Dragana Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 (edited) Edited October 5, 2005 by Perla Ferrar Quote
Dragana Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 potrebna != postoji inace, stvarno je imam dve godine, ja se malo zbunila Quote
Aurora Calerva Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 DA, SAMO STO CLANSKA U KSTU TREBA TEK 2 DGODINE...! Cak i nesto manje... Pocetkom aprila 2004 je pocela ta prica sa clanskim kartama, a na njima su poceli da insistiraju tek par meseci kasnije... Ko zna, mozda se riba malo zabrojala ili racuna po skolskim godinama (03/04, 04/05, i sad ova 05/06) Quote
Dragana Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 RIBA SE NIJE ZABROJALA TO STO SU NEOPHODNE TEK OD 2004 ILI OD KAD VEC NE ZNACI DA NEKI OD NISU IMALI CLANSKE VEC U JULU 2003. TAKO DA MOJA CLANSKA IPAK VAZI 3 SKOLSKE (2.5 KALENDARSKE) GODINE!!!!! Quote
shock! Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 nah.......veceras bilo baaaaaaaas dobro na domacici.....al opet samo zagrevanje za sutra........LET THERE BE ROCK Quote
Queen of Destruction Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Shteta shto je HB+ svirka 13. Tad sam na exkurziji!!! Bash sam htela videti basistu Abonosa I Baneta Quote
:Dea Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Shteta shto je HB+ svirka 13. Tad sam na exkurziji!!! Bash sam htela videti basistu Abonosa I Baneta Nadam se da dolazis u petak u SKC! Mogla bi da se javis nekad! Quote
Џрк Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 ja moju imam vec tri godine => tri skolske a i dalje si na prvoj godini? Quote
Buba :) Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Mogla bi da se javis nekad! rekla sam joj i ja to juce zna li neko hoce li biti brucosijada u kstu? juce bila na hrabrom srcu Quote
Vampireli Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 (edited) hoce li biti domacice osamdesetih Edited October 6, 2005 by Vampireli Quote
:Dea Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 rekla sam joj i ja to juce Zaboravila nas mala od kada smo krenuli na fax. zna li neko hoce li biti brucosijada u kstu? juce bila na hrabrom srcu Videla sam plakate. Ima u onom sugavom Bonafidesu (ili kako se vec zove) ali samo za pravnike. Imacemo i mi na faxu! hoce li biti domacice osamdesetih E, to se i ja pitam! Sta je dodjavola bilo sa tom veceri? Bilo je jedno od najjacih veceri i 683656 puta bolje od standardne domacice! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 i ja zhelim tu domacjicu....... !!!80iH!!! OFFTOPIC:Dunja....poslednji red tvog potpisa :wub:vrlo je wubichast Quote
Platina Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Oh.. Lepo.. Možda i dođem ako ne budem imala migrenu.. Quote
dushmanin Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 eee, idemo li na abonos na HBu?meni se ide iako ne ocekujem mnogo od njih.... offtopic:dea bwe ZOVI me pod hitno u vezi sa spanskim...AKO Si odustala procitaj ugovor pre nego sto bude kasno i krenes da se vatas za glavu... PROCITAJ obavezno jer nije naivno!!!! Quote
Lady in Black Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Oh, veceras je Let There Be Rock i ja nisam otisla Tj. jesam ali me je ispalio, VEOMA NEOCEKIVANO, jedan gospodin te sam se vrnula kuci pre 23h A cekala sam ovo dva meseca (proslog meseca sam propustila...). Pff sto ti je zivot! Quote
Wild Rose Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Nisam ni ja otishla vecheras... Jebena temperaturica i prehlada... Znam da cu sutra slushati od drugih shta je sve bilo, ali ajde napishite mi koje su sve lepe pesmice i balade bile, koliko WS-a i sl... Aaaaaah, ko ce dochekati sledeci LTBR... Quote
MissionVao Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 A sto dozvoljavate sebi da toliko zavisite od KSTa i nightova uopste?? Quote
Wild Rose Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 A sto dozvoljavate sebi da toliko zavisite od KSTa i nightova uopste?? Ma neeeeee.... Ne, stvarno-postoji par nightova kao shto su LTBR, Rokanje i HB ponekad, koji su stvarno mnoogo dobri, a jednom su u 5 nedelja, i onda kad jednom ne odesh morash da chekash 100 godina da bi izashao negde gde ce biti ta mjuza i dobar provod u okviru night-a... A od svih night-ova u KST-u najvishe volim LTBR sa mojom najomiljenijom mjuzom... Quote
MissionVao Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Pa znaaam ali ono, kad vas nesto spreci napravite svoje licno zezanje Mada kad se razbolis, tu nista osim home-made varijanti ne pomaze Ajde da ozdravis brzo Quote
Sinstrel Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Ma neeeeee.... Ne, stvarno-postoji par nightova kao shto su LTBR, Rokanje i HB ponekad, koji su stvarno mnoogo dobri, a jednom su u 5 nedelja, i onda kad jednom ne odesh morash da chekash 100 godina da bi izashao negde gde ce biti ta mjuza i dobar provod u okviru night-a... A od svih night-ova u KST-u najvishe volim LTBR sa mojom najomiljenijom mjuzom... Ha ha zaboravila si da pomenes gothic night... ha ha sad se vidi da pozerises goth ha ha... dosta sa "ha ha", nego gde si ti u utorak? Quote
shock! Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 (edited) ha........reci cu samo...... ......kakav nigtht.....idem da spavam sad .......nema boljeg nighta kod nas od LTBR-a...... .......jojjj Edited October 7, 2005 by shock! Quote
Lady in Black Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Pfff, morao si, a? Slusam Skid Row i pokusavam da zaboravim na zajeb od sinoc Ali neka, next month is mine!!! (mislim next LTBR) Mmm taman pred rodjendan, mozda mi ko udeli i neki fin pokloncic Quote
Recommended Posts