VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 naravno da sam otisao i dobio 9 danas na ispitu moj prvi polozeni ispit veceras se slavi na devedestima svaka chas' jedan povod za PIVo(kao da tebi treba povod ,a?!) enivej... dolazim vecheras da rozim po kst-u jebi ga,klub bicje guzhvanja i toga... Quote
shock! Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 jedan povod za PIVo(kao da tebi treba povod ,a?!) Quote
Pretendress Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 naravno da sam otisao i dobio 9 danas na ispitu a je li to moguce???!!!! Pa cvaka cast,bice i od tebe neki student Quote
Buba :) Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 bRRRRRRRRRavo! jovana, nemoj da te nema veceras! i raspitaj mi se bre za ono! Quote
Pretendress Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 hocu,hocu ali tek sutra...danas nisam stigla da odem na probu... Quote
Buba :) Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 srecno na ispitu i ajde ides da svi zajedno slavimo veceras. i moram mnogo toga da ti pricam. ajde, dunja da casti jedva cekam devedesete!!!! ima li garderoba sad kad ne radi basta? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 mora da ima.. breee.. ja dok sve poskidam... unutra je pakao i suppose,nisam bila sad kad je otvoren klub,ali standard-hot,hot,hot...gomila,gomila,gomila...ljudi na glavama... rozenje rulez! Quote
shock! Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 (edited) ja cu sad samo da kazem - ...... Edited October 2, 2005 by shock! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 e i ja cju.... jebo te,jednom moram da ostanem do kraja ...jebeni prevoz i to. 90e:wub: ja sam potpuno rozila Quote
3MAJ Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 e, shock koja si ti faca, odushevio si me sinotj mene bilo extra, evo tek sada sam se probudio. veronika bash bedak shto nisi ostala. guzhva je bash smorila, ali moratjemo da se naviknemo na istu u "vremenima koja dolaze " e, ali one dve ribe shto su se krljnule.... awwwwwww (ne mozhete videti kako balavim naokolo ) Quote
Buba :) Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 meni je bilo mnooooooooogo dobro sinoc! nisam bila u mogucnosti da rozim ali sam belela! bilo je aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! obozavam 90e! shock sreca se ubio od alkohola i lepo se setio onaj dj da nam pusti BJ Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 @bibili -sad prichah sa DeJom ,ona je nenormalna,kao i ti i Pretendressica @3maj- sledecji put ostajem do kraja valjda ugl. 90e shteta shto u hodniku tamo nije bila domajica 90ih.. bilo bi fino da bude sledecji put... Quote
:Dea Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Jebote, 3maj je postovao! Kuda ide ovaj svet? Dobile smo Bon Jovi-a! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee I meni je tri puta bio depeche mode! Ali zato samo jednom queen! Ali nema veze! Shock peva losije od mene! jeeeee Ima cak i takvih! One dve ribe - ! He, a tek onaj lik sto je polio 3maja... ALI NAJJACA FACA SINOC JE BIO ONAJ LIK STO JE IGRAO TAMO GORE! TAKO JE MALI I OKRUGAO! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 e,to bih volela da vidim- 3maja i tog lika ... haha... Quote
:Dea Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 @bibili -sad prichah sa DeJom ,ona je nenormalna,kao i ti i Pretendressica Nisam ja nenormalna samo sam malo tako... shteta shto u hodniku tamo nije bila domajica 90ih.. bilo bi fino da bude sledecji put... AKo sledeci put ne bude domacica 90ih, ja necu doci, ali ozbiljno! Jebo ih r'n'b i house! Quote
dushmanin Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 pa da, znao sam.....kako ja odem postane zanimljivo...bar sam se naspavao kao covek... muzika je bila ok, ali ona guzva i one licnosti....katastrofa......cast izuzecima naravno Quote
Buba :) Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 (edited) ali nije u redu, 3 depecha i samo jedva jedan bedni bj kad su upalili svetlo!!! moram da vam pricam kako sam se usrala kad smo se max i ja vracali ma bilo je odlicno vece! i moja cubica TAKO JE MALI I OKRUGAO! nemoj da zaboravis loptast Edited October 2, 2005 by bibili Quote
Buba :) Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 bar sam se naspavao kao covek... brate blago tebi! ja legla u 6, ustala u 11, i ne nza za sebe! p.s. necu ici kod cika mike danas Quote
shock! Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 (edited) e, shock koja si ti faca, odushevio si me sinotj shock sreca se ubio od alkohola veselo bilo bas sto se tice muzike i ne secam se bas nesto set-liste .....bio BJ na kraju ..... jao kako sam se ja negde slomio u povratku, trazio sam telefon 10 min ..... i tako..... @Wild Rose - gde si ti nestala......jesmo se videli mi unutra uopste? Shock peva losije od mene! jeeeee Ima cak i takvih! ne pevam ...a sta sam pevao to, ne secam se bas Edited October 2, 2005 by shock! Quote
Pretendress Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Znaci Shock,ti ako nastavis ovako da 'slavis' posle svakog polozenog ispita bice opasno po tvoje zdravlje ... Sinoc je bilo cool,malo sam se smorila u nekim trenutcima,valjda zato sto vise i znam set-listu napamet ali ono,bilo je O.K. Samo mislim da je TOTALNI PROMASAJ projetovanje spotova jer svi kao kreteni pilje u onaj zid i bas je nekako trulo... A i bilo je takvih faca,muski vole muske,zenske vole zenske (i to bukvalno),fenserke kojima samo fale sipke pa da zarade koju kintu,a i nasa loptica koja je igrala zenstvenije od svih riba sinoc...jel zna mozda neko ko je taj lik??? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 ko vam je taj dodjavola,el sam ga videla? Quote
Pretendress Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 joj,ne znam da li je dosao dok si ti bila tu ili kasnije...uglavnom to je neki stariji lik koji se tako uvija i gubi dok igra da cak i ako si se smorila samim pogledom na njega opet si vesela...ma sav je smesan Quote
Buba :) Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 ma ti si vec otisla, uvek je na 90im. @shock: pevao si enjoy the silence Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 mislite na onog dekicu ,shto je uveku kst-u . jaooj,a ona baka u helankama odushevila sam se... kako je djuskala pljugu baba drzhi i djuska uz lenny kravitz-a.... haha Quote
3MAJ Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 nije bre dekica... lik ima oko 25god i izigravao je gay striper-a mozhda i nije izigravao nemam pojma... e, a naletim li ponovo na onog jadnika shto me je ispolivao... grrrrr... nije toliki problem shto me je ispolivao, koliko je to shto nisam mogao pola sata da ga skinem s' vrata... smarach! Quote
Recommended Posts