miss Penny Lane Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Ja mislim da je u mom slucaju bila " Come as you are ". Bila sam presrecna i zbunjena. Secam se cak i sta sam obukla Quote
shock! Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 (edited) e sad u duhu nostalgije - kad ste prvi put bili u kstu i sa kim ? 2000 ili 2001....ili s Pedjom na Kraljevskom apartmanu ili s Andrejom na Ramones tributu.....nisam siguran koji mi je bio prvi put ali drag mi je taj trOO period u gimnaziji mene i Pedju su zajebavali da smo ko Beavis i Butthead.....ja nisam izbijao iz majce Ac/Dc on iz Metallice jedan plav jedan crn i stalno smo sedeli u zadnjoj klupi i kikotali se nesto Edited January 14, 2008 by shock! Quote
miss Penny Lane Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 kraljevski apartman - secam se njihovog koncerta kada sam bila I godina, u klubu, bila sam u 1. redu i urlala kao debil ramones night - seti se koja si godina bio. ja se secam jednog, mislim da je david pustao i cak imam flajer sacuvan :) Quote
shock! Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 (edited) Ramones tribute - definitivno I godina gimnazije.....secam se samo da je bilo do yaya i da je padala ledena kisa....znaci zima 2000/2001...... jebote koliko sam se ja primao na Ramonse tada......koliko je vremena proslo osecam se nekako matoro najzaludjeniji za kst sam bio - leto/jesen 2004......secam se onih redova za petak u kucici ispred......svaki night flajka vodke to je bila vodka faza.... .....koji smo alkosi bili to je strasno.... btw sinoc bili u festu neki fazon domacica 80's......bolja 'zika nego u kst-u definitivno....... Edited January 14, 2008 by shock! Quote
shock! Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 (edited) Who posted in: Info: * Kst * Program Poster Posts shock! 589 :Dea 577 miss Penny Lane 431 Buba 425 VeronikaJeOdluchilaDaUmre 232 Edited January 14, 2008 by shock! Quote
Dark Sonja Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 e sad u duhu nostalgije - kad ste prvi put bili u kstu i sa kim ? evo bas se preracunavam i ne mogu da se setim koje godine... znam da je bio petak, leto, basta kst-a, bila sam sa 2 drugarice i ostale smo do kraja cini mi se... Quote
niking Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 petak, pocetak druge godine gimnazije... nije bas prvi put, ali je to onaj bitan, kad sam skapirao da cu tu provoditi svoje dane Quote
profa Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 e sad u duhu nostalgije - kad ste prvi put bili u kstu i sa kim ? Najstarije čega se sećam je veče EKV-a 1995. ili 1996, bio sam sa sestrom. E sad, čini mi se da sam išao i neke 1994. ali me pamćenje baš ne služi toliko dobro... EKV-a se, naravno, sećam bez problema. I to vreme se išlo na Radijaciju u SKC, u Prostor i KST. Da, i Akademija je bila vrlo aktuelna. Šmrc. Vreme leti. Quote
miss Penny Lane Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 (edited) ja sam bas dosta visila na demiji u srednjoj. vise nego u ksty u II godini i pola III npr... a pocela sam da pijem kasno... u IV godini ... do tad mozda neko pivo jednom u 2 meseca i to jedva popijem... a onda okidac i caooooo. stvari se menjaju. najvise sam u IV izlazila u kst. svaki dan skoro sa mojom jelenom mada moram da priznam da sam emotivno vezana za skc i demiju mnogo vise ... Edited January 15, 2008 by miss Penny Lane Quote
Sarah_Key Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Ja mislim da je u mom slucaju bila " Come as you are ". Bila sam presrecna i zbunjena. Secam se cak i sta sam obukla Interesantno da se i ja tachno secam shta sam obukla dok na primer uopshte ne mogu se setim s kim sam bila ... s nekom ortakinjom sigurno al ne mogu se setim kojom tachno...a nosila crvene starke crvene farmerke i majicu s engleskom zastavom a obezbedjenje nas dochekalo uz komentar :"evo josh engleza"... btw drugi srednje...petak... Quote
All_Destroyer Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Demonic Alliance je shampion u nashem drushtvu - going there since 1995. Tako da... Nekako smo svi mi prvi put izashli jako davno... I svako je jednom pauzirao sa odlascima u KST... A onda shvatismo da smo institucionalizovani na njega! Ko nije, nije nam prijatelj Samo mi krivo shto vishe nema starog chetvrtka i Goxy-jevog black/death/thrash najta... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Uh, ja sam prvi put bila u , ja mislim, 5om razredu kad su me starije koleginice sa glume odvukle, a ja, mala, pogubljena, nemam pojma gde sam, bio je petak, i svi zli u crnom, a ja koja djuskam u nekom klinackom fensi izdanju , strasno Ah, ne mogu da verujem da cu sutra da idem na muvanje Moni? Quote
miss Penny Lane Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Interesantno da se i ja tachno secam shta sam obukla dok na primer uopshte ne mogu se setim s kim sam bila ... s nekom ortakinjom sigurno al ne mogu se setim kojom tachno...a nosila crvene starke crvene farmerke i majicu s engleskom zastavom a obezbedjenje nas dochekalo uz komentar :"evo josh engleza"... btw drugi srednje...petak... ja : iscepane pantalone, crvene starke, kurt cobain majica, karirana kosulja, naocare za vid i iscepana texas jakna. isto je izgledao i moj najbolji drug kao blizanci jbt Quote
All_Destroyer Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Sinoc bilo sasvim ok. Samo shto sam opet malo vishe popio, pa me jutros na poslu cepa mamurluk... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 O, da. Vece kao vece okej, bila Shakira Ali ovako je bilo zanimljivo... Quote
All_Destroyer Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 O, da. Vece kao vece okej, bila Shakira Ali ovako je bilo zanimljivo... A, da... Shakira, i moje tri drugarice koje me cimale da DZHuskam sa njima uz Shajkiru... Nah, nisam bio u fazonu (chitaj: nije bilo lepo zhensko u blizini ). Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Haha, pa negooo, vrckanje and stuff Quote
Buba :) Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 mene smorilo muvanje sinoc .... :/ a prvi put u kstu ... isla sam na neki gothic fest cini mi se hihiihih i to je bilo ono - goticarska majica, crna suknja do poda, i mracenje ... ihiihihiihihi joj joj koliko to nije bilo za mene tad mi je nick ovde cini mi se bio beauty in darkness ... :) :) joj Quote
Yggdrasil Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 ®evolucija? Bez brige. Ima nas (ih? ) i gorih. Nemam sentimentalnu vezu s KST-om (). Alkohol smo delili u Wastelandu, (i vise tu bili nego u KST), banatski rizling koji se koristi u proizvodnji domacih kolacha i poneko pivo. Skolska godina 2002/2003. bila presudna. Recju, dosadno. Quote
Dark Sonja Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 beauty in darkness ... :) :) joj jao, secam se tog nicka... :) davno bese... Quote
Buba :) Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 uzas apsolutni haha to je jos i bilo na preporuku boce - gothic angela :) jebote bas smo se juce setile onog okupa kod moskve 2003e... i na adi Quote
Dark Sonja Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 aaa da da da... secam se... ti si bila jedna od prvih ljudi koje sam upoznala na tom okupu kod moskve... Quote
All_Destroyer Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 uzas apsolutni haha to je jos i bilo na preporuku boce - gothic angela :) jebote bas smo se juce setile onog okupa kod moskve 2003e... i na adi Hah, pa to okupljanje kod Moskve je bilo haos... Ja stigao sa Mortmain-om (davno-bivshi chlan yumetala). To je bilo onda kada smo Gothic Angel i ja ishli po pivo, pa nisu hteli da nam daju na lichnjaka (dva visoka & dugokosa, obuchenih u stilu sachuvaj-me-bozhe, pa ne bih nam ni ja dao :D ), pa smo uzeli plastikanere Zoffmane od kilo ipo... Demonic koji nije hteo da loche plastiku, nego je ishao posle sa Solijem po limenke... Mislim da je sa nama po vops ishao i lik pod nickom, ako se dobro secam, Soulforge ili tako neshto... Znam samo da sam za prvi put u KST otishao kako i inache idem - crna majica*, crne patike**, crne farmerke***. *Majicu sada zamenjujem ili sa jarko-crvenom, ili sa Dissection majicom, crnom koshuljom ili sa formacijskom maskirnom (zavisi od vecheri) **zimi uglavnom nosim martinke ***umesto farmerki mozhe ili crna trenerka, ili univerzalne maskirne pantalone M-93 Nadam se da je jasno da se primam na crnu boju, al' to nema veze sa metalom, primao sam se na crno i kada sam bio treci osnovne, a tad nisam znao da l' se metal mazhe na 'lebac il' se pije posle vechere Jedva chekam vecheras. Ako bude lepe srece, opet cu da naletim na onu preslatku cicu, pa ima da je startujem makar znao da posle toga idem dve nedelje na strazhu u KZB ako je startujem!!! I necu da se napijem pre toga, kao u proshli petak. Napicu se posle Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Ah taj petak Kako te nije smorio tolikih godina? Quote
Recommended Posts