She. Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 nece valjda ponovo biti domacica 90.... 'ocemo onaj fenseraj u hodniku Jes stvarno ocemo fensericu!!!! El se zna oceli je biti...da znam dal da dolazim il ne... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Je' pushtaju buttons? Quote
:Dea Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Je' pushtaju buttons? More ima da puste ako mi dodjemo. Quote
Jackie Brown Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Mrzim hard&heavy Mrzis ti nesto drugo Quote
Asenora Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Mrzis ti nesto drugo M'rsh!!! Mada, u pravu si Quote
miss Penny Lane Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 bila juce sa drugaricama sa faxa... zagusljivo, mnogo ljudi... ali ok... hvala bogu dosle smo oko 2 ... imala sam lep pogled, bio je tu ... Quote
:Dea Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Jao, koliko je ljudi bilo. Zlo. Tek je posle tri moglo da se dise. I moja the show must go on na kraju. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Znachi, z l o..koliko je ljudi bilo . DObar deo sam bila na r'n'b-ju I bile su Pussycat dolls i Shakira . Neki ljudi su me smorili, nisam mogla da ih se otarasim. Ali, ono...sve u svemu....bilo je ok, samo da nije bila tolika guzhva... Quote
Some velvet morning Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Previse sam se napila i zavrsila u kst-u. Potpuno mi je jasno zasto tamo nisam zalazila duze od godinu dana... Za tih crnih pola sata sam cula rokset, blek ajd piz.... :bljuv: jebena diskoteka. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 black eyed peas :luv: Quote
She. Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Znaci bilo je katastrofalno mnooogo ljudi.... Ne znam od kad je kst postao tako popularan... Al u svakom slucaju bilo je...pa recimo zanimljivo...Najvise vremena provela sam u hodniku jer je tu jedino moglo da se dise...A i morala sam da bezim od raznoraznih manijaka,mentola i debila Quote
*doll* Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Jao, koliko je ljudi bilo. Zlo. Tek je posle tri moglo da se dise. I moja the show must go on na kraju. jao mnogo volim tu pesmu..moja drugarica je celo vece smarala dj-a d ajoj pusti i na kraju su i rekli kao za devojku koja je celo vece trazila queen..e sad to si ili ti ili moja drugarica.hihi Quote
shock! Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 jebote kakva guzva bila.....ne znam ni sto puste toliko ljudi .......u klub smo usli tek posle 3i15 Gibboni na kraju Quote
:Dea Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 jao mnogo volim tu pesmu..moja drugarica je celo vece smarala dj-a d ajoj pusti i na kraju su i rekli kao za devojku koja je celo vece trazila queen..e sad to si ili ti ili moja drugarica.hihi Nisam ja trazila, ali su mi procitane misli. Dobro, de The show must go on je bila predposlednja. Quote
profa Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Heh... sa Madredeusa na 90-te - iz gužve u gužvu. Čuh iz neproverenih izvora da je prodato oko 850 karata. 90-te definitivno postaju najposećenije veče u KST-u, koliko god da su krš. Meni je u principu bilo skroz kul - malo alkohola (bermet, brendi i rum + pivo, nisam smeo mnogo zbog vožnje ) i ugođaj je potpun. Ali zaista smeta prevelika gužva. Quote
Jackie Brown Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 (edited) M'rsh!!! Mada, u pravu si Devedesete su bile uzas zivi.Onoliko ljudi nisam mislila da moze da stane u KST.Pocinju da me nerviraju deca bez manira.Pitam se odakle su izmileli? Uzas zivi....Onaj Libar,na samom kraju, ni sama ne znam koliko mi je legao,a koliko me je ubedacio....Sve u svemu,ni devedesete vise nisu sta su bile... Edited November 13, 2006 by Jackie Brown Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ma jesu 90e...nego ono ljudi.. Meni prishao neki lik i pita me napolju : "Jel' ovde neki klub gde se pushta r'n'b a i rock?" I ja mu objasnim: "U jednom klubu posebno je rnb u drugom rock' Mislim se - "Kakav crni klub :)" Hodnik..jebeni hodnik Quote
:Dea Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ma jesu 90e...nego ono ljudi.. Meni prishao neki lik i pita me napolju : "Jel' ovde neki klub gde se pushta r'n'b a i rock?" I ja mu objasnim: "U jednom klubu posebno je rnb u drugom rock' Mislim se - "Kakav crni klub :)" Hodnik..jebeni hodnik Ma najjace je sto je lik pitao kakva je to zurka na etf-u. Ne verujem da nikad nije cuo za kst. Quote
She. Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ma najjace je sto je lik pitao kakva je to zurka na etf-u. Ne verujem da nikad nije cuo za kst. Stvarno mi nije jasno kada je to kst postao toliko popularan .... Cak sam srela i par ljudi koji su bili najveci protivnici kst-a i koji su pricali da bi pre umrli nego krocili tamo... Al su se ipak dobro proveli... Quote
Branislav Stankovic Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Heh... sa Madredeusa na 90-te - iz gužve u gužvu. Čuh iz neproverenih izvora da je prodato oko 850 karata. 90-te definitivno postaju najposećenije veče u KST-u, koliko god da su krš. Meni je u principu bilo skroz kul - malo alkohola (bermet, brendi i rum + pivo, nisam smeo mnogo zbog vožnje ) i ugođaj je potpun. Ali zaista smeta prevelika gužva. Bilo je dosta vishe od 850 - iz prve ruke info. Smihljali smo kako da malo rasteretimo prostor za 90-e,a i bicje nekih novih zanimacija sledecji put - kao i uvek Quote
:Dea Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Stvarno mi nije jasno kada je to kst postao toliko popularan .... Cak sam srela i par ljudi koji su bili najveci protivnici kst-a i koji su pricali da bi pre umrli nego krocili tamo... Al su se ipak dobro proveli... Evo cak moj kolega sa faxa, shabaneros koji izlazi da slusa Marka Bulata, rekao mi je da moram da ga vodim na 90e. Toliko o 90im. Quote
Dragana Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 DObar deo sam bila na r'n'b-ju I bile su Pussycat dolls i Shakira . aaaa... kako sam uspela da propustim i jedno i drugo nije guzva sa 90ih nista u odnosu na domacicu , a stanje pogorsavaju novi ljudi u kstu koji nisu navikli na guzvu, pa se guraju kao nekada u gradskom prevozu :) '90. su postale toliko popularne kad je pocela da se pusta domacica (dens) '90. Quote
CrniBombarder Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Свети Јебем кол`ки је био кркљанац.Чак и није било лоше,али жвагу је убила,тако да је била паљба још у два.Зајеби.Горе него на `80. У среду домаћица(ваљда нећ` бит` кркљанац). Quote
Jabba the Hutt Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 a stanje pogorsavaju novi ljudi u kstu koji nisu navikli na guzvu, pa se guraju kao nekada u gradskom prevoz Pa ja sam moju sestru kada je bila negde pri kraju 8og razreda vodio na 90te da dete ispece zanat kako da se krlja na zeleznickoj stanici kad krene 511! i misija je uspela, svaki dan uspe da sedne kad se vraca iz skole No shalu na granu, ja i ne preferiram da idem u kst kad ne radi letnja basta, tu bar ima mesta da se razbaskaris, a i mozes da radis stagediving u onolku raju Quote
Recommended Posts