Chlan 787 Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ok ja razumem da devojke gotive osamdesete(ja licno ne,osim hard rock tog vremena) a kontam da "decaci" odlaze tamo samo zato sto su zakljucili da ih opterecuju pozerke petkom u kst-u pa su potrazili novo vece koje je IN i gde dolaze jos malo praznije devojke nego "pozerke s petka" i debele gothicarke.A onda je doticna vec pomenuta zenska populacija zakljucila da ne moze to tako,da se na moze bez njih,pa su i one pocele da dolaze pa je mesto postalo IN.Nadam se da shvatate o cemu govorim i ispravite me ako nisam u pravu! jbt, to je jedino cool veche u kst-u, jer ljudi dolaze da se izdjuskaju i nikad bolje provedu, a ne da hejtuju i noulajferishu... ubedljivo najnormalniji ljudi od svih koji izlaze u kst.... tu su i kolege i komshije i rodbina... svi bre dolaze da se zajebavaju...... uaa mrakachi!! Quote
Platina Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Cool veče??Atmosfera???Ok,tu dolaze ljudi koji idu na metal,koji slušaju gothic i sl...Možda i ja grešim.Možda je to prava strana "nas" metalaca...Da djuskamo i pijemo pivo i muvamo ribice koje ne razmišljaju! Quote
ajsha69 Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Možda i ja grešim.Možda je to prava strana "nas" metalaca...Da djuskamo i pijemo pivo i muvamo ribice koje ne razmišljaju! Glam metalaca da! Oduvek bila... Medjutim ako si true nu-school-er, na osamdesete idesh samo od chuda da takav neki sadrzaj ide on regular basis i da je masovno posecen..... ...i morash kadkad svojim ochima da se uverish... Quote
ajsha69 Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Na osamdesetim se ne pusta Siddharta. Vazno je da se pushta kod mene!!... Nabadam Slovenachki i izmishljam rechi ali ne smeta.... Quote
Platina Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Glam metalaca da! Oduvek bila... Medjutim ako si true nu-school-er, na osamdesete idesh samo od chuda da takav neki sadrzaj ide on regular basis i da je masovno posecen..... ...i morash kadkad svojim ochima da se uverish... Sorry ali nisam ni jedno ni drugo a ipak sam u čudu...Mislim nemam ja ništa konkretno protiv osamdesetih ali ne smatram da je ta muzika do te mere kvalitetna(pa makar i za đuskanje) da bude toliko popularna...Ali dobro,kada neko napravi od večeri In...Kao da je i bitno. Quote
shock! Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 slazem se....vec rekoh na nekoj predhodnoj strani - "nikako mi nije jasna tolika pomama za "osamdesete" - recimo za "let there be rock" vece koje je neka hard-rock verzija osamdesetih vlada 1000 puta manje interesovanje , pa je taj night uvek bio utorkom a sada cetvrtkom - i redovno bude poluprazno.....jebiga Quote
:Dea Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Pa, bas zato sto je cetvrtkom... Mislim da bi bilo MNOGO vise ljudi da je subotom... Quote
Chlan 787 Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Cool veče??Atmosfera???Ok,tu dolaze ljudi koji idu na metal,koji slušaju gothic i sl...Možda i ja grešim.Možda je to prava strana "nas" metalaca...Da djuskamo i pijemo pivo i muvamo ribice koje ne razmišljaju! da li si ti ikada bila na 80s night-u i pokushala da ne snimash ljude oko sebe (koje pogreshno ocenjujesh na osnovu prvog utiska ) i da se super provedesh?? NOULAJFARI!!! Quote
Platina Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 da li si ti ikada bila na 80s night-u i pokushala da ne snimash ljude oko sebe (koje pogreshno ocenjujesh na osnovu prvog utiska ) i da se super provedesh?? NOULAJFARI!!! Da...Al ja ne mogu da "uživam" uz nešto što nisam...I nisam od onih osoba koja kritički posmatra sve oko sebe.Jednostavno ne shvatam famu oko ove večeri i osobe koje do te mere ovo brane. Quote
Chlan 787 Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 sve u ime dobrog provoda... saznaces to jednog dana kada ti 80s bude omiljeno veche u kst-u... Quote
genius Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 (edited) Guitar Needle kao takav vise ne postoji. Zato i piram kad ce . Iskenjam se na novi glupi fensi KST. Edited April 5, 2005 by genius Quote
Platina Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 sve u ime dobrog provoda... saznaces to jednog dana kada ti 80s bude omiljeno veche u kst-u... Teško... Moje omiljeno veče je veče domaće muzike koje sada postoji jednom u 2 meseca otprilike...To je veče na koje možeš opušteno da odeš,da se zezaš,djuskaš..Znaš sve pesmice,negde ih i voliš zato što su NAŠE,pijuckaš pivce...Sve u svemu uživancija. To pokušavam da objasnim,da li se osećaš dobro kada su tu trista milona ljudi koji dolaze smoreni,poziraju i posmatraju,samo zato što je veče IN. Takodje ne smatram da su osamdesete(a ni disco,što je manje više isto) dovoljno kvalitetno veče da bude min 2 puta mesečno. Quote
Sinstrel Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Osamdesete sux! Gadno u pizdu materinu i smaraaaa za medalju! Quote
Branislav Stankovic Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Evo da ponovim josh jednom za neinformisane: CHETVRTAK 07.04.2005. u 23h HEADBANGERS' NIGHT No.2 DJ TEAM BANE & DDT Upucjeni ste vecj u prichu...Sve vrste metal muzike blah, blah....Ponsite diskove, pripremite zhelje (bez perverzija molim ...) itd. .. Vidimo se tamo!!! poz! Quote
Wild Rose Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 E jbg... Prepodnevna sam smena ove nedelje... Headbangers night je jedno od retkih veceri koje vredi posetiti u kst-u... Ok je da postoji vece 80-ih, ali svakog vikenda odrzavati iste (ili slicne) disco nightove i popularizovati tu vrstu muzike na shtetu metala i rocka je JAKO GLUPO!!! KST je unisten, ali stvarno... U subotu sam jedno vreme blejala ispred i "oplakivala" ga... Sad je to fensi mesto gde vise dana u nedelji izlaze tresha likovi i fenserkice... Ne kazem da svi moramo biti zli mentalci, ali ipak se zna kakav je ranije program bio u KST-u... Neka ga nazovu onda Disco klub i promene mu ime, pa da se zna da to nije vise rock mesto... Muzika koja se ranije stalno pustala u kst-u sada je jednom u dva meseca... Zasto ne bi rock i metal veceri bile subotom ponekad?????? Let there be rock, Headbangers night, Gothic night, Domacica???? Ono sto je nekad bilo obelezje KST-a... Verovatno je zarada bitnija nekim ljudima... Verujem da bi im se vracanje kst-a na staro isto tako isplatilo... Mogli su i da ga zatvore umesto da naprave ovakvo sranje... Quote
shock! Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Ok je da postoji vece 80-ih, ali svakog vikenda odrzavati iste (ili slicne) disco nightove i popularizovati tu vrstu muzike na shtetu metala i rocka je JAKO GLUPO!!! KST je unisten, ali stvarno... U subotu sam jedno vreme blejala ispred i "oplakivala" ga... Sad je to fensi mesto gde vise dana u nedelji izlaze tresha likovi i fenserkice... Ne kazem da svi moramo biti zli mentalci, ali ipak se zna kakav je ranije program bio u KST-u... Neka ga nazovu onda Disco klub i promene mu ime, pa da se zna da to nije vise rock mesto... Muzika koja se ranije stalno pustala u kst-u sada je jednom u dva meseca... Zasto ne bi rock i metal veceri bile subotom ponekad?????? Let there be rock, Headbangers night, Gothic night, Domacica???? Ono sto je nekad bilo obelezje KST-a... Verovatno je zarada bitnija nekim ljudima... Verujem da bi im se vracanje kst-a na staro isto tako isplatilo... Mogli su i da ga zatvore umesto da naprave ovakvo sranje... sve si lepo rekla... ...... Quote
Platina Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Aleluja da neko razume o chemu pricham! Quote
Queen of Destruction Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Boze, kakvo pitanje!!!! Naravno da se ide!!! Najbolje veche u KST-u! Hajde Rose, pa i ja idem pre podne u fuckin' school pa cu sve jedno da dodjem!!! Morash doci bice extra! Quote
Wild Rose Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Boze, kakvo pitanje!!!! Naravno da se ide!!! Najbolje veche u KST-u! Hajde Rose, pa i ja idem pre podne u fuckin' school pa cu sve jedno da dodjem!!! Morash doci bice extra! Sorry sreco-necu moci ovaj put... Moram da odgovaram neke predmete.... Lepo mi se CVI provedite! Quote
Queen of Destruction Posted April 8, 2005 Report Posted April 8, 2005 Sorry sreco-necu moci ovaj put... Moram da odgovaram neke predmete.... Lepo mi se CVI provedite! Ebiga, shteta shto nisi bila, bilo je EXTRA!!! Znash kako su dobru ziku pushtali! Pa nemam rechi DJ-evi su carevi, pustili su sve shto sam trazila!!! Ma Headbanger's je ubedljivo najbolje veche u KST-u! Shteta shto ima malo ljudi... Al nije ih vishe ni bilo kad nisu trazili chlanske! Quote
Simadin Posted April 8, 2005 Report Posted April 8, 2005 Meni je bilo najbolje vece u poslednjih ne znam koliko meseci... A i svidja mi se sto nema mnogo ljudi... taman vise mesta za mene I hvala za Galvanize Pesma veceri Poz drustvancima Quote
Tatyannahhh Posted April 8, 2005 Report Posted April 8, 2005 meni je bilo do jaja (i ako nije zasto nije? )malo ljudi taman da mozes d funkcionises lepo,super muzika (DDT & Bane svaka cast) ..tako da eto me i sledeci put! Quote
Recommended Posts