Jump to content

Recommended Posts

Posted
prooooooooofoooooooooooooooo dodji :veseli:

doooooooooooooooodji

Skupljate li se negde pre KST-a? Nešto sam se stvarno primio da svratim, iako mi se spaaaaaaaaaaaava mnogo. Eeee, i aj pozovite ćerku? Makar na kratko? O:-)

Posted

AaAaAaAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaAAAAAAA???!?!??!??!!

DANAS su 60&70te...>!??!! mene neko zajebava...?!?! :ph34r:

znaci, i mrtva idem tamo :o

Posted

Moni: Je l' dolazite danas? Jeste petak, al' bolje i to nego blejanje kod kuće. I da, seti se izvesne ćerke koja bi mogla neki put i da se pojavi na našem okupljanju. ;)

Posted

Ove nedelje sam u kst-u bila 3 vecheri za redom...mislim da je red da se malo iskuliram, zaista...a, sinotj se nisam napila, a bilo je ql...bravo ja :da:

Posted

koliko sam u sredu bio "pijan", tolik osam juce bio "stondiran"... bitno je da je KST poceo da ponavlja pesme i tokom vecri... kao da mi nije dosta sto su uvek i ste pesme,sad su iste pesme DVAPUT!

mogao bi ovo da postane novi slogan KST-a

Brits :veseli:

Posted
koliko sam u sredu bio "pijan", tolik osam juce bio "stondiran"... bitno je da je KST poceo da ponavlja pesme i tokom vecri... kao da mi nije dosta sto su uvek i ste pesme,sad su iste pesme DVAPUT!

E, da, ovo sam chula...dobro je pa nisam bila na 90tim...kontam da bih se smorila zhestoko.

A, na britse posle Tool-a :mrgreen: