ajsha69 Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Ko se nije lozio uz Siddhartu, celava mu keva. Zna se ko se jeste ložio... i uvek će se ložiti... ..... (dok god pustaju t.h.o.r. ... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Ko se nije lozio uz Siddhartu, celava mu keva. I onom sto mi nije pustio HORSE isto Eh, znaci moja nije celava I bas je bilo super sto Bane nije pustao power Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 O boze.. Sto volim kad je ovako direktno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Juce na osamdesetim je bilo super,pogotovu kraj.... Ako se tada nisam rasplakala,nikada necu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Juce na osamdesetim je bilo super,pogotovu kraj.... Ako se tada nisam rasplakala,nikada necu.... zashto bash kraj...Scorpionsi? Inache da, bilo je super,samo shto ja nisam bila u top formi,shta vishe,jeste da sam bila u raspolozenju,al sam fizichki bila slomljena...o5 ne zalim,jer je stvarno extra night. 4.6 je night Depeche Moda ide seeeee! U next cetvrtak je let there be rock,al u Demiji...veselo,veselo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Pa jel si se rasplakala? Btw. Sledeci put od Siddharte ima da trazim 'Napoj' :fensismajli: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 kako je bio dobar kraj juce......A Kind Of Magic, Total Eclipse Of The Heart, I Just Died In Your Arms Tonight, i naravno Still Loving You .....inace bilo fino samo mnogo vruce.....krajnje je vreme za bastu ....... sledeci cetvrtak na 'demiju LTBR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 kako je bio dobar kraj juce......A Kind Of Magic, Total Eclipse Of The Heart, I Just Died In Your Arms Tonight, i naravno Still Loving You .....inace bilo fino samo mnogo vruce.....krajnje je vreme za bastu ....... sledeci cetvrtak na 'demiju LTBR jbte o5 cu da zaredjam danas je Gavra,u utorak je Lesi,sreda Voodoo,cetvrtak LTBR,petak KST i subota Depeche... neshto cu definitivno preskochiti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Kako je sinoc bilo vruce... Strasno! jos na depche mode i ne idem vise u kst dok ne otvore bastu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 neshto cu definitivno preskochiti... Predlazem petak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 PBtw. Sledeci put od Siddharte ima da trazim 'Napoj' :fensismajli: Iskljucivo Rave. Ne znam ni ima li Napoj na onom disku sto smo mu dali. I da l' ce prihvatiti da menja pesmu, taman je nasao dobru kombinaciju - nesto, pa nesto, pa Rammstein, pa Siddharta. Sve u svemu, podrzavam grupno trazenje neke druge pesme, ako je ta neka druga pesma Rave Posle moze i ostalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 A, da, a mogli bi i svi fani Doticnog Benda da se upoznaju, radi udruzivanja snaga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Po drugi put, huh? Zajebavao sam se za Napoj, jer je najfensija pesma na abumu Sto se mene tice, moze i Rave, Kloner, Ring... Ma, votevr sa RH-! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Ma bre Marslander, da svi stanemo zagrljeni u krug i pevamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 O boze.. Elem,... kako sam se junački, odmah po uletu u kst - negde oko pola dva, izložila uz killswitch... pregadna dobrodoshlica .... a onda redom... .. ...meni bilo, bash do jaja... Shta hocesh?! Svakom svoje. Meni je drago shto si se ti lepo provela, ali ne morash da pljujesh po drugima zato shto imaju razlichit ukus od tebe Nije li to malo jadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara_84 Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Sinoc smo neocekivano zavrshile u kst-u. Meni je bilo ok, nije bila guzva kao inace...i nije bilo dosadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Pa jel si se rasplakala? Paaaaa,nisam,ali mi je malo falilo...Ne volim da placem pred previse nepoznatih ljudi,a onda kada sam dosla kuci,malo sam se pokacila sa mamom,pa je bilo kasno za plakanje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Znaci - nikad neces! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Bio sam na osamdesetim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Jel si plesao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Bilo je sranje! Bash sam razocharana! Najloshiji HB do sad, a bila sam na sva 3. Prosto ne mogu da verujem da je isti preslatki DJ pushtao ziku u petak 20. kad s pravom mogu da tvrdim da je bilo fenomenalno i sinoc kad je bilo dno! to je zato shto ja nisam nishta trazila tako mi i treba Sledecji put slobodno trazhi pesmu i bije ti pushtena... nije bash bilo mnogo ekipe za power na poslednjem HB, mozhda sledecji put bude drugachije... Hvala svima koji su doshli, mi se vidimo na sledecjem HB-u!!! POZ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Jel si plesao? Jel si lud? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Bio sam na osamdesetim... Bio si???????? Ne mogu da verujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 (edited) ,30. 5. 2005, 12:50] Sledecji put slobodno trazhi pesmu i bije ti pushtena... nije bash bilo mnogo ekipe za power na poslednjem HB, mozhda sledecji put bude drugachije... Hvala svima koji su doshli, mi se vidimo na sledecjem HB-u!!! POZ!!! Da znam da nije bilo puno ljudi koji su slushali power. Poludela sam kad su pustili guardian-e i samo smo se 2 lika i ja gubili. Znachi loshe. Ne zameram ja shto nije bilo power-a, kontam da nije bilo raspolozenje, al sledeci put dovodim ekipu, pa ce itekako ka bude interesenata za dotichni! Btw jesi li ti pushtao ziku na HB i na metalu pretproshlog petka? Edited May 30, 2005 by Queen of Destruction Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Bio sam na osamdesetim... Jesam ti rekla da nikada vishe ne jedesh one bobice . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts