Platina Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Zanima me šta je sledeći četvrrtak, pošto možda dođem da prošetam svoju novu fency frizuricu. Malo šoka svima nije na odmet! Quote
Queen of Destruction Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Mogli bi Headbangers'-i da proslavim ljudski zavrshetak 2 god. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 jeva chekuckam bashtu,jedva chekam bashtu............ Quote
:Dea Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Mogli bi Headbangers'-i da proslavim ljudski zavrshetak 2 god. Pre ce da bude domacica, posto je ona bila 19og, hb 26og... Mada mislim da nece biti ni jedno ni drugo! Quote
Tristania Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Mogli bi Headbangers'-i da proslavim ljudski zavrshetak 2 god. Vec sam spremio CD sa muzikom za Baneta Quote
Platina Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Sreda 22 jun: Veče grupe "Bijelo Dugme" dj Lapac Četvrtak 23. jun: Gothic Night dj Stevie Petak 24. jun: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 25. jun: 80ete - Otvaranje Bašte dj's Kuzma & C.H.I.P.I. Četvrtak 30. jun: Electro dj's Goxy & Bogy Petak 1. jul: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike dj Mouse J Evo ga program... Eh, znači gothic, mogla bi i da odem, skoro godinu dana nisam bila na gothicu. Quote
Lske Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 25-og otvaranje baste, jel to sigurno? Zar im nisu dozvolili 1. jula? Quote
Kakashi Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Sinoć, d.i.s.c.o. ... Jedna reč: ČEMU? Quote
shock! Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 25-og otvaranje baste, jel to sigurno? Zar im nisu dozvolili 1. jula? pa rekao je DJ u petak da je ovo zadnji petak u klubu......sto mu znacui da ce otvoriti bastu i 24 ......inace 25 sigurno se otvara,..... Sinoć, d.i.s.c.o. ... Jedna reč: ČEMU? da.....stvarno je smorio disco......treba da ga izbace iz mesecne rotacije neka ide jednom u 2 meseca, a umesto njega da naprave neki dobar rock/metal night.....eh.... Quote
Platina Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 pa rekao je DJ u petak da je ovo zadnji petak u klubu......sto mu znacui da ce otvoriti bastu i 24 ......inace 25 sigurno se otvara,..... Joj nadam se... Prijalo bi veče na otvorenom pa makar to bila i alternativa. Sinoć, d.i.s.c.o. ... Jedna reč: ČEMU? Već više puta sam iskazala svoje mišljenje o ovakvim večerima i ne shvatam njihovu poentu. Favorizovanje do te mere? Ima toliko boljih večeri... Quote
Jessy Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 (edited) review: Petak KST: Blackerica u hodniku...to nikako... Bezobzira shto mi je petak naj shto se tiche drushtva...alternativa u klubu je bila manje vishe ok,a u hodniku je na pochetku pushtan elektro i par gotik stvarchica,a onda je Dushan ceo night pushtao black... sve u svemu...nije to to... Juche,tj. u subotu je bilo disko veche...ne znam kako su me ubedile da banemo na sat tamo,al sam se smorila kao zmaj! Definitivno neke stvari ne prijaju mom uhu...a i okruzenje je bilo...hm.......reci cu "neobichno" za KST...mozda je bilo do mog raspolozenja,tj. neraspolozenja,ali generalno mi ceo trip nije odgovarao... Zato je cetvrtak nadomestio sve! Let there be rock...tad je bilo stvarno extra,jedva chekam ponovo! Bashta...konachno!!! He,al kad ce o5 neka mokra zurka,proshle godine je bilo odlichno,dobro da nismo zaradili upalu...svega i svachega... Edited June 19, 2005 by Jessy Quote
Jackie Brown Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Mislim da su mi sipali nesto u pivo, uopste mi nije dobro! Evo vec sam dosla... Stvarno bi je bilo mnogo lose... Zmiki... ti si looda! Niko me tako ne zove... Eto,sada te ja tako zovem Quote
amy_mccoy Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 He,al kad ce o5 neka mokra zurka,proshle godine je bilo odlichno,dobro da nismo zaradili upalu...svega i svachega... ooo da, na to se ide neko mi je obecavao da cemo ici zajedno, ehhh uspomene ...Jessy , sad mi ne ostaje drugo nego da okupim neku zensku bandu Quote
Chlan 787 Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 jao, u subotu otvaranje baste, i to 80s.. (smajli sve govori) Quote
Jessy Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 ooo da, na to se ide neko mi je obecavao da cemo ici zajedno, ehhh uspomene ...Jessy , sad mi ne ostaje drugo nego da okupim neku zensku bandu uvek... Samo ove godine treba unaprediti opremu...dvolitarske flashe su ok,ali ovaj put nigde bez kofi... @Amy 'Ajd' bani danas na Fullstop ako si raspolozena...radicu tamo... Quote
amy_mccoy Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 uvek... Samo ove godine treba unaprediti opremu...dvolitarske flashe su ok,ali ovaj put nigde bez kofi... @Amy 'Ajd' bani danas na Fullstop ako si raspolozena...radicu tamo... no way love...moram da shtrebam all day long ali u petak idemo na Noc uzasa, a u subotu na demo masters pa na osamdesete u KST Quote
:Dea Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 a u subotu na demo masters pa na osamdesete u KST Ja trebam tu da uglavim i prorok i ortakinjin koncert! Mrzim kada se sve skupi u jedno vece! Quote
Jackie Brown Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Ja trebam tu da uglavim i prorok i ortakinjin koncert! Mrzim kada se sve skupi u jedno vece! Zasto moraju svi da se nabiju u tu subotu....Postoji jos subota u godini i kalendaru..... Quote
Pretendress Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 zaista,mogli bi da pomere prorok i 80-e pa da svi lepo dodju na nas koncert Quote
DraedLord Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 zaista,mogli bi da pomere prorok i 80-e pa da svi lepo dodju na nas koncert Ma prorock stalno isti repertoar. A i ono što su promenili A 80te Quote
Jessy Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 no way love...moram da shtrebam all day long ali u petak idemo na Noc uzasa, a u subotu na demo masters pa na osamdesete u KST sorry sreco,petak rezervisan za proslavu polaganja popravnog ispita mog naj ortaka...ide se u Havanu na Euterfu...a u subotu idesh s nama na 80-te,ne stizem na 202-jku,moram da odspavam posle sljake....dogovoricemo se,srecno s shtrebanjem... Quote
Queen of Destruction Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 zaista,mogli bi da pomere prorok i 80-e pa da svi lepo dodju na nas koncert Hello mala! Primila sam tvoj mila, samo mi nisi napisala kada je cert? Ocemo Nastic i ja da svratimo, da podrzimo nashu drugaricu! Quote
Wild Rose Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Wild Rose, koliko rano si ti pocela da izlazis u KST? Mislim...ja sa 16 (kada si ti imala 14), a ne provalim da ima neke razlike....samo sto sad ja nalozenu decu gledam kako je mene neko pre pet godina... tesko da mozes da ocenis kako je bilo 'pre' posto je navala fenseraja krenula vec pocetkom moje 3. godine srednje... a cisto sumnjam da si do tad bila redoviti posetilac KSTa Ma opusteno i za fenseraj, i za izlaske... Ne pamtim kad sam pocela da izlazim... Od srednje valjda... Prvo na svirke, pa na ostalo... Kako kad... Kad kazem "pre" mislila sam na program KST-a, sto sam vec napisala i objasnila... I ne moramo ici toliko unazad. Dovoljno je da uporedis program od prosle godine i sadasnji, ili kad su vec promenili sve ovo, i ubacili toliko 80-ih i sl. night-ova, na shtetu svega sto je ranije bilo u toku nedelje, a sada je jednom u shest nedelja... Tu razliku si svakako morala da zapazis... Bila sam na LTBR-u, i bilo je veselo, dobre pesme i sl., ali sam se prijatno iznenadila ovim petkom... Nisam ni planirala da ulazim, a super sam se provela... Opustena atmosfera, super ekipa... Meni je mjuza bila extra, naravno uz kombinaciju kluba i hodnika.. E, da! Znaci u hodniku je bio Pain of Salvation!!!! Cvaaakaaa chast! Quote
Recommended Posts