shock! Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Gitar nidl... kad ce vise majku mu!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ' date='24. 1. 2005, 01:28'] Shvati da nije uprava KST-a zhelela da bude ova pricha, vecj su nas DEKANI pritisli..Da bi klub opstao morali smo da napravimo kompromis... E sad, ja se nadam da cjemo vremenom mocji da obezbedimo i chlanske za ljude koji nisu studenti, ali dok se ne ostvare uslovi za to... Uostalom, za sada josh uvek mozhesh da udjesh bez chlanske karte... Smiri malo strasti...ne vrti se sve oko tebe i tvojih drugara...iza cele priche su mnogo jachi igrachi...da ne mislish stvarno da su pokushali da zatvore KST zbog navedenih razloga??? Mucjni malo glavom... Kako god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Kako god. lepo ti kaze covek, stvari nisu tako jednostavne da se nekome jednostavno cefnulo da napravi ovo sa clanskimi pokusa i one gluposti sa alkoholom i radnim vremenom....lepo je rekao Bora Corba..."Neko je stavio sapu na KST" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 lepo ti kaze covek, stvari nisu tako jednostavne da se nekome jednostavno cefnulo da napravi ovo sa clanskimi pokusa i one gluposti sa alkoholom i radnim vremenom....lepo je rekao Bora Corba..."Neko je stavio sapu na KST" Pazi, chinjenica da je chovek upravu. Al je isto tako chinjenica da svetom upravljaju "veliki ljudi" i da mi "mali" ne mozemo da napravimo nikakvu razliku, tako da.......... zbog chega se truditi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORTMAIN Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Jer vi to mislite da postoji neka velika antimetal organizacija. Problem je jedino u konzervativnosti tog dekana koji na sve nas gleda kao narkose, alkose.. itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 jao zajebo sam se sutra je ipak domacica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 jao zajebo sam se sutra je ipak domacica aaaaaaaa Ubicu te!!! Tako sam se ponadala... Nikad ne uspem tamo da odem, a to mi je omiljena zika. aaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 aaaaaaaa Ubicu te!!! Tako sam se ponadala... Nikad ne uspem tamo da odem, a to mi je omiljena zika. aaaaaaaaaa video sam proslog petka na nekom plakatu pisalo 27.1 Let there be rock - danas otisao do kst-a - domacica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Pazi, chinjenica da je chovek upravu. Al je isto tako chinjenica da svetom upravljaju "veliki ljudi" i da mi "mali" ne mozemo da napravimo nikakvu razliku, tako da.......... zbog chega se truditi! Apsolutno tacno... samo se bojim da si bila sarkasticna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 kad ce vise majku mu!? Ne znam, ovo je moj nachin protesta! Znachi: GITAR NIDL!!!!!!!!!!! Ako neko zeli da protestvuje samnom, dobrodoshao je!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Protest kazesh?! ROKANJE!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusk Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Rokanje?! ooo yea... ali, mozemo samo da se molimo za to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Оче наш и же јеси на небесима.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 OUR LORD WHO ARE IN HEAVEN... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara_84 Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Ne znam, ovo je moj nachin protesta! Znachi: GITAR NIDL!!!!!!!!!!! Ako neko zeli da protestvuje samnom, dobrodoshao je!!! Dusho, ja i Ivana te podrzavamo GITAR NIDL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 (edited) podrzavam.... GITAR NIDL!!!! Edited January 26, 2005 by shock! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ja sam tako zelela na hard rock... sta se pusta na domacici??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ja sam tako zelela na hard rock... sta se pusta na domacici??? Ja kada sam bila letos najvise su pustali azru, gobline i ekv, po par pesma. Ali uopste nema puno ljudi i nije neka atmosfera, mada ja sam ipak bila samo jendom... Ne spominji hard rock i sama znas koliko se dugo dogovaramo da idemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 a u kurac bre! znas kako se tek tanja razocarala kad sam joj rekla! a jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 a u kurac bre! znas kako se tek tanja razocarala kad sam joj rekla! a jbg Znam...tako smo zelele da idemo...jbg...mozda jednom i odemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Ja kada sam bila letos najvise su pustali azru, gobline i ekv, po par pesma. Ali uopste nema puno ljudi i nije neka atmosfera, mada ja sam ipak bila samo jendom... I ja sam bio samo jednom i bilo je malo ljudi, ali smo zato napravili super atmosferu. Samo treba doci sa odgovarajucim drustvom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_Jet Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 A shto je u subotu bilo onako prazno za 90 te??????Napolju bilo nekoliko ljudi i ja i ortak se nismo usudili da udjemo...a pre nisi mogao da dodjesh na red...za kartu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_Jet Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Jer vi to mislite da postoji neka velika antimetal organizacija. Problem je jedino u konzervativnosti tog dekana koji na sve nas gleda kao narkose, alkose.. itd. A shta kao nismo???????Gomila idiota brishe svojim pantalonama onaj pod u KST...a da i ja sam to radio...a tetkice su mi bile zahvalne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_Jet Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 E i ja sam videoone dizelashe neki idiot u Narandzastoj trenerci ...imam neki osecaj da je on glavni diler...sve je to njegovo maslo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 vratih se s domacice...bilo onako....malo fino...malo smor....u svakom slucaju celo vece sam smarao da ocu Parni Valjak i kad su ga pustili zadnju pred fajront ja sam bio ona budala koja se drala ko nezdrava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts