Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kad je bila Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo? Ne verujem da sam to propustio, jedna mi je od omiljenih pesama Dugmeta, ali stvarno. :) Za nju su pokrali Eye Of The Tiger (to je onaj deo 'Kome ovdje ne porastu zubi...'), Girl With The Pearls In Her Hair mađarske grupe Omega (u refrenu) i čini mi se da je za onaj "solo" pokradeno nešto od Peppersa. :da: Definitivno je bilo mnogo Dugmeta. Sećam se još onog "Lažeš dušo, lažeš vještice" (ne mogu da se setim kako se zove pesma), a 100% sam siguran da je bilo još nešto.

Svečane bele košulje su bili u izvođenju Anice Dobre, koja mi se nešto više sviđa od originala. Sjajna stvar. Žao mi je što nikada ne puštaju Seks, droga, nasilje i strah. :(

Nije bila ni 3N, EKV je išla vrlo retko, Oktobar takođe, Haustor takođe. Za divno čudo bilo je više Pušenja nego ranije - čak i nije bio loš izbor, mada me Guzonjin sin već previše smara. Ali 2 thumbs up za Nedjelja kad je otiš'o Hase i Hadžija ili bos. I Balada o Pišonji i Žugi je počela malo da me smara. :( Ja bi' opalio oba dela Pklatova, pa nek se raja čudi. :) :) :)

Nije bila Rekla je. :(

Nije bilo ništa od Huntersa - mislim da je taj bend nepravedno zapostavljen, imali su sjajne pesme.

Nije bila ni Put beznađa, a baš bi lepo legla za dizanje...

Smaram sa ovim "nije bila".

Dakle, u sredu će biti kul, ali žene bre! Pa u KST-u je u četvrtak proslava ovog vašeg praznika (i to '60 - '70), zar ćete sebi dozvoliti da to propustite? Ja još planiram da u četvrtak dam krv kako bih dobio 2 dana, pa da se uveče pomalo napijem. Biće lakše bez krvi. ;)

Posted
ja mogu da idem sa tobom u cetvrtak. da se napijemo i da ti kukam :) moze?

Of kors. :) Valjda ću uspeti da ubedim i Milenu. Već je rekla da bi išla, ali je to rekla i za subotu, pa se smorila i nije došla. :( Biće vesela muzičica. :veseli:

Posted (edited)

Volela bih da sam sad videla svoju facu kad sam videla da nema domacice. :(

Koji skuc. :(

Hoce li biti onda domacica sledece srede ili cemo cekati mesec dana? :(

Edited by dea
Posted (edited)
ok... molim te dunja pogledaj fon...

Ludaku, tri poruke. Kao da je neko umro. Zovi me cim se skacis.

Imas koment na ms-u, pogledaj i zovi meeeeeeeeeeeeeeee! :(

Edited by dea
Posted (edited)
Hoce li biti onda domacica sledece srede ili cemo cekati mesec dana?

verovatno mesec :no::sad:

kako bi bilo dobro produziti posle Nena :cry:

btw nigde nisam nasao da je i Neno otkazan.......ni na domu nista ne pise tako da.....

ako se i to otkaze jebote ne znam.....kupicu apsinth sam :)

a najaca je bila Pedjina faca kad sam mu rekao da nema domacice :) .......kao da sam mu rekao da mu je neko digo kola :)

Edited by shock!
Posted

Biljana, kad je bila ona domacica kad smo isto super sve dogovorile i isto su je otkazali? :(

Ne verujem idalje jbt, Moni i ja smo digle pola grada da idu sa nama. :(

Posted (edited)
i isto su je otkazali?

aaaa da secam se toga.....al nisam siguran kad je to bilo........mislim da je bio neki dan zalosti.....kad je bas upao u Moracu mozda.......ili voz :) .........tako nesto

Edited by shock!