Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ok ja razumem da devojke gotive osamdesete(ja licno ne,osim hard rock tog vremena) a kontam da "decaci" odlaze tamo samo zato sto su zakljucili da ih opterecuju pozerke petkom u kst-u pa su potrazili novo vece koje je IN i gde dolaze jos malo praznije devojke nego "pozerke s petka" i debele gothicarke.A onda je doticna vec pomenuta zenska populacija zakljucila da ne moze to tako,da se na moze bez njih,pa su i one pocele da dolaze pa je mesto postalo IN.Nadam se da shvatate o cemu govorim i ispravite me ako nisam u pravu!

jbt, to je jedino cool veche u kst-u, jer ljudi dolaze da se izdjuskaju i nikad bolje provedu, a ne da hejtuju i noulajferishu... ubedljivo najnormalniji ljudi od svih koji izlaze u kst.... tu su i kolege i komshije i rodbina... svi bre dolaze da se zajebavaju...... uaa mrakachi!! laugh.gif

Posted

Cool veče??Atmosfera???Ok,tu dolaze ljudi koji idu na metal,koji slušaju gothic i sl...Možda i ja grešim.Možda je to prava strana "nas" metalaca...Da djuskamo i pijemo pivo i muvamo ribice koje ne razmišljaju!

Posted
Možda i ja grešim.Možda je to prava strana "nas" metalaca...Da djuskamo i pijemo pivo i muvamo ribice koje ne razmišljaju!

Glam metalaca da! Oduvek bila... Medjutim ako si true nu-school-er, na osamdesete idesh samo od chuda da takav neki sadrzaj ide on regular basis i da je masovno posecen.....

...i morash kadkad svojim ochima da se uverish...

Posted
Glam metalaca da! Oduvek bila... Medjutim ako si true nu-school-er, na osamdesete idesh samo od chuda da takav neki sadrzaj ide on regular basis i da je masovno posecen.....

...i morash kadkad svojim ochima da se uverish...

Sorry ali nisam ni jedno ni drugo a ipak sam u čudu...Mislim nemam ja ništa konkretno protiv osamdesetih ali ne smatram da je ta muzika do te mere kvalitetna(pa makar i za đuskanje) da bude toliko popularna...Ali dobro,kada neko napravi od večeri In...Kao da je i bitno.

Posted

slazem se....vec rekoh na nekoj predhodnoj strani - "nikako mi nije jasna tolika pomama za "osamdesete" - recimo za "let there be rock" vece koje je neka hard-rock verzija osamdesetih vlada 1000 puta manje interesovanje icon_rolleyes.gif , pa je taj night uvek bio utorkom a sada cetvrtkom - i redovno bude poluprazno.....jebiga

Posted
Cool veče??Atmosfera???Ok,tu dolaze ljudi koji idu na metal,koji slušaju gothic i sl...Možda i ja grešim.Možda je to prava strana "nas" metalaca...Da djuskamo i pijemo pivo i muvamo ribice koje ne razmišljaju!

da li si ti ikada bila na 80s night-u i pokushala da ne snimash ljude oko sebe (koje pogreshno ocenjujesh na osnovu prvog utiska icon_rolleyes.gif ) i da se super provedesh??

NOULAJFARI!!! icon_razz.gif

Posted
da li si ti ikada bila na 80s night-u i pokushala da ne snimash ljude oko sebe (koje pogreshno ocenjujesh na osnovu prvog utiska rolleyes.gif ) i da se super provedesh??

NOULAJFARI!!! icon_razz.gif

Da...Al ja ne mogu da "uživam" uz nešto što nisam...I nisam od onih osoba koja kritički posmatra sve oko sebe.Jednostavno ne shvatam famu oko ove večeri i osobe koje do te mere ovo brane.

Posted
sve u ime dobrog provoda... icon_da.gif saznaces to jednog dana kada ti 80s bude omiljeno veche u kst-u... icon_wink.gif

Teško...

Moje omiljeno veče je veče domaće muzike koje sada postoji jednom u 2 meseca otprilike...To je veče na koje možeš opušteno da odeš,da se zezaš,djuskaš..Znaš sve pesmice,negde ih i voliš zato što su NAŠE,pijuckaš pivce...Sve u svemu uživancija.

To pokušavam da objasnim,da li se osećaš dobro kada su tu trista milona ljudi koji dolaze smoreni,poziraju i posmatraju,samo zato što je veče IN.

Takodje ne smatram da su osamdesete(a ni disco,što je manje više isto) dovoljno kvalitetno veče da bude min 2 puta mesečno.

Posted

Evo da ponovim josh jednom za neinformisane:

CHETVRTAK 07.04.2005. u 23h

HEADBANGERS' NIGHT No.2

DJ TEAM BANE & DDT

Upucjeni ste vecj u prichu...Sve vrste metal muzike blah, blah....Ponsite diskove, pripremite zhelje (bez perverzija molim no.gificon_biggrin.gif ...) itd. ..

Vidimo se tamo!!!

poz! orangelistening.gifpivopije.gif

Posted

E jbg... Prepodnevna sam smena ove nedelje...

Headbangers night je jedno od retkih veceri koje vredi posetiti u kst-u...

Ok je da postoji vece 80-ih, ali svakog vikenda odrzavati iste (ili slicne) disco nightove i popularizovati tu vrstu muzike na shtetu metala i rocka je JAKO GLUPO!!!

KST je unisten, ali stvarno... U subotu sam jedno vreme blejala ispred i "oplakivala" ga... ph34r.gificon_smile.gif

Sad je to fensi mesto gde vise dana u nedelji izlaze tresha likovi i fenserkice...

Ne kazem da svi moramo biti zli mentalci, ali ipak se zna kakav je ranije program bio u KST-u...

Neka ga nazovu onda Disco klub i promene mu ime, pa da se zna da to nije vise rock mesto...

Muzika koja se ranije stalno pustala u kst-u sada je jednom u dva meseca...

Zasto ne bi rock i metal veceri bile subotom ponekad??????

Let there be rock, Headbangers night, Gothic night, Domacica????

Ono sto je nekad bilo obelezje KST-a... no.gif

Verovatno je zarada bitnija nekim ljudima... no.gif

Verujem da bi im se vracanje kst-a na staro isto tako isplatilo... icon_uhoh.gif

Mogli su i da ga zatvore umesto da naprave ovakvo sranje... wallbash.gif

Posted

Ok je da postoji vece 80-ih, ali svakog vikenda odrzavati iste (ili slicne) disco nightove i popularizovati tu vrstu muzike na shtetu metala i rocka je JAKO GLUPO!!!

KST je unisten, ali stvarno... U subotu sam jedno vreme blejala ispred i "oplakivala" ga... 

Sad je to fensi mesto gde vise dana u nedelji izlaze tresha likovi i fenserkice...

Ne kazem da svi moramo biti zli mentalci, ali ipak se zna kakav je ranije program bio u KST-u...

Neka ga nazovu onda Disco klub i promene mu ime, pa da se zna da to nije vise rock mesto...

Muzika koja se ranije stalno pustala u kst-u sada je jednom u dva meseca...

Zasto ne bi rock i metal veceri bile subotom ponekad??????

Let there be rock, Headbangers night, Gothic night, Domacica????

Ono sto je nekad bilo obelezje KST-a... 

Verovatno je zarada bitnija nekim ljudima... 

Verujem da bi im se vracanje kst-a na staro isto tako isplatilo... 

Mogli su i da ga zatvore umesto da naprave ovakvo sranje...

sve si lepo rekla... icon_da.gif ......

Posted
Boze, kakvo pitanje!!!! Naravno da se ide!!! icon_rockdevil.gif Najbolje veche u KST-u! Hajde Rose, pa i ja idem pre podne u fuckin' school pa cu sve jedno da dodjem!!! Morash doci bice extra! icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Sorry sreco-necu moci ovaj put... Moram da odgovaram neke predmete.... wallbash.gif

Lepo mi se CVI provedite! icon_da.gifpivopije.gif

Posted
Sorry sreco-necu moci ovaj put... Moram da odgovaram neke predmete.... wallbash.gif

Lepo mi se CVI provedite! icon_da.gifpivopije.gif

Ebiga, shteta shto nisi bila, bilo je EXTRA!!! icon_rockdevil.gif Znash kako su dobru ziku pushtali! Pa nemam rechi icon_rockdevil.gif DJ-evi su carevi, pustili su sve shto sam trazila!!! Ma Headbanger's je ubedljivo najbolje veche u KST-u! Shteta shto ima malo ljudi... Al nije ih vishe ni bilo kad nisu trazili chlanske! no.gificon_cry.gif

Posted

Meni je bilo najbolje vece u poslednjih ne znam koliko meseci...

A i svidja mi se sto nema mnogo ljudi... taman vise mesta za mene icon_cool.gif

I hvala za Galvanize icon_mrgreen.gif Pesma veceri icon_rockdevil.gif

Poz drustvancima icon_biggrin.gif