profa Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Kad je bila Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo? Ne verujem da sam to propustio, jedna mi je od omiljenih pesama Dugmeta, ali stvarno. Za nju su pokrali Eye Of The Tiger (to je onaj deo 'Kome ovdje ne porastu zubi...'), Girl With The Pearls In Her Hair mađarske grupe Omega (u refrenu) i čini mi se da je za onaj "solo" pokradeno nešto od Peppersa. Definitivno je bilo mnogo Dugmeta. Sećam se još onog "Lažeš dušo, lažeš vještice" (ne mogu da se setim kako se zove pesma), a 100% sam siguran da je bilo još nešto. Svečane bele košulje su bili u izvođenju Anice Dobre, koja mi se nešto više sviđa od originala. Sjajna stvar. Žao mi je što nikada ne puštaju Seks, droga, nasilje i strah. Nije bila ni 3N, EKV je išla vrlo retko, Oktobar takođe, Haustor takođe. Za divno čudo bilo je više Pušenja nego ranije - čak i nije bio loš izbor, mada me Guzonjin sin već previše smara. Ali 2 thumbs up za Nedjelja kad je otiš'o Hase i Hadžija ili bos. I Balada o Pišonji i Žugi je počela malo da me smara. Ja bi' opalio oba dela Pklatova, pa nek se raja čudi. :) Nije bila Rekla je. Nije bilo ništa od Huntersa - mislim da je taj bend nepravedno zapostavljen, imali su sjajne pesme. Nije bila ni Put beznađa, a baš bi lepo legla za dizanje... Smaram sa ovim "nije bila". Dakle, u sredu će biti kul, ali žene bre! Pa u KST-u je u četvrtak proslava ovog vašeg praznika (i to '60 - '70), zar ćete sebi dozvoliti da to propustite? Ja još planiram da u četvrtak dam krv kako bih dobio 2 dana, pa da se uveče pomalo napijem. Biće lakše bez krvi. Quote
miss Penny Lane Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 ja mogu da idem sa tobom u cetvrtak. da se napijemo i da ti kukam moze? Quote
Buba :) Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 e pa ja bih radije na rock'n'roll nego na domacicu Quote
profa Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 ja mogu da idem sa tobom u cetvrtak. da se napijemo i da ti kukam moze? Of kors. Valjda ću uspeti da ubedim i Milenu. Već je rekla da bi išla, ali je to rekla i za subotu, pa se smorila i nije došla. Biće vesela muzičica. Quote
Sarah_Key Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Sta je u subotu u kstu ... preciznije kada padaju 80te Quote
shock! Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 (edited) OTKAZANA DOMACICA Edited March 5, 2007 by shock! Quote
shock! Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 aha.....rade nesto u klubu.....nema ni tog nighta u cetvrtak.....tek od petka radi opet.....bedaq Quote
profa Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Kakva kita, pa za šta sad da dam krv, osim za svoju svirku? Aaaaaaaaaaaaaaa! Quote
Simadin Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 (edited) Jebo ga pas, k'o da je KST jedino mesto za izlazak u celom Bg-u... Edited March 5, 2007 by Powerslayer Quote
:Dea Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 (edited) Volela bih da sam sad videla svoju facu kad sam videla da nema domacice. Koji skuc. Hoce li biti onda domacica sledece srede ili cemo cekati mesec dana? Edited March 5, 2007 by dea Quote
miss Penny Lane Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 ok... molim te dunja pogledaj fon... Quote
:Dea Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 (edited) ok... molim te dunja pogledaj fon... Ludaku, tri poruke. Kao da je neko umro. Zovi me cim se skacis. Imas koment na ms-u, pogledaj i zovi meeeeeeeeeeeeeeee! Edited March 5, 2007 by dea Quote
Buba :) Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 bice za mesec dana, a posto nema nista na ovaj fazon ovih dana, vodi nas powerslayer u provod Quote
shock! Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 (edited) Hoce li biti onda domacica sledece srede ili cemo cekati mesec dana? verovatno mesec kako bi bilo dobro produziti posle Nena btw nigde nisam nasao da je i Neno otkazan.......ni na domu nista ne pise tako da..... ako se i to otkaze jebote ne znam.....kupicu apsinth sam a najaca je bila Pedjina faca kad sam mu rekao da nema domacice .......kao da sam mu rekao da mu je neko digo kola Edited March 5, 2007 by shock! Quote
:Dea Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Biljana, kad je bila ona domacica kad smo isto super sve dogovorile i isto su je otkazali? Ne verujem idalje jbt, Moni i ja smo digle pola grada da idu sa nama. Quote
Buba :) Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 ono je bilo kad je neko ubijen ili tako nesto ... Quote
shock! Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 (edited) i isto su je otkazali? aaaa da secam se toga.....al nisam siguran kad je to bilo........mislim da je bio neki dan zalosti.....kad je bas upao u Moracu mozda.......ili voz .........tako nesto Edited March 5, 2007 by shock! Quote
:Dea Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Upravo pricam sa Moni i niste svesni sta sve izgovara. Quote
Recommended Posts