+GoThDOLL+ Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 meni je snimak preprican :) mada i dalje je balet hit veceri... hit veceri bi bio da je usao u taksi sa vama :) @Wlad: www.kst.org.yu Quote
miss Penny Lane Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 nama ? ja nisam bila tu... mislim, uros ja smo otisli ranije.... Quote
All_Destroyer Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Sta je u subotu? Devedesete - najbolje subotnje veche KSTa!!! Inache, sinoc smo se tako dobro zajebavali, da je to bruka... Uostalom, moj potpis govori sve! Quote
miss Penny Lane Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 ja sad imam onaj stadijum da mi se svaki dan ide na britse Quote
:Dea Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Bile bas nesto lose 80e. Neka smor lagana muzika u pocetku, nikako za djuskanje. Moj omiljeni dj je bio nesto tuzan. Quote
miss Penny Lane Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 pa naravno da je bio tuzan kad nije bilo pelinkovca meni je bilo super. bas Quote
:Dea Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Naravno da je tebi bilo dobro kad si se razvalila. Quote
shock! Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 (edited) meni bilo dobro u subotu sve skupa.....potvrdjeno zlatno pravilo ne trezan u kst! btw da se nadovezem na proslo mesecnu pricu oko LTBR-a......ko je bio sad u cetvrtak valjda mu je jasno da sam bio pravu 100%....koji crni ispiti rok blablabla......ljudi sve manje i manje iz meseca u mesec....isto vazi i za domacicu....isti sablon Edited February 11, 2008 by shock! Quote
miss Penny Lane Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 kad je sledeca doamcica 80ih ? Quote
:Dea Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 23.2. joooooj kako mi se idalje ne ide na domacicu koliko me je smorila. Mada mozda odem zbog neceg drugog. Quote
miss Penny Lane Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 mhm mhm ja sam tad na raspustu zbog festa, ako ne bude zurka na fdu i pravac kst... Quote
shock! Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 sutra na domacicu.....u cetvrtak posle Nena takodje :alkos: a onda veeeeeelika pauza od kst-a i Beograda uopste.... Quote
shock! Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 joooj koji night....vopi vopi vopi sve...al kad je dosao after party u kolima.....nisam imao pojma da ortaci to gotive..... naglas Balasevic svi pa Kazaliste pa Dino Merlin svi pa Bajaga......do pola 7......kako sam se ja dovezao kuci posle nije mi asno ...............al zato sutra zna se Quote
All_Destroyer Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Au, fckn sinoc... Bilo je sjajno, ko bi rekao da ce na domacici da pusti Hladno Pivo?! Pohvale. Ali oni jebeni crnogorci... Pobegoshe, a kao "chekamo vas"... Pffff... Njihova sorta - pizde. Quote
miss Penny Lane Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 ahahahha :) :) ti opet imas shocHe pijani post :) ja se cele veceri cekam u slikama, i poneke recenice. kao npr. tvoje gde si me mrtav ozbiljan pitao da li cu da ti dodjem na sahranu ... mratav ozbiljan. Quote
shock! Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 kao npr. tvoje gde si me mrtav ozbiljan pitao da li cu da ti dodjem na sahranu ... mratav ozbiljan. jooj mi smo se posle parkirali na sred terena za basket kupili jos gomilu piva i drali se na svaku pesmu ko na koncertu do pola 7 jebote.... Quote
Pufnica Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Sinoc je bio nezapamceni smor. I moram da primetim da nije bilo nista ni za gledanje Quote
+GoThDOLL+ Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 moram da primetim sve suprotno... Sinocnje vece me je vratilo u periode Rokanja... bas je bilo mnogo dobro... a za gledanje... nadje se tu i tamo... to je KST Quote
Buba :) Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 mi dosli oko pola 2 valjda ... smorila se na metal coreu pa se smorila u klubu pa na coreu pa u klubu aaaaa oko tri mi je bilo ok u klubu hahahahh Quote
Pufnica Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 moram da primetim sve suprotno... Sinocnje vece me je vratilo u periode Rokanja... bas je bilo mnogo dobro... a za gledanje... nadje se tu i tamo... to je KST Rekla bih da ne gledamo osobe istog pola a i busic je druga stvar, u klubu su ljudi ugl blejali i njihali se uz onu budjavu muziku Quote
Recommended Posts