Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
e sad u duhu nostalgije - kad ste prvi put bili u kstu i sa kim ?

2000 ili 2001....ili s Pedjom na Kraljevskom apartmanu ili s Andrejom na Ramones tributu.....nisam siguran koji mi je bio prvi put :)

ali drag mi je taj trOO period u gimnaziji

mene i Pedju su zajebavali da smo ko Beavis i Butthead.....ja nisam izbijao iz majce Ac/Dc on iz Metallice jedan plav jedan crn i stalno smo sedeli u zadnjoj klupi i kikotali se nesto :):)

Edited by shock!
Posted

kraljevski apartman - secam se njihovog koncerta kada sam bila I godina, u klubu, bila sam u 1. redu i urlala kao debil

ramones night - seti se koja si godina bio. ja se secam jednog, mislim da je david pustao i cak imam flajer :) sacuvan :) :)

Posted (edited)

Ramones tribute - definitivno I godina gimnazije.....secam se samo da je bilo do yaya i da je padala ledena kisa....znaci zima 2000/2001......

jebote koliko sam se ja primao na Ramonse tada......koliko je vremena proslo osecam se nekako matoro :)

najzaludjeniji za kst sam bio - leto/jesen 2004......secam se onih redova za petak u kucici ispred......svaki night flajka vodke to je bila vodka faza.... :) .....koji smo alkosi bili to je strasno....

btw sinoc bili u festu neki fazon domacica 80's......bolja 'zika nego u kst-u definitivno.......

Edited by shock!
Posted (edited)

Who posted in: Info: * Kst * Program

Poster Posts

shock! 589

:Dea 577

miss Penny Lane 431

Buba 425

VeronikaJeOdluchilaDaUmre 232

:):):):)

Edited by shock!
Posted

evo bas se preracunavam i ne mogu da se setim koje godine... :mellow:

znam da je bio petak, leto, basta kst-a, bila sam sa 2 drugarice i ostale smo do kraja cini mi se... :smile:

Posted

Najstarije čega se sećam je veče EKV-a 1995. ili 1996, bio sam sa sestrom. E sad, čini mi se da sam išao i neke 1994. ali me pamćenje baš ne služi toliko dobro... EKV-a se, naravno, sećam bez problema. :) I to vreme se išlo na Radijaciju u SKC, u Prostor i KST. Da, i Akademija je bila vrlo aktuelna.

Šmrc. Vreme leti. :(

Posted (edited)

ja sam bas dosta visila na demiji u srednjoj. vise nego u ksty u II godini i pola III npr...

a pocela sam da pijem kasno... u IV godini ... do tad mozda neko pivo jednom u 2 meseca i to jedva popijem...

a onda okidac i caooooo. stvari se menjaju. najvise sam u IV izlazila u kst. svaki dan skoro sa mojom jelenom :)

mada moram da priznam da sam emotivno vezana za skc i demiju mnogo vise ...

Edited by miss Penny Lane
Posted
Ja mislim da je u mom slucaju bila " Come as you are ". Bila sam presrecna i zbunjena. Secam se cak i sta sam obukla :)

Interesantno da se i ja tachno secam shta sam obukla dok na primer uopshte ne mogu se setim s kim sam bila :ph34r: ... s nekom ortakinjom sigurno al ne mogu se setim kojom tachno...a nosila crvene starke crvene farmerke i majicu s engleskom zastavom :) a obezbedjenje nas dochekalo uz komentar :"evo josh engleza"... :) btw drugi srednje...petak...

Posted

Demonic Alliance je shampion u nashem drushtvu - going there since 1995.

Tako da... Nekako smo svi mi prvi put izashli jako davno... I svako je jednom pauzirao sa odlascima u KST... A onda shvatismo da smo institucionalizovani na njega! Ko nije, nije nam prijatelj :P:D

Samo mi krivo shto vishe nema starog chetvrtka i Goxy-jevog black/death/thrash najta...

Posted

Uh, ja sam prvi put bila u , ja mislim, 5om razredu kad su me starije koleginice sa glume odvukle, a ja, mala, pogubljena, nemam pojma gde sam, bio je petak, i svi zli u crnom, a ja koja djuskam u nekom klinackom fensi izdanju , strasno :)

Ah, ne mogu da verujem da cu sutra da idem na muvanje :) Moni? :)

Posted
Interesantno da se i ja tachno secam shta sam obukla dok na primer uopshte ne mogu se setim s kim sam bila :ph34r: ... s nekom ortakinjom sigurno al ne mogu se setim kojom tachno...a nosila crvene starke crvene farmerke i majicu s engleskom zastavom :) a obezbedjenje nas dochekalo uz komentar :"evo josh engleza"... :) btw drugi srednje...petak...

ja :

iscepane pantalone, crvene starke, kurt cobain majica, karirana kosulja, naocare za vid :lol: i iscepana texas jakna.

isto je izgledao i moj najbolji drug :)

kao blizanci jbt :lol:

Posted
O, da.

Vece kao vece okej, bila Shakira :wub:

Ali ovako je bilo zanimljivo...

A, da...

Shakira, i moje tri drugarice koje me cimale da DZHuskam sa njima uz Shajkiru... :D

Nah, nisam bio u fazonu (chitaj: nije bilo lepo zhensko u blizini :P:D).

Posted

mene smorilo muvanje sinoc .... :/

a prvi put u kstu ... isla sam na neki gothic fest cini mi se hihiihih i to je bilo ono - goticarska majica, crna suknja do poda, i mracenje ... ihiihihiihihi joj joj koliko to nije bilo za mene :) tad mi je nick ovde cini mi se bio beauty in darkness ... :) :) :) :) :) joj :redface:

Posted

®evolucija? ;)

Bez brige. Ima nas (ih? :mhihi:) i gorih.

Nemam sentimentalnu vezu s KST-om (:mhihi:). Alkohol smo delili u Wastelandu, (i vise tu bili nego u KST), banatski rizling koji se koristi u proizvodnji domacih kolacha i poneko pivo. Skolska godina 2002/2003. bila presudna.

Recju, dosadno. :spava:

Posted
uzas apsolutni :) haha to je jos i bilo na preporuku boce - gothic angela :) :) :) jebote bas smo se juce setile onog okupa kod moskve 2003e... i na adi :):mhihi:

Hah, pa to okupljanje kod Moskve je bilo haos...

Ja stigao sa Mortmain-om (davno-bivshi chlan yumetala). To je bilo onda kada smo Gothic Angel i ja ishli po pivo, pa nisu hteli da nam daju na lichnjaka (dva visoka & dugokosa, obuchenih u stilu sachuvaj-me-bozhe, pa ne bih nam ni ja dao :D :D :D), pa smo uzeli plastikanere Zoffmane od kilo ipo... Demonic koji nije hteo da loche plastiku, nego je ishao posle sa Solijem po limenke... Mislim da je sa nama po vops ishao i lik pod nickom, ako se dobro secam, Soulforge ili tako neshto...

Znam samo da sam za prvi put u KST otishao kako i inache idem - crna majica*, crne patike**, crne farmerke***.

*Majicu sada zamenjujem ili sa jarko-crvenom, ili sa Dissection majicom, crnom koshuljom ili sa formacijskom maskirnom (zavisi od vecheri)

**zimi uglavnom nosim martinke

***umesto farmerki mozhe ili crna trenerka, ili univerzalne maskirne pantalone M-93

Nadam se da je jasno da se primam na crnu boju, al' to nema veze sa metalom, primao sam se na crno i kada sam bio treci osnovne, a tad nisam znao da l' se metal mazhe na 'lebac il' se pije posle vechere :D

Jedva chekam vecheras. Ako bude lepe srece, opet cu da naletim na onu preslatku cicu, pa ima da je startujem makar znao da posle toga idem dve nedelje na strazhu u KZB ako je startujem!!! :D

I necu da se napijem pre toga, kao u proshli petak. :da: Napicu se posle :D