MissionVao Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 da stvarno, koji je program?? Narocito kad je HB, electro, go+hic Quote
Sinstrel Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 (edited) @ajsha69 Recimo da to znaci to... but that's good! edit: Upade mi dupla vatra u post. Edited August 20, 2005 by Sinstrel Quote
ajsha69 Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 I know! p.s. Ne mogu da slusham muziku od ovog tvog kikirikija shto svira bendžo.... Sve postaje psychedelic noise.... Quote
Sinstrel Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Zaboravih... Nije kikiriki vec kobaja/virsla kako ti volja... Quote
ajsha69 Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Ahha! .... Everything makes much more sense, now!!... Viršla,... Bendžo,... Noise,.... Quote
Jeremy Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 umri u najgorim mukama sinstrel!!!!!!!!! jbt celu sobu sam pretrazio da vidim gde svira daj bendzo!!! Quote
ajsha69 Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Ja sam prvo istripovala da je jedan drugi avatar... Quote
Chlan 787 Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 haha... vidim ja nesto mi shkripe ovi zvuchnici... al' boze moj, navikla sam na neobicne zvuke (insekti, svadbe u restoranu ispred zgrade)... Quote
ajsha69 Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Chu' svadbe..... stvrdlo, čekić, mešalica, mistrija, elektrichna dizalica, gleter, bušilica, špahtla, kran, montažna skela, pijan zidar, burgija, šmirgla, brusni papir.... Meni od proleća prave trospratnicu tik uz glavu... Gradilishte se granichi sa kalkanom moje zgrade, koji je ujedno lichno moj zid prema spolja..... elem, od sedam sabajle, kao da su mi u sobi... A sad kad su stigli sa armirano betonskim radovima do trećeg sprata, ako trunku odshkrinem prozor od kupatila dok pisham, mogu komotno, ochi u ochi, da pozovem majstora na ushtipke i kafu s ratlukom.... (to ja glavom udaram u ovaj moj nesrećni kalkanski zid...) Quote
Chlan 787 Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 nema nishta shokantnije od trubacha u zgradi oko 2 h ujutru... narocito ako zapocnu nastup na spratu gde stanujes... gore od bombardovanja.. potpisujem. Quote
:Dea Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Koji sam ja baksuz! Toliko kukam kako hocu SKA vece u KST-u i sada kada ce konacno biti sledece nedelje, ja nisam tu! Propusticu referente! Ja sam njihov najveci fan! Zasto, zasto bas sad SKA vece? Quote
ajsha69 Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 nema nishta shokantnije od trubacha u zgradi oko 2 h ujutru... narocito ako zapocnu nastup na spratu gde stanujes... gore od bombardovanja.. potpisujem. pleh (*pleK*) muzika.... Quote
Sinstrel Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Zato ja zivim u kuci. Mislite da je bolje... nijeee... Sa jedne strane komsija ljakse koji nesto cuketa u svojoj garazi iz koje dopiru bolesni zvuci neke narodnjacke radio stanice. Sa druge strane, domacin pravi kucu. Sa trece strane domacin dogradjuje kucu. Sa cetvrte strane pas zvani (pazi sad...) Rambo laje non-stop. Sa cetvrte strane dolaze "opojni" mirisi iz obliznje ribarnice (inace mrzim ribu). I tako... elem kst... kad ce opet rokanje?! Vec sam dva propustio... Goth? Devedesete? Quote
shock! Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 nema nishta shokantnije od trubacha u zgradi oko 2 h ujutru... narocito ako zapocnu nastup na spratu gde stanujes... gore od bombardovanja.. potpisujem. aha...trubace mrzim vise nego ista.....pogotovo onako rano ujutro..... nista gore Quote
MissionVao Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Zaboravih... Nije kikiriki vec kobaja/virsla kako ti volja... Kratka ti ta kobaja ja mislila pasulj Hoce li neko objaviti program KSTa za nastupajuce dane? Quote
shock! Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Hoce li neko objaviti program KSTa za nastupajuce dane? znam samo da je electro u utorak..... Quote
Wild Rose Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Electro sad u utorak? Toooooo! Trebalo bi da se ode i na to... Quote
MissionVao Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Electro sad u utorak? Toooooo! Trebalo bi da se ode i na to... konacno electro! Quote
:Dea Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 (edited) U cetvrtak vam je SKA! Ko bude isao neka se iskace i za mene... Edited August 21, 2005 by dea Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 konacno electro! aham ... Quote
:Dea Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Dakle: utorak - electro sreda - domacica cetvrtak - SKA svirka (samostalni referenti, decija radost i ska ringispil) subota - domacica 80e Lepo se provedite, ja palim na more! Quote
shock! Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 .....dolazi mi najgora nedelja.....ispit za tacno 7 dana....moram da ucim ko konj.....a tako mi se bleji po celu noc u kst-u..... Quote
MissionVao Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Uf, ako nadjem gajbu kod ksta eto mene mnogo cesce Quote
Recommended Posts