shock! Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 TEST ME rado, ali drugi put....trenutno ne znam gde se nalazim odnodno sta cu pre da ucim.......inace i pored velike zelje ne idem u kst veceras.........neizvodljivo Quote
MOUSY Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 rado, ali drugi put....trenutno ne znam gde se nalazim odnodno sta cu pre da ucim.......inace i pored velike zelje ne idem u kst veceras.........neizvodljivo Pa onda dodji sutra na Korn vece. Bice do dzeje Quote
shock! Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 (edited) Pa onda dodji sutra na Korn vece. Bice do dzeje znam ja da ce biti do yaya al ispit u ponedeljak ujutro pa ti vidi ....... Edited August 27, 2005 by shock! Quote
MOUSY Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 znam ja da ce biti do yaya al ispit u ponedeljak ujutro pa ti vidi ....... Dobro onda neki drugi put. Srecno na ispitu Quote
Sinstrel Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Elem, sutra (danas... kako vec gledate, nedelja u svakom slucaju) u klubu kst-a navodno ima KoRn tribute night. Pusta ce se live snimci i KoRnove pesme. Quote
Natasha! Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Elem, sutra (danas... kako vec gledate, nedelja u svakom slucaju) u klubu kst-a navodno ima KoRn tribute night. Pusta ce se live snimci i KoRnove pesme. SVI NA KORN!!!! @ Mishic - Pa jer to palo neko muvanje sa shock!-om Quote
Wild Rose Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Nego, hoce li to buuukvaaalno biti samo Korn veche, ili vece srodne muzike? Ono kao, slusala sam ih uzivo vec... Ide mi se sutra u KST ali valjda nece pustati samo pesme Korn-a i AC DC-a (bice i to u bashti ili klubu...) I ko ce biti DJ tada? Quote
shock! Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 (edited) opet sam zavrsio u kst-u .......cvrsto sam odlucio da ne odem i onda mi u pola 2 puko film i uhvatih nocnu 7-cu ......bilo do yaya.....na kraju mozda tri mozda omiljene domace balade: "Sve jos mirise na nju", "Noc bez sna" i "Sal od svile" .......DJ u basti.....svaka cast Edited August 28, 2005 by shock! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 i meni je sinocj bilo bash lepo .... ujednom trenutku u klubu je bilo samo nas par(profa,Dushman ,ja i josh dvoje ljudi ..koma) ... ali i napolju se prilichno pushtala Ekatarina ,pa je to dobro. fin,fino.... Shal od svile ... wuuuuuuubbbb... SINSTRELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL...avatar ti je poludeo....... Quote
CrniBombarder Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Синоћ је стварно био лудило,требали би да дају човеку да ради и средом. Најјаче ми је кад пусти ,,Три Н",а маса оде у wtf. фазон и направи простор за губљење.(Још су томе претходиле конза песме,значи врх.) Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 (edited) evo da se ispravim....ah..nedelja... Edited August 28, 2005 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
MissionVao Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 svasta, pa kst nikad ne radi nedeljom Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 (edited) nedeljaaaaaaa......blago meni Edited August 28, 2005 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
MissionVao Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 opusteno ja znam da je nedelja samo jer su mi svi u kuci i prave sranja Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 a,tooo.... meni niko nije u kuci...zato i ne znam koji je dan.. Quote
shock! Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 (edited) i kako bilo sinoc? nisam bio Srecno na ispitu bilo mi srecno u picku materinu Edited August 29, 2005 by shock! Quote
Natasha! Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 U kratkim crtama - bilo je sve ukupno 5 ljudi - nisu pustili koncert zbog tog razloga - sve je trajalo do pola 3 - mjuza je bila strava! pustalo se 70% od ukupnih poesama - sve u svemu, verovatno vise nece biti ovakvih veceri kad nema ko da dodje i podrzi to, a svi kao obozavaju KoRn... Quote
Gothic Angel Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 jeste, evo ubih se od obozavanja korna Ti koju se seku na korn ne mogu da udju u KSt jer jos uvek idu u osnovnu skolu i imaju poznavanje prirode i drustva Quote
Hardmilos Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Uvijek cete vidjeti klinca kako se savija uz fanku ritmove kora Quote
Buba :) Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 bibi se uzelela ksta jedva cekam devedesete!!!! bice tako veselo i super i sve!!!!!!!! valjda ce opet biti i domace devedesete!!!! dudi pilicu!!!!!!!!! Quote
:Dea Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Ne mogu da verujem da sam propustila EKV i SKA vece! Ali i ovde na moru je lepo! Dolazim na 90e! I zelim domace 90e u klubu! Bibi bela rado moja! Quote
Sinstrel Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 (edited) Za sve KoRn hatere... Sinoc sam usao oko 2:20h cuo "Make Me Bad" i upalise se svetla. Jebi ga da je nas desetak uslo koji smo blejali ispred kst-a mozda bi i produzili vece (kao ipak dvadeset ljudi... to je nesto ). Kontam da je bio neki Iron Maiden night ne bi moglo da se dise u klubu. Dobra stvar pa mi nisu naplatili ulaznicu... Edited August 29, 2005 by Sinstrel Quote
Recommended Posts