biće zastupljeni.| Tu ćete moći da čujete bendove kao što su New Order, Duran Duran, Stereo MC\\\'s, Radiohead, Portishead, Tricky, Oasis kao i aktuelne Artic Monkey\\\'s, Gorilaz, Coldplay...

Autor i dj je C.H.I.P.I.

Zvanični program KST-a

Sreda 24. maj: Sound of the Great Britain

muzika britanskih ostrva - new wave, brit pop, Bristol sound...

dj C.H.I.P.I.

Četvrtak 25. maj: Rock\'n\'Roll 60ih & 70ih

veče hard rock & heavy metal muzike 80ih

dj\'s Goxy & Mancha

Petak 26. maj: Can\'t Stop The Rock

veče alternativne muzike

dj Mouse J