Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

meni bilo dobro u subotu sve skupa.....potvrdjeno zlatno pravilo ne trezan u kst!

btw da se nadovezem na proslo mesecnu pricu oko LTBR-a......ko je bio sad u cetvrtak valjda mu je jasno da sam bio pravu 100%....koji crni ispiti rok blablabla......ljudi sve manje i manje iz meseca u mesec....isto vazi i za domacicu....isti sablon

Edited by shock!
Posted

joooj koji night....vopi vopi vopi sve...al kad je dosao after party u kolima.....nisam imao pojma da ortaci to gotive.....

naglas Balasevic svi pa Kazaliste pa Dino Merlin svi pa Bajaga......do pola 7......kako sam se ja dovezao kuci posle nije mi asno :surprised: ...............al zato sutra zna se :meshuggah::rockdevil:

Posted
kao npr. tvoje gde si me mrtav ozbiljan pitao da li cu da ti dodjem na sahranu ... mratav ozbiljan.

jooj :)

mi smo se posle parkirali na sred terena za basket kupili jos gomilu piva i drali se na svaku pesmu ko na koncertu do pola 7 jebote....

Posted

moram da primetim sve suprotno... :bigblue:

Sinocnje vece me je vratilo u periode Rokanja... bas je bilo mnogo dobro... a za gledanje... nadje se tu i tamo... to je KST :D

Posted
moram da primetim sve suprotno... :bigblue:

Sinocnje vece me je vratilo u periode Rokanja... bas je bilo mnogo dobro... a za gledanje... nadje se tu i tamo... to je KST :D

Rekla bih da ne gledamo osobe istog pola :) a i busic je druga stvar, u klubu su ljudi ugl blejali i njihali se uz onu budjavu muziku <_<