MissionVao Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 A jel ima neki gotik pre 8.10.? Quote
:Dea Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Ne dirajte mi depeche mode! E, kako mi je krivo sto nisam bila u BG-u! Sta je u cetvrtak? Quote
Queen of Destruction Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Sutra HB!!!! Dudili idemooooo!!!!!!!!! Quote
shock! Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 sutra HB? zanimljivo mada ne znan da li me ima........zajebano je kod mene - dva ispita za cetiri dana Quote
MissionVao Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 HB? hmmmmmm bila jednom bilo do jaja dal da odem opet? hmmmmmm Quote
:Dea Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Sutra HB!!!! Dudili idemooooo!!!!!!!!! Idemoooooooooooooooooooooooo Meni je prosli put bilo sranje i rekla sam da nikad vise necu da idem, ali eto! Quote
Pretendress Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Covek ne bude u Bg-u neko vreme pa kad se vrati ide cak i na HB Quote
:Dea Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Covek ne bude u Bg-u neko vreme pa kad se vrati ide cak i na HB Jebi ga, ali tako je! Quote
MissionVao Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Sutra HB!!!! Dudili idemooooo!!!!!!!!! Danas??!! Cem da dodjem Quote
Buba :) Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 u petak je metal bio nikad bolji! inace budem na alternativi ali sad sam zalutala i bilo je tako aaaaaaaaa... ledja jos bole, ali mi je bilo extra! zao mi je sto necu veceras na hb, ali cuvam se za trash black devedesete jedva cekam!!!! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 same here!!!!videcjemo se there... Quote
shock! Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 veceras je meni bilo extra extra extra......malo ljudi al nema veze.......naravno ko me zna nije obracao paznju na moj prethodni post da mozda necu doci .............bravo Bane......bilo je do yaya.......sve mi je pustio sto sam trazio......samo jos Judasi da su bili..eeeeee u petak bice povuci potegni da li doci Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 shock....ti se shalish ?!...Kad je tako povuci-potegni,mislim da necjesh ni otici,a ta varijanta...hahaha znachi u kst-u si u petak Quote
:Dea Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Na trenuke mi je bilo stvarno dobro na trenutke smor... + mi se mnogo spavalo... I nisu nam pustili sonatu, a toliko smo trazili! Nadam se da necu propustiti 90e... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 necjesh!!!!! ide i zvonchica ! necjesh! Quote
Tristania Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 veceras je meni bilo extra extra extra......malo ljudi al nema veze.......naravno ko me zna nije obracao paznju na moj prethodni post da mozda necu doci .............bravo Bane......bilo je do yaya.......sve mi je pustio sto sam trazio......samo jos Judasi da su bili..eeeeee u petak bice povuci potegni da li doci Definitivno jedno od najboljih veceri u KST-u... Sto se tice petka videcemo ima prorock u holiday-u a nisam bio sto godina... Quote
:Dea Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 necjesh!!!!! ide i zvonchica ! necjesh! Nadam se... Quote
shock! Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 (edited) shock....ti se shalish ?!...Kad je tako povuci-potegni,mislim da necjesh ni otici,a ta varijanta...hahaha znachi u kst-u si u petak eeeeeee vidis ovaj put nije tako jednostavno..........vidis imam ispit u subotu u 9 ujutro ....a tako mi se ide u kst a i na prorocka Edited September 28, 2005 by shock! Quote
profa Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 necjesh!!!!! ide i zvonchica ! necjesh! Aj dođite na Domaćicu večeras (je l' uopšte ima Domaćice?). Nešto sam u fazonu da odem danas da dam krv pa da sutra ne odem na posao, što bi značilo da sam večeras potpuno free. ;-) Quote
shock! Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Aj dođite na Domaćicu večeras (je l' uopšte ima Domaćice?). Nešto sam u fazonu da odem danas da dam krv pa da sutra ne odem na posao, što bi značilo da sam večeras potpuno free. ;-) sreda 28.09.: koncert autorskih bendova: Rampage, 36 Daggers Quote
MissionVao Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 ama odakle izvlacite podatke o programu?? Quote
Guest Isus Visarionovich Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 sreda 28.09.: koncert autorskih bendova: Rampage, 36 Daggers kakav bre 36 daggers? zar ne svira veceras Osmi putnik (DVA, za neupucene metalce)? Quote
shock! Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 (edited) ama odakle izvlacite podatke o programu?? kst forum Edited September 28, 2005 by shock! Quote
Wild Rose Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 kakav bre 36 daggers? zar ne svira veceras Osmi putnik (DVA, za neupucene metalce)? Da, bre... Vecheras su Osmi putnik 2 i Rampage... ama odakle izvlacite podatke o programu?? Eeeeeeee... Ma na ulazu u KST ti je ona ogromana tabla-ochi da ti izbije, a neki dobijaju i program na mail... LM, u KST-u sinoc beshe super... Jedino shto mi malo smeta je prevelika sharolikost programa, i to ne u blokovima, nego na preskok, ali dobro, kapiram da mora tako kad je HB veche... Bilo je bash dobrih pesmica... Hvala Bane na divnom programu, nismo bili ironichni bwe! Quote
Buba :) Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 dea ide na devedesete i bice nam tako veselo i jedva cekam!!!!! kisa smara! Quote
Recommended Posts