Jump to content

Recommended Posts

Posted
TEST ME icon_wink.gif

rado, ali drugi put....trenutno ne znam gde se nalazim odnodno sta cu pre da ucim.......inace i pored velike zelje ne idem u kst veceras.........neizvodljivo no.gif

Posted
rado, ali drugi put....trenutno ne znam gde se nalazim odnodno sta cu pre da ucim.......inace i pored velike zelje ne idem u kst veceras.........neizvodljivo no.gif

Pa onda dodji sutra na Korn vece. Bice do dzeje pivopije.gif

Posted (edited)

Pa onda dodji sutra na Korn vece. Bice do dzeje pivopije.gif

znam ja da ce biti do yaya al ispit u ponedeljak ujutro pa ti vidi icon_wink.gificon_uhoh.gif .......

Edited by shock!
Posted
Elem, sutra (danas... kako vec gledate, nedelja u svakom slucaju) u klubu kst-a navodno ima KoRn tribute night. Pusta ce se live snimci i KoRnove pesme. icon_rockdevil.gif

SVI NA KORN!!!! icon_rockdevil.gif

@ Mishic - Pa jer to palo neko muvanje sa shock!-om icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Nego, hoce li to buuukvaaalno biti samo Korn veche, ili vece srodne muzike?

Ono kao, slusala sam ih uzivo vec... Ide mi se sutra u KST ali valjda nece pustati samo pesme Korn-a i AC DC-a (bice i to u bashti ili klubu...)

I ko ce biti DJ tada?

Posted (edited)

opet sam zavrsio u kst-u icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif .......cvrsto sam odlucio da ne odem i onda mi u pola 2 puko film i uhvatih nocnu 7-cu icon_uhoh.gif ......bilo do yaya.....na kraju mozda tri mozda omiljene domace balade: "Sve jos mirise na nju", "Noc bez sna" i "Sal od svile" musik20.giforangelistening.gif.......DJ u basti.....svaka cast icon_rockdevil.gif

Edited by shock!
Posted

i meni je sinocj bilo bash lepo .... ujednom trenutku u klubu je bilo samo nas par(profa,Dushman ,ja i josh dvoje ljudi ..koma) ...

ali i napolju se prilichno pushtala Ekatarina ,pa je to dobro.

fin,fino....

Shal od svile ... wuuuuuuubbbb...

SINSTRELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL...avatar ti je poludeo.......

Posted

Синоћ је стварно био лудило,требали би да дају човеку да ради и средом.

Најјаче ми је кад пусти ,,Три Н",а маса оде у wtf. фазон и направи простор за губљење.(Још су томе претходиле конза песме,значи врх.)

Posted

U kratkim crtama

- bilo je sve ukupno 5 ljudi

- nisu pustili koncert zbog tog razloga

- sve je trajalo do pola 3

- mjuza je bila strava! pustalo se 70% od ukupnih poesama musik20.gif

- sve u svemu, verovatno vise nece biti ovakvih veceri kad nema ko da dodje i podrzi to, a svi kao obozavaju KoRn... no.gif

Posted

Ne mogu da verujem da sam propustila EKV i SKA vece! wallbash.gif

Ali i ovde na moru je lepo! icon_mrgreen.gif

Dolazim na 90e! I zelim domace 90e u klubu! biggrin.gif

Bibi bela rado moja! wub.gif

Posted (edited)

Za sve KoRn hatere... evotigana.gif

Sinoc sam usao oko 2:20h cuo "Make Me Bad" i upalise se svetla. wallbash.gif Jebi ga da je nas desetak uslo koji smo blejali ispred kst-a mozda bi i produzili vece (kao ipak dvadeset ljudi... to je nesto icon_smile.gif ). icon_sad.gifno.gif

Kontam da je bio neki Iron Maiden night ne bi moglo da se dise u klubu. pukeface.gifwallbash.gificon_rolleyes.gif

Dobra stvar pa mi nisu naplatili ulaznicu... biggrin.gif

Edited by Sinstrel