Feniks . Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 DODJI U SLEDECI CETVRTAK Obecavas dobru zabavu? Quote
Feniks . Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 apsolutno da Mozda i dodjem. Cisto da pokazem masi par koraka. Besplatno naravno Quote
Himo_Wishmaster Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 u utorak mokra zurka...... E TO se ne propusta Quote
Branislav Stankovic Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Program za sledecju nedelju.... (Uto) 18.07 - MOKRA ZHURKA!!! (Sre) 19.07. - The Brits - DJ c.h.i.p.i. (Cet) 20.07. - Let There Be Rock - DJ team Mancha & Goxy (Pet) 21.07 - Can't Stop The Rock - DJ MOUSE J + dupli program (metal) by DJ Bane (Sub) 22.07. - D.I.S.C.O. - Back to Back DJ crew Poz! Quote
Jackie Brown Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Bila sam prosle godine na mokroj zurci.Bilo je o.k. Ali,secam se da sam se posle smrzla...Bas je bilo hladno vece.Nadam se da ce ovaj put biti toplije.... Quote
Buba :) Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 kako je dobro bilo sinoc!!!!!!! samo nekad je previse za redom bilo elektronskih pesama sto je mene licno smorilo, ali ok mokra zurka!!! Quote
:Dea Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Sinoc je stvarno fenomenalno bilo. Primetila sam da su ubacili dosta pesama od ovogodinjih exitovskih izvodjaca sto nije bilo ranije. I konacno su nabavili i pustili enjoy the silence rmx! Mokra zurka! Quote
Buba :) Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 sta cemo da nosimo od opreme?? nazovi me cim se skines s neta Quote
:Dea Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 sta cemo da nosimo od opreme?? Nemam pojma. Ja verovatno necu nista. Uzecu tamo od nekoga kao prosle godine. Quote
Lady in Black Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Bila sam u petak posle vise meseci provedenih u kuci. Bilo je sjajno! Fenomenalna muzika (ljubi majka onog slatkog DiDzeja) Quote
shock! Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 juce bilo dobro........utorak.....mokra zurka......cetvrtak - Let There Be Rock ...idealno ........jos mi cela kuca pali na more sutra i ostaje prazna gajba.....jos zurki a kako ide to prskanje? mislim odakle voda tolika? veceras je ladno u picku materinu valjda ce malo otopliti do utorka Quote
Jackie Brown Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Prosle godine je bio vodeni top i ona mala kucna pomagala(pistolji na vodu,case,flase....),a ove ne znam sta ce biti Quote
Platina Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Uh sve mi to zvuči interesantno... Mislim da ću doći Quote
Platina Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Ne baš... Ja bih nekako da sa strane sve to posmatram... Ali ako moram... Valjda će biti onda toplo... (mada nemam čime da se pohvalim, pa se nadam da će me zaobići) Quote
:Dea Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Prosle godine je bio vodeni top i ona mala kucna pomagala(pistolji na vodu,case,flase....),a ove ne znam sta ce biti I bio je onaj prelep caj u klubu. Secam se da je Max popio jedno pet komada. Quote
Feniks . Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Ne baš... Ja bih nekako da sa strane sve to posmatram... Ali ako moram... Valjda će biti onda toplo... (mada nemam čime da se pohvalim, pa se nadam da će me zaobići) Ha, ti bi da budes nemi posmatras Pa dobro, verovatno necu doci na desavanje(ne zivimo svi u Bg), ti onda lepo sve snimi pa opisi nama koji necemo prisustvovati zurci. Quote
Platina Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Ha, ti bi da budes nemi posmatras Pa dobro, verovatno necu doci na desavanje(ne zivimo svi u Bg), ti onda lepo sve snimi pa opisi nama koji necemo prisustvovati zurci. Evo obećavam da ću sve zapamtiti i opisati ovde na netu... A mogla bih i kameru da ponesem i snimim ponešto... Biće veselo.... Quote
Feniks . Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Evo obećavam da ću sve zapamtiti i opisati ovde na netu... A mogla bih i kameru da ponesem i snimim ponešto... Biće veselo.... Drzim te za rec. A kameru obavezno ponesi, slika govori vise od hiljadu reci Quote
MissionVao Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Ljudi, bacate me u iskusenje, da dodjem makar da vidim par faca Quote
*lyllaby* Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 ja necu doci jbg razbolela sam se ne trbe mi da crknem od prehlade sad pred more...pa makar i tako savrsen bio taj caj u kstu..lepo se provedite.. Quote
Recommended Posts