MissionVao Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 A u cetvrtak 29. bice electro! Techno zurka za metalce! bas bas bas samo electro ili... ? bilo bi super da stvarno bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 A sad u utorak?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 e posto nisam u toku moze li neko napisati mogu li maloletni da ulaze i kada se pusta metal??? hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 (edited) e posto nisam u toku moze li neko napisati mogu li maloletni da ulaze i kada se pusta metal??? hvala maloletni mogu da ulaze, ako su zenskog pola. Dakle, stavi karmin, navuci kosu na lice i mozda prodjes Raspored imas na jednoj od poslednjih strana teme na Gothic-u- Utisci sa night-ova Edited July 26, 2004 by Double Fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 mrzi me da citam 28 strana unazad... moze li ukratko neko da mi kaze na koju foru se ulazi u kst posto sam cula da trebaju neke propusnice, sta li? koliko se to placa? ima li skoro neko extra fensi desavanje da mogu doci u bijeloj majici a da svi ne zure u mene? i jel i dalje standardno otvaranje u 23.00h? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 cek, stvarno ne mogu maloletni decaci da ulaze? pih, jebem ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 (edited) ne treba ti ulaznica, to je ako hoces popust. Inace je 80 din. Ne znam koje vece je fancy, pretpostavljam domacica (sredom), kad naleti mokra zurka, '80s (utorkom, ne redovno)... Edited July 26, 2004 by Double Fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Fancy night je ponedeljkom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 joj darken..... kakav ti je signature, strasno! gde samo nadje... i kad smo kod ove teme, znaci nema sanse da se udje ako nemam 18 godina, a nemam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 posto si musko i imas manje od 18 godina, bolje za sve nas da ne udjes Ma nemam pojma da li pustaju, nisam musko i ne znam nikog muskog maloletnog, a posto ocigledno niko drugi nece da ti odgovori, ti idi negde drugde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 neka neka, pokusacu ja da udjem a do tada mozda i neko odgovori ovde. hvala u svakom slucaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheWolf Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 joj darken..... kakav ti je signature, strasno! gde samo nadje... i kad smo kod ove teme, znaci nema sanse da se udje ako nemam 18 godina, a nemam Mozes da udjes u KST ako nemas 18 godina, ali mislim da je se bez licne karte placa 100din. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 ok zahvaljujem na informaciji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Mozes da udjes u KST ako nemas 18 godina, ali mislim da je se bez licne karte placa 100din. U klub satanistickih terrorista se moze uci sa 17 godina, sa licnom kartom ili nekim drugim dokumentom sa slikom, pasosem ili povlasticom za gsp. A cena ulaza je ista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Rose Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Darken Posted on 28. 7. 2004, 16:45 QUOTE (SheWolf @ 27. 7. 2004, 23:56) Mozes da udjes u KST ako nemas 18 godina, ali mislim da je se bez licne karte placa 100din. U klub satanistickih terrorista se moze uci sa 17 godina, sa licnom kartom ili nekim drugim dokumentom sa slikom, pasosem ili povlasticom za gsp. A cena ulaza je ista. Hahaha... Klub satanistickih terorista... I to jos onih maloletnih-najgora vrsta. Ma zajebani metalci, sta ces! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Hahaha... Klub satanistickih terorista... I to jos onih maloletnih-najgora vrsta. Ma zajebani metalci, sta ces! Izvini jesi ti ona mala kovrdzava sto je postala inventar kluba stanistikih terorista pogotovo petkom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Rose Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Ma jok... Sestro kovrdzava! Idemo u cetvrtak na electro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Of kors Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 U klub satanistickih terrorista se moze uci sa 17 godina, sa licnom kartom ili nekim drugim dokumentom sa slikom, pasosem ili povlasticom za gsp. A cena ulaza je ista. a ako imas 15 godina? sta onda? djacka knjizica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Pismena dozvola roditelja\staratelja Mislim da ces morati da se pritrpis par godina ili nadjes legitimaciju nekog ko malo lici na tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 devojchice mogu da udju i sa 13, ako slazhu malko za godine i ne ponashaju se sumnjivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 ma pokusacu da udjem, pa cemo videti inace, sta ste rekli, kada se pusta metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liMa neBa! XD Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Imam 14 godina i visok sam 196.5 cm, el mogu nekako da se provucem ? Bilo kako samo da udjem ? Valjda je ponedeljkom Power/heavy/progg,Utorkom Gothic a Petkom Any kind. Molim vas odgovorite mi. Koliko bi platio ulaz, kakva legitimacija mi treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 hm... pustitje te uz kartu kja koshta 80 kinti i bilo kakvu ispravu sa slikom, godishte i nije bitno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 devojchice mogu da udju i sa 13, ako slazhu malko za godine i ne ponashaju se sumnjivo... Uostalom u KST-u i ima samo devojcica tih godina ili godinu dana starijih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts