:Dea Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 (edited) Joj Dudi bash mi je zao sto si se loshe provela! Jbg... Aj,petak vec dugo nije ono sto je bio..... Znam u proteklih godinu dana ovo mi je drugi put da dolazim... Nikako da se naviknem da nema vise onih ljudi koji su stalno blijali i da je sada petak vise nekako mesto za hip-hop, nu elektricare! Sledece 90te,sizenje vristenje i otkacaljka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jedva cekam! Edited May 22, 2005 by dea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Cula sam kako je bilo sinoc, verno mi je dojavljeno Samo sto stvarno, ali stvarno ne mogu da verujem, da eto....propustim HB jedanput i vi pustite "Rope ends" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Cula si za Marfija?! E pa sa punim pravom ga oteraj u p.m. (ne ovo nije PM suprotno od AM, vec pizda materina)! Ni ja nisam dosao, morao sam da idem u vojni odsek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 pa kako bilo? koliko ljudi? moj prvi propusteni night u kst-u nakon 100 godina.....s razlogom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Bilo je sranje! Bash sam razocharana! Najloshiji HB do sad, a bila sam na sva 3. Prosto ne mogu da verujem da je isti preslatki DJ pushtao ziku u petak 20. kad s pravom mogu da tvrdim da je bilo fenomenalno i sinoc kad je bilo dno! to je zato shto ja nisam nishta trazila tako mi i treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 (edited) Cula si za Marfija?! E pa sa punim pravom ga oteraj u p.m. (ne ovo nije PM suprotno od AM, vec pizda materina)! Ni ja nisam dosao, morao sam da idem u vojni odsek! Da, jaaaako dobro znam zakone doticnog Dobro, posto si ti trenutno jedini, koji se solidarise samnom, s pravom ocekujem punu podrsku u teranju istog u p.m. Vazi? Sta moze protiv dve dobre ribe, zar ne? @Queen of Destruction Cisto onako, informativno me zanima, sta si zelela da cujes, a nisi? Pitam bzvz... Edited May 27, 2005 by ABIGAIL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 iskreno ranije (zimus) nisam vlela petak zbog alternative,ali otkad se pushta u hodniku mjuza,petak mi je postao nikad bolji!!! Dolazi najvishe razlichitih ljudi,muzika na 2 strane...bash je bilo extra vecheras-shteta shto danas treba rano ustati,pa ne ostasmo do kraja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 moj prvi propusteni night u kst-u nakon 100 godina.....s razlogom Bese to dobar razlog!!!! :D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 Bilo je sranje! Bash sam razocharana! Najloshiji HB do sad, a bila sam na sva 3. Prosto ne mogu da verujem da je isti preslatki DJ pushtao ziku u petak 20. kad s pravom mogu da tvrdim da je bilo fenomenalno i sinoc kad je bilo dno! to je zato shto ja nisam nishta trazila tako mi i treba To je zato sto mi nismo bili tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 Sta moze protiv dve dobre ribe, zar ne? Mislish na Simu & mene?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 (edited) To je zato sto mi nismo bili tamo naravno Edited May 28, 2005 by shock! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 (edited) Mislish na Simu & mene?! E pa sad.... posto sam u nedoumici, ostavljam ti slobodu da sam zakljucis Mada moze...... vi ste bas extra ribe Drugi vam nisu ni do kolena Edited May 28, 2005 by ABIGAIL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 Reci... Pogodi ko je ko! SPAM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 juce je bio najmanje ljudi na petku od kad ja idem u kst.....i kad ce bre vise basta??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 (edited) Reci... Pogodi ko je ko! SPAM! Ju, boze RIBETINE!!! Spam..........? Pa dobro onda, Queen of Destruction, kad ces da mi odgovoris bre, sta si zelela da cujes??? Edited May 28, 2005 by ABIGAIL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 kad ce bre vise basta??? E stvarno??? Mada po nekoj mojoj proceni sledeci HB treba da bude u basti.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 sledeci HB ce biti sigurno u basti.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 e, a i moli bi vecheras za 80te da otvore bashtu,ionako je letnje vreme,a i bice bruka ljudi... samo nek se smiluju...inache cemo umret od proklete vrucinchine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 e, a i moli bi vecheras za 80te da otvore bashtu,ionako je letnje vreme,a i bice bruka ljudi... samo nek se smiluju...inache cemo umret od proklete vrucinchine! cuo sam mozda ce je otvoriti za sledecu subotu tek.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 Reci... Pogodi ko je ko! SPAM! Aaaaaa, leba ti... Ja se ove slike ne secam Inace, prosli HBN = Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 Hocu bastu sto pre! Pomrecemo veceras! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Inace, prosli HBN = Ko se nije lozio uz Siddhartu, celava mu keva. I onom sto mi nije pustio HORSE isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Bilo je sranje! Bash sam razocharana! Najloshiji HB do sad, a bila sam na sva 3. Prosto ne mogu da verujem da je isti preslatki DJ pushtao ziku u petak 20. kad s pravom mogu da tvrdim da je bilo fenomenalno i sinoc kad je bilo dno! to je zato shto ja nisam nishta trazila tako mi i treba Vec je Abigail pitala, al' da i ja ponovim - a sta bi ti to zelela da je pustato? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Vec je Abigail pitala, al' da i ja ponovim - a sta bi ti to zelela da je pustato? Sorry, sorry, sorry........ nisam imala vremena na netu! Pa obichno najvishe pushtaju power i black, shto meni savrsheno odgovara! Ali u chetvrtak sam bila od samog pochetka do 2 i pustili su svega 3-4 pesme powera, shto me je krajnje razocharalo, nisam sigurna za black, samo sam u jednom trenutku chula da su pushtali COF, imala sam gadnih problema. Eto, htela sam samo malo vishe powera, npr kao u petak! U petak je bio savrshen odabir muzike. (proshli) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 O boze.. Elem,... kako sam se junački, odmah po uletu u kst - negde oko pola dva, izložila uz killswitch... pregadna dobrodoshlica .... a onda redom... .. ...meni bilo, bash do jaja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts