Jackie Brown Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 (edited) Jedva cekam electro.... Bila sam sprecena da odem na Gavru,ali se nadam da cu barem otici sada na ovaj electro.Nema sanse da cekam sledeci... LTBR je vece koje necu propustiti...Obecala sam drugarici,a i pocelo je da mi prija da idem na taj night....Ljudi su ok i opustena je atmosvera...Naravno, i tu se pojavi poneki psihopata ,ali....i to je deo odlazenja u KST. Edited May 15, 2006 by Jackie Brown Quote
Dragana Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 ccc pa nema to nikakve veze sa ltbr... moglo je to biti i neko drugo vece kao recimo gotik da, ali gothic se uvek zavrsi ql , a LTBR nikako kako ti zamisljas da ja idem i u cetvrtak i u petak i u subotu i na heaven!? mogu da preskocim... recimoooooo... hm.... izaberi dva Quote
Jackie Brown Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Nisam bila sinoc na electru,kako je bilo? Quote
sata Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 nisam ni ja ali mi rekose da je bilo bas malo ljudi i da se zavrsio u 2... jel zna neko sta je veceras u malom klubu? Quote
genius Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 (edited) KST je postao fensi-dark-dum-gotik-smarachko-sutra-giga-mega-smeshno-mesto pa retko dolazim...Pozdrav svima koji tamo gube vreme...nadam se da ce porasti i shvatiti koliko je bolje da tamo redje idu i da vode rachuna o svojim zivotima a manje o tudjim i a da se malo vishe vole!!! Zar nisam u pravu?? Opet da pohvalim Gitar Nidl kojeg nema jako dugo.... Ja mislim da je u pitanju zavera da to mesto oduzmu i da ga zaposednu gotichari koji su u depresiji pa da se malo tamo leche... Edited May 19, 2006 by genius Quote
Branislav Stankovic Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Ne brini, vracja se Guitar Needle/HB Night u punom sjaju uskoro!!! Samo budite strpljivi... Quote
genius Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 (edited) ,19. 5. 2006, 23:19] Ne brini, vracja se Guitar Needle/HB Night u punom sjaju uskoro!!! Samo budite strpljivi... To prichash vec odavno, dok to bude ja cu imati decu kojoj cu braniti da izlaze u KST i da se druze sa kojekakvim opasnim DJ-evima... Shalim se...'Aj' da ti verujem...Samo da znash, ako ne bude uskoro, dovodicu decu u KST da te chupaju za kosu... Edited May 19, 2006 by genius Quote
Branislav Stankovic Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Srecjo, razumem ja tebe, ali mora da se ipak sacheka promena uprave koja je trenutno u toku...ne brini, verovatno sa bashtom krecje i guitar needle... Quote
GOTZE Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 - - --PA ONDA BASS NEEDLE, - --PA DRUMS NEEDLE - ------PA DROMBULJE NEEDLE - ---PA HARFA NEEDLE - ----ALI NIŠTA NE BI IMALO KOMERCIJALNI USPEH, KAO - ----------------------------HARMONIKA NEEDLE !!! - -------DA NAPUNIMO KST CIGANIMA!! KOJI BI TO BIO PRIZOR...TEBRA !!! - ---A, INAČE, VEČERAS JE U MALOM KLUBU BIO ManOwaR -HAIL AND KILL !!! - ------OPET MI JE ISPAO MOBILNI KAD SU ME DIZALI, ALI TO VALjDA -VIŠE SVI OČEKUJU...METAL, U PRINCIPU, I POMALO GOThA ------DJ DUShAN, KOJI OBIČNO PUŠTA ROCK "80 - ---NE SME SE PRESKOČITI HAVEN6 !!! - --- --------TO NIJE SVAKE NEDELjE !!! - -- - --- Quote
Jackie Brown Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 nisam ni ja ali mi rekose da je bilo bas malo ljudi i da se zavrsio u 2... jel zna neko sta je veceras u malom klubu? Da,to se ponekad desava.... Ja sam htela da idem,ali sam zaspala.... Nema veze,ali Gavru nemam nameru da propustim.... Za njegov night cu naviti sat,ako treba.... Quote
genius Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) ,19. 5. 2006, 23:28] Srecjo, razumem ja tebe, ali mora da se ipak sacheka promena uprave koja je trenutno u toku...ne brini, verovatno sa bashtom krecje i guitar needle... Aleluja!!! Uprava napolje! 'Ajde, neka bude tako i neka bude ponedeljkom ako moze, bilo bi kul... Pos' da mi pushatsh pesme koje volim, vazi? POZ! Edited May 20, 2006 by genius Quote
mirror Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Ljudi, kad se otvara basta, ako se vec nije otvorila? Quote
shock! Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 de se otvorila........banuli smo oko pola 3 i bilo je jedno 67 stepeni unutra pa smo expresno izasli napolje......kst je najgori u maju u tom periodu dok se ne otvori basta.....zali boze pojaviti se btw bio u "Sargonu" pre ksta - uffff kako je bilo dobro......ribe tako dobre da to nije normalno.....jebote ajde - BASTA Quote
Jackie Brown Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ovo je prvi put da nisam cak ni usla u KST.... Provela sam celo vece iza sa nekim drustvom.... Nije mi ni padalo na pamet da ulazim u saunu,mada su devedesete jedan od mojih omiljenih nightova u KST-u Bilo mi je jasno da ne treba da ulazim kada sam videla koliko ljudi je prodefilovalo iza KST-a sa jaaako smorenim izrazima lica. Slazem se sa tim da bastu treba ODMAH otvoriti.... Quote
Sinstrel Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Kakvo grozno veche u rupi! Dok ne otvore bastu mene nema tamo! Quote
niking Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 ja nisam ni ulazio u rupu... u stvari jesam dvaput na po jednu pesmu... al te nisam video... u klubu je bilo nikad jace gubljenje... Quote
IRA Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) Kad ce rokanje ponovo? Bas mi se ide... nisam bila bas dugo... Edited May 21, 2006 by IRA Quote
CrniBombarder Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Какав је оно Њу Вејв БритПоп најављен за вечерас? Quote
niking Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Od srede 24. maja u kst-ovoj ponudi nalazi se jedno novo veče - Brits. Brits kao što i ime kaže bavi se britanskom muzikom od 80ih pa do danas. Svi muzički žanrovi koji su obeležili drugu najuticajniju muzičku scenu na svetu (prva je američka) kao što su trip-hop, brit-pop delimično i elektro-pop biće zastupljeni.| Tu ćete moći da čujete bendove kao što su New Order, Duran Duran, Stereo MC\\\'s, Radiohead, Portishead, Tricky, Oasis kao i aktuelne Artic Monkey\\\'s, Gorilaz, Coldplay... Autor i dj je C.H.I.P.I. Zvanični program KST-a Sreda 24. maj: Sound of the Great Britain muzika britanskih ostrva - new wave, brit pop, Bristol sound... dj C.H.I.P.I. Četvrtak 25. maj: Rock\'n\'Roll 60ih & 70ih veče hard rock & heavy metal muzike 80ih dj\'s Goxy & Mancha Petak 26. maj: Can\'t Stop The Rock veče alternativne muzike dj Mouse J Quote
MissionVao Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 A sledeci cetvrtak je onda gothic? Posto je prosli bio electro Quote
Dragana Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Zvanični program KST-a ... Četvrtak 25. maj: Rock\'n\'Roll 60ih & 70ih ... zae ne bi trebalo da bude LTBR Quote
Buba :) Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 jeste ltbr, pise na onoj tabli ispred ksta Quote
Recommended Posts