Courtney Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Poshto sam ja nekada bila redovan gost u KST-u ponedeljkom ( do pre tri meseca)...'ajde sad neka mi neko objasni kakav je program za ubuduce...obzirom da je chika Slovenac osekao kosicu i preshao u fensere ( ) ko ce pushtati muziku u buduce poshto on nece i tako...repertoar me interesuje...'Ajd' nek' neko napishe. neeeeeee taj covek je bio tako lep salila si se, tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara_84 Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 ko je bre bio tako lep?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 ko je bre bio tako lep?! Kako ko??????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara_84 Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 fuj btw za NG u kst-u ima '80 '90 tako neshto a ulaz je 800 din u pretprodaji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 fuj btw za NG u kst-u ima '80 '90 tako neshto a ulaz je 800 din u pretprodaji Sada ,a onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 Nikad! KST se izlizao najgore... fuj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara_84 Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 Sada ,a onda cvrc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 Kada je sledeci Dark Night by DJ Steva? I kada je sledece Rokanje?! I jos nesto... jel KST pravi neki docek N.G.? Mislim da je Stevin najt prve nedelje u sledećoj godini. Što se tiče dočeka... 800din, 2 (čak d-v-e!) konzumacije i "KST hrana". I da mi se išlo i davale pare koje nemam, ovo poslednje bi me definitivno odbilo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 Poshto sam ja nekada bila redovan gost u KST-u ponedeljkom ( do pre tri meseca)...'ajde sad neka mi neko objasni kakav je program za ubuduce...obzirom da je chika Slovenac osekao kosicu i preshao u fensere ( ) ko ce pushtati muziku u buduce poshto on nece i tako...repertoar me interesuje...'Ajd' nek' neko napishe. Slovenac je dobar decko, ali nije promenio playlist 7 il 8 godina, kolko on radi ponedeljak na KSTu. Svaka promena bi bila zlata vredna !!!! Ja sam jedno vreme bio redovan. Onda sam gadno proredio, a onda vise nisam mogao da slusam Fobiju, Corporeal jigsore Quandary i Painkiller. Symphony Of Destruction me tera na povracanje. Takav retrogradan pristup doveo je do toga da ponedeljkom bude po 10 ljudi .... znaci podrzavam svaku promenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_widow Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 da nije malo mnogo za kst 800 kinti?malo su precenili sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_Jet Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 E ma tako i treba videce oni kad im ljudi vishe ne budu dolazili onda vishe necce pushtati Killing in the name of i Chop suey... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Ne dirajte chika Slovenca, o otishlima sve najbolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Killing in the name kad je u prosli petak krenila doticna pesma stvarno nisam znao da li da se smejem ili placem....epilog...samo sam izasao napolje...dovidjenja vidimo se... inace kakva ispala za osamdesete veceras, nisu se prodavale karte nego je trebalo doneti neke kupone jebem li ga.....ispusio sam uglavnom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara_84 Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 @ Drag@na ne brani Smorenca, nije zasluzio da ga niko od nas brani, pa su ga zato i sutnuli odande, a sad je kao shef smene.... ta persona je pluskvamperfekt i vishe niko o njemu ne govori.... on vishe ne pushta muziku i ne vracajte se stalno na njega, postaje dosadno...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 ta persona je pluskvamperfekt i vishe niko o njemu ne govori.... on vishe ne pushta muziku i ne vracajte se stalno na njega, postaje dosadno...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Da li je sad u nedelju Stivijev lullaby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Mislim da je Stevin najt prve nedelje u sledećoj godini. Što se tiče dočeka... 800din, 2 (čak d-v-e!) konzumacije i "KST hrana". I da mi se išlo i davale pare koje nemam, ovo poslednje bi me definitivno odbilo . pucala bih sebi u glavu da sam slavila NG u KSTu , to bi bio krajnji stadijum moje manichne depresije shto se tiche Slovenca , bedak je shto ga pljujete , mozda bi stvari bile malo drugachuje da mu je neko objasnio da ne treba da pushta iste stvari...no videcemo kako ce se pokazati novi DJevi .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Bedak je sto sam mu ja rekao 100 puta da promeni repertoar i sto sam mu donosio i diskove da pusti nesto drugo, ali dzaba .... navikao covek. Ja ga ne pljujem, kazem da je OK lik i ja sam s njim OK, ali DJ mora biti neko sa dobrim izvorima muzike, a ne da vrti iste stvari 10 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 da , to je problem vecine DJeva u KSTu...secam se petka u istom pre 6-7 godina , iste su pesme sada kao i tada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 KST je rupa puna malih napaljenih metalaca... Tuzno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara_84 Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 da , to je problem vecine DJeva u KSTu...secam se petka u istom pre 6-7 godina , iste su pesme sada kao i tada OoOoo darling, nismo te ocekivali, kako si provela NG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara_84 Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 (edited) KST je rupa puna malih napaljenih metalaca... Tuzno... Najlakshe je pljubati klince iz kst-a.. Edited January 1, 2005 by Lara_84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara_84 Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 (edited) @Jackie jesi li mi videla darling Snoopya? Hocu fool report... I kakvi su to fazoni oko ponovnog zatvaranja? Edited January 1, 2005 by Lara_84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Nisam ga videla,a za zatvaranje su nam pricali oni tipovi iz obezbedjenja.... Jadne moje drugarice,istraumirase se..... Pa,mozda zatvaranje donese nesto dobro,vise novca i to da sada moramo da istrazujemo i trazimo nova mesta za izlazak.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 e ovako sad se vratih sa disca pa...od sad KST RADI SAMO PETKOM I SUBOTOM I TO DO 2h. . samo izgleda da nece biti bash do 2 jer sam ja ostao do 3 i 20 i jos nije bio fajront ali su upalili svetla...inace disco ko disco....meni smor.....OCU METAL . inace sledece subote - gay osamdesete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts