Heartless Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Jel neko od vas manijaka video mozda sta ima sad u utorak u kst-u?! Quote
:Dea Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 i moja cubica E, decko je stvarno sladak, do sada nikad nisam videla lika da nosi tako kosu, mnogo mu lepo stoji! I ona kosa, kao dredovai, a nisu... I moj zbunic! a sta sam pevao to, ne secam se bas @shock: pevao si enjoy the silence Ako je ono bio enjoy the silence ne znam... Nisi uspeo ni jednu rec da pogodis! Sinoc je bilo cool,malo sam se smorila u nekim trenutcima,valjda zato sto vise i znam set-listu napamet ali ono,bilo je O.K. Isto tako i meni, smara sto je stalno ista muzika! Zato cu iskulirati 90e neko vreme, osim ako ne bude domacica 90ih... pljugu baba drzhi i djuska uz lenny kravitz-a.... haha Baka je kul! Ja bih volela da budem tako kul baka! nije bre dekica... lik ima oko 25god i izigravao je gay striper-a Lik je bas lud! Dolazi na drugo mesto mojih omiljenih ljudi u KST-u! Na prvom je naravno onaj sto je uvek u odelu sa tregerima i sa onim sesirom i sto je mali i sto se lepo gubi! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 /me confused. dunja jel' to onaj shto lepo djuska uz ska???? @3maj - el te pipkao??? Quote
:Dea Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 dunja jel' to onaj shto lepo djuska uz ska???? Aha, taj! Kako su kul ljudi koji lepo igraju uz ska! Majo, jesi ti njemu na kraju prisla i rekla da hocemo da nas uci da igra ili ne? Onda jos na domacici 80ih... Najjaci tip u kstu! Secam se da je mnogo lepo igrao uz crno bijeli svijet! Kako mi je krivo sto nema vise domacice 80ih... Quote
ajsha69 Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Sinoc smo se kod Duce u hodniku pregadno PIMP-ovali... Skroz ql veche... Cause I'ma motherfuckin' P. I. M. P. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 @dea-hmm..ne secjam se znamd a sam ga gledala ida sam pored njega neshto djuskala da,u hodniku je bila holy bad girl u jednom trenutku kad sam izashla,to beshe dobro.. btw ,dushan mi napirchao za tog ska lika svashta ..... Quote
MissionVao Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Jel neko od vas manijaka video mozda sta ima sad u utorak u kst-u?! gothic Quote
:Dea Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 btw ,dushan mi napirchao za tog ska lika svashta ..... Salji pp! Zelim sve da znam! @3maj i Pretendress i Bibili - Pogresila sam sinoc! Normalni ljudi su sa IQ od 70-130. I tu spada 95% ljudi. Jel u sredu domacica? I jel basta zatvorena ili ce biti jos ako ne bude kise? Quote
Buba :) Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Jel u sredu domacica? o da li si ti normalna???? u cetvrtak ti pocinju predavanja i polazes! ej bre! idi radije u utorak na gothic Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 postacje nam i dunja kao shock.... zavisna od kst-a.... a ,uskoro cjemo i mi ..... haha Quote
shock! Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Ako je ono bio enjoy the silence ne znam... Nisi uspeo ni jednu rec da pogodis! ahaha mogu misliti kako je to izgledalo s obzirom da ne znam reci te pesme osim onoga All I ever wanted All I ever needed elem cetvrtak LET THERE BE ROCK jedva cekam a s obzirom da imam sledeci ispit u sredu nadam se da ce biti repriza jucerasnje proslave Quote
Buba :) Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 ajde pa nek ti je sa srecom!!! nemoj da nas razocaras! vazno da si ti pevao i grlio sve okolo Quote
Sinstrel Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Sinoc smo se kod Duce u hodniku pregadno PIMP-ovali... Skroz ql veche... Cause I'ma motherfuckin' P. I. M. P. Quote
:Dea Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 o da li si ti normalna???? u cetvrtak ti pocinju predavanja i polazes! ej bre! idi radije u utorak na gothic Nisam normalna i ti to znas! I ne polazem voznju u cetvratk! Nista ne znas! postacje nam i dunja kao shock.... zavisna od kst-a.... Necu! Odlucila sam da do 5.11 (kada ce valjda biti ekv vece) ne idem kst. Osim ako bude domacica 90ih... Poslala sam ti pp, pa ces da skapiras zasto! Quote
ajsha69 Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Cause I'ma motherfuckin' P. I. M. P. Quote
Sinstrel Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Pimp = makro... Inace moje PIMP ime je Ice Master Z. Shmoove. Probajte i vi... http://www.playerappreciate.com/pimphandle.asp Quote
ajsha69 Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 pimp ime... Magic Tickle J. Luthor alter ego, i mnogo vaznije, pimp ime... Diamondtrim Ajsha Flava Quote
MissionVao Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 (edited) Probajte i vi... http://www.playerappreciate.com/pimphandle.asp njah.... nije pravi, svaki put drugi rezultat P.S. revengovacu ti se za onaj "ostavim post i zakljucam temu da ne moze da odgovori" potez Edited October 2, 2005 by Double Fire Quote
ajsha69 Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Can I be your whore?! AFkoooorrs, my dear! Quote
sata Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Na prvom je naravno onaj sto je uvek u odelu sa tregerima i sa onim sesirom i sto je mali i sto se lepo gubi! jaooo pa ti mislis na Bajica e on je stvarno lik Quote
Sinstrel Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 P.S. revengovacu ti se za onaj "ostavim post i zakljucam temu da ne moze da odgovori" potez Koja tema?! @ajsha69 Thnx pimpy! Quote
Buba :) Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 dobili smo danas na faxu zelene clanske za kst moze cak i slika da se zalepi Quote
dushmanin Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Zelene clanske koje smo bibi i ja smo dobili su bas fancy...... jos kad bi imali neki popust na njih...xexexe...sreci nikad kraja....e bibi osh se prijavimo da radimo u kstu....kao npr...dezurna smetala?????? Quote
Recommended Posts