Jump to content

Recommended Posts

Posted
  It's Britney - bitch! said:
Crni Gorane, bese li ti na domacici u subotu? :confused:

Bio i smorio se k'o bulja, ne možeš da veruješ... Najgora Domaćica '80 ikada. Zapalio sam oko 1:45 i otišao na karaoke kod Mlađe (mada niko ne zna gde je Mlađa ;) ).

Ali zato večeras.... večeras će biti veče nad večerima. Pet sati Pink Floyda? Oh yeah, bring it on baby! Je l' dolaziš i ti?

Posted
  Dragana said:
Jel zna neko da li ce na devedesetim u malom klubu biti RnB, domaci dance, ili mozda nesto trece (kao npr karaoke)

Hm... dobro pitanje, s obzirom na to da više ne radi bašta. Ako u klubu ne bude bilo dizel muzike, onda će verovatno baš to ići u malom (obično oko 1-2h). Probali su pre 2-3 meseca sa karaokama pa im nešto baš i nije uspelo...

Posted
  profa said:
Bio i smorio se k'o bulja, ne možeš da veruješ... Najgora Domaćica '80 ikada. Zapalio sam oko 1:45 i otišao na karaoke kod Mlađe (mada niko ne zna gde je Mlađa ;) ).

Ali zato večeras.... večeras će biti veče nad večerima. Pet sati Pink Floyda? Oh yeah, bring it on baby! Je l' dolaziš i ti?

I mi smo se smorili, a dosli smo dosta kasno. Ne mogu vise one pesme da smislim. Necu ici neko vreme na domacicu sigurno.

Kakav pink floyd, ne slusam ja njih.

Ali zato Britsi u sredu. :wub:

Posted (edited)

evo i ja da dodam da sam se smorio na domacici.....dosli kasno otisli ranije......blah

mada mene je vise poceo da smara kst generalno nego domacice.....nema me do daljnjeg

Edited by shock!
Posted
  profa said:
Hm... dobro pitanje, s obzirom na to da više ne radi bašta. Ako u klubu ne bude bilo dizel muzike, onda će verovatno baš to ići u malom (obično oko 1-2h). Probali su pre 2-3 meseca sa karaokama pa im nešto baš i nije uspelo...

Zato i pitam :smile:

Znam da bi trebalo da budu domace '90 i RnB ali me plase te potencijalne karaoke :uhoh:

Posted

Синоћ је на ЛТБР музика била феноменална! :muzicar: Никад ми се до синоћ није десило да не изађем у ходник док не кренем кући. Све похвале :pivopije:

Posted (edited)

Svirka je bila super, a sta su posle pustali uopste se ne-secam, jer sam se ****** sa devojkom.

Jbt smuvao sam 2 ribe u KST-u, za vikend (petak - subota). LOL*

Edited by Nazzgul
Posted
  moni-zvonchica said:
kako je bilo super juce na britsima :veseli:

Slazhem se. Iako imam bash puno problema trenutno, iako moram da ustanem ujutru u 9 da bih ishao na posao, otishao sam sinoc na Britse ochekujuci smor, a proveo se fenomenalno. Nisam izbijao iz elektronskog dela do pola 3. Nego mi se neshto moj still dugokosi prijatelj sloshio do bola - muvao neku cicu, pa popio korpu, pa se smorio vec oko pola 1. Ja djuskao celu noc. I popio nekih 6 piva. :mhihi::pivopije: