VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 wow,blago tebi bibi ,to je taaako troo. shta bih ja dala da nemam lazhnjak mora uskoro i to da se menja.... Quote
Buba :) Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 e bibi osh se prijavimo da radimo u kstu.... dogovoricemo se! i ako me uskoro ne nazoves da se dogovorimo za sutra ujutro ubicu boga u tebi! Quote
MissionVao Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 aaa, imam i ja laznjak, iako mi ne treba jer imam index!! fuck Quote
Aurora Calerva Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Ljudi, lepo se provedite kod Steve...... "Izuvijajte" se malo uz mylene farmer za mene... Quote
Jessy Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Ljudi, lepo se provedite kod Steve...... "Izuvijajte" se malo uz mylene farmer za mene... Doci ces nam i ti uskoro...It is just not the same without you... Quote
ajsha69 Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 SMS TORK! http://www.tork.com/ sms us... Quote
Pretendress Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 cekaj,zelene clanseke za KST...jel to znaci da cemo sada svi morati da menjamo one plave??? Quote
:Dea Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 ma, ja nemam nameru da menjam moju laznu clansku. sve je tacno osim broja indexa. Quote
MissionVao Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 propadose nam svima lazne cekaj, kako si dobila clansku na faxu-dali su ti ili si trazila? da znam za ponedeljak Quote
Buba :) Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 nama su tek juce delili indekse i uz to smo svi dobili clansku za kst i jos neku clansku, raspored i slicno. ma dobicete i vi verovatno... jel to znaci da cemo sada svi morati da menjamo one plave??? ma ne verujem. to samo mi pozeri iz te zgrade Quote
Uros Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 NIJE ISKLJUCENO DA CE SVI MORATI PO NOVE CLANSKE JER POCINJE NOVA SKOLSKA GODINA... TO TAKO UVEK IDE... MARKICE I TO... MISLIM DA JE I PROSLE GODINE U OVO DOBA MENJANA CLANSKA...ILI TRIPIJEM... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 njah..a ,dobro..shta ima veze,ionako mi se ova ofucala totalno Quote
MissionVao Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 kakve sad veze imaju markice i clanske, sta si sve pobrkao? nema seme jer je preveliki cim da sad svi koji imaju clanske menjaju... mozda samo oni iz te zgrade... ma opste rasulo je sve to... Quote
Buba :) Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 pa mozda vise nisi student, zavrsila si fax, pa ne mozes da imas clansku Quote
MissionVao Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 e da, kako takvi likovi uzimaju clansku?? na stari index? Quote
Buba :) Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 verovatno ne koriste clansku, nego udju na stari indeks, a onima se jebe na ulazu da li je neko i dalje student ili nije Quote
dushmanin Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Sa clanskom ili bez u kst mozes da udjes i sa laznom licnom ne bi izvalili...zelena je za nas POVLascene, xexexe..salim se...i bolje bi bilo da smo zaista povlasceni, ako cemo da trpimo onakvo smaranje svaki dan......BOZE kako sam se samo smorio.... Quote
MissionVao Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Videh vas nove mucenike u ponedeljak, bila sam u okolini zadovoljstvom ne poslom (jos) a sto ste se smorili? meni dovoljno sto ima kafic gde mogu da pusim,pijem kafu i slusam discman/citam nesto Quote
dushmanin Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 offtopic:ma divno smo se proveli....nas 340 u smrdljivom amfiteatru, gde nema vazduha ni za 20, jedna devojka se i onesvestila.....profesorka na prva tri casa je UBICA, pricala je kao navijena, a jedino ljudi iz ats-a su uspeli nesto da pohvataju dok su gimnazijalci uglavnom blejali ko telad....bibi, no offence, niste vi iz gimnazije krivi....xexexexe ja se izvinjavam za spam... Quote
Buba :) Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 mamu li ti pokvarenu sve sam ja shvatila, samo sto nisam kao neki ubacivala "beton!" i "celik!" svaki sekund samo me skroz zbunio lik/kad si otisao/ koji je pricao o modulima, kreditima, kvantitetima i bodovima, ali potpuno nejasno, mislim da su ga retki tamo shvatili izvinite na offtopicu, ovaj mi je bio najgadniji do sad Quote
:Dea Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Svi ste vi nenormani! Odbijam da vadim novu clansku za KST ako uopste treba da se vadi! Quote
Dragana Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Sta vam je ljudi, ne treba vam nova clanska za novu skolsku... ja moju imam vec tri godine => tri skolske Quote
Uros Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 DA, SAMO STO CLANSKA U KSTU TREBA TEK 2 DGODINE...! Quote
Recommended Posts