profa Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Profo, ochigledno ne znash Ljupcheta dovoljno dobro. Veruj mi da ga znam (mislim, dovoljno dobro). Quote
XpoHoc Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Ljudi! Sta je veceras u kstu? Ako uopste ima nesto? Quote
miss Penny Lane Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 jebo teeeeeeeeeeeeeee kako je bilo do yayaaaaa na britsima, ovo su mi najbolji britsi u zivotu !!!!!! Quote
Guest oblaci Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Uopste ja necu sa tobom da se prepucavam, no samo napomena da ocigledno ne pratis moje postove buduci da ja i ne postiram na tom forumu koji si pomenuo. Bar nisam jako dugo. Quote
Wlad Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Meni sinoc bilo dobro od 2:30. pa do kraja. Pre toga je bilo smaranje. Quote
:Dea Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Najbolji britsi IKADA! Cetiri pesme Arctic monkeysa! AAAAAAAAAAAAAA! I ispunjene sve muzicke zelje. Quote
miss Penny Lane Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 kako tebi neko da ne pusti muzicku zelju ? ali Sunce ljubavi :) Quote
Iv. Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Prvi put ikada da su me startovale ribe (što je i logično jer sam bio mešavina LeBrona Jamesa, Kobyja Bryanta i još nekoga - žene vole crnce - iako mi je pet ljudi reklo "vidi Grua" :) ), i naravno, najgore pivo na svetu ikada od koga može samo da se pegla. Ahahahaha...Gru...hahaha...vrh...nisam te videla :/ Sinoc su britsi bili ochaj zhivi. Ne secam se kada je bilo ovoliko loshe. Svaka chast Sleepy-ju shto je probao da vadi situaciju, ali jedan chovek ne pomera planine... Uzhas. Haha, i ti, Ivo, na yumu?! Havarija. Chudi me da te nije bilo sinoc... Ako mislish na britse, pa doshla sam sa Milicom pred sam kraj i javila ti se Zaboravan si :> Quote
miss Penny Lane Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 ti si bila na britsima ? nisam te videla... Quote
All_Destroyer Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Ako mislish na britse, pa doshla sam sa Milicom pred sam kraj i javila ti se Zaboravan si :> A jebiga, kad sam se od smora napio k'o bulja... No, wait, ja se uvek napijem k'o dupe, samo shto se ne vidi uvek (jako retko se vidi uopshte, ako je verovati Jeli). Sorry, ali se stvarno ne secam... Sinoc nije bilo loshe, samo shto smo Pop, Chux, Krle i ja stigli tek negde posle 1, zaboli kod Chuxa pre toga pa se napili tamo, pa se dopijali u KSTu. Jedva chekam vecheras!!! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 90e, ali kod mene u ovoj vukojebini je tako poledilo da ne mogu da izadjem iz kuce. Mozda angazujem svoj privatni avion zbog ksta Quote
miss Penny Lane Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 (edited) 90e, ali kod mene u ovoj vukojebini je tako poledilo da ne mogu da izadjem iz kuce. Mozda angazujem svoj privatni avion zbog ksta cuti i kod mene je tako... pogledam kroz prozor a ono snezna bajka i jos sam bolesna... Edited January 5, 2008 by miss Penny Lane Quote
Sarah_Key Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 bice pravi poduhvat stici do ksta veceras Quote
Simadin Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Ja nesto razmisljao da posetim rupu veceras, ali posle ove ledene kise drvim kitu gajbi :\ Quote
Buba :) Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 jebem ti led da ti jebem aaaaa. nemoguce do stanice stici. Quote
shock! Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 ja cu verovatno doci veceras nakon 100 subota.....ako se ne polomimo negde ....sad sam kuci stigao ovo u zivotu nisam video Quote
XpoHoc Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 sta da vam kazem osim da su kola zakon! pogotovo kad vozi neko drugi! sinoc sam promenio tri lokacije i bilo mi je bas dobro! znam da uvek postoji opcija sa kolima u jendeku al ko jos o tome razmislja kad nam je do jaja! aj u zdravlje!!! Quote
shock! Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 (edited) naravno da su zakon.....ja sam se zajebo i kreno basom kao led je necu da vozim i zavrsio tako sto sam se smrzao ko nikad u zivotu prvo kad sam dolazio a onda cekajuci usrani jutarnji.....a u kst-u poluprazno i bezveze....pao sam samo jednom na ledja .....ortak na lakat ........u svakom slucaju sinoc kiks krenuti u grad......trebalo je prosetati do "knjaza" na bilijar i to je to.... mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzim zimu najvise od svega Edited January 6, 2008 by shock! Quote
XpoHoc Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 a ko je pa voli? ali ozbiljno ne poznajem coveka ili zenu koja voli ovo sranje koje trenutno vlada!!! uzas! Quote
:Dea Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Hoce li biti nesto za srpsku u kst-u? Quote
miss Penny Lane Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 nema , sto si otkrila pre par sati nema druge, pravimo zurku kod mene 23.1. AZRA VECE Quote
shock! Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 za sprsku nema nista ali zato u cetvrtak Whitesnake vece Quote
Recommended Posts