Jump to content

Recommended Posts

Posted
DA, SAMO STO CLANSKA U KSTU TREBA TEK 2 DGODINE...! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Cak i nesto manje... Pocetkom aprila 2004 je pocela ta prica sa clanskim kartama, a na njima su poceli da insistiraju tek par meseci kasnije...

Ko zna, mozda se riba malo zabrojala ili racuna po skolskim godinama (03/04, 04/05, i sad ova 05/06)

Posted

RIBA SE NIJE ZABROJALA

TO STO SU NEOPHODNE TEK OD 2004 ILI OD KAD VEC NE ZNACI DA NEKI OD NISU IMALI CLANSKE VEC U JULU 2003. TAKO DA MOJA CLANSKA IPAK VAZI 3 SKOLSKE (2.5 KALENDARSKE) GODINE!!!!!

Posted
Shteta shto je HB+ svirka 13. Tad sam na exkurziji!!! icon_sad.gif Bash sam htela videti basistu Abonosa icon_cry.gif I Baneta icon_biggrin.gif

icon_redface.gificon_redface.gificon_redface.gif

Nadam se da dolazis u petak u SKC! icon_mrgreen.gif

Mogla bi da se javis nekad! icon_da.gif

Posted
rekla sam joj i ja to juce no.gif

Zaboravila nas mala od kada smo krenuli na fax. no.gif

zna li neko hoce li biti brucosijada u kstu?

juce bila na hrabrom srcu icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Videla sam plakate. Ima u onom sugavom Bonafidesu (ili kako se vec zove) ali samo za pravnike. Imacemo i mi na faxu! icon_smile.gif

hoce li biti domacice osamdesetih

E, to se i ja pitam! Sta je dodjavola bilo sa tom veceri? icon_confused.gif Bilo je jedno od najjacih veceri i 683656 puta bolje od standardne domacice! icon_da.gif

Posted

eee, idemo li na abonos na HBu?meni se ide iako ne ocekujem mnogo od njih....

offtopic:dea bwe ZOVI me pod hitno u vezi sa spanskim...AKO Si odustala procitaj ugovor pre nego sto bude kasno i krenes da se vatas za glavu...

PROCITAJ obavezno jer nije naivno!!!! mad.gif

Posted

Oh, veceras je Let There Be Rock i ja nisam otisla icon_cry.gif

Tj. jesam ali me je ispalio, VEOMA NEOCEKIVANO, jedan gospodin te sam se vrnula kuci pre 23h icon_sad.gif

A cekala sam ovo dva meseca (proslog meseca sam propustila...).

Pff sto ti je zivot!

Posted

Nisam ni ja otishla vecheras... icon_sad.gificon_cry.gifwallbash.gificon_cry.gifwallbash.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

Jebena temperaturica i prehlada... wallbash.gificon_sad.gif

Znam da cu sutra slushati od drugih shta je sve bilo, ali ajde napishite mi koje su sve lepe pesmice i balade bile, koliko WS-a i sl... icon_cry.gif

Aaaaaah, ko ce dochekati sledeci LTBR... icon_cry.gif

Posted

A sto dozvoljavate sebi da toliko zavisite od KSTa i nightova uopste?? icon_confused.gif

Ma neeeeee.... ph34r.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ne, stvarno-postoji par nightova kao shto su LTBR, Rokanje i HB ponekad, koji su stvarno mnoogo dobri, a jednom su u 5 nedelja, i onda kad jednom ne odesh morash da chekash 100 godina da bi izashao negde gde ce biti ta mjuza i dobar provod u okviru night-a...

A od svih night-ova u KST-u najvishe volim LTBR sa mojom najomiljenijom mjuzom... icon_wink.gif

Posted
Ma neeeeee.... ph34r.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ne, stvarno-postoji par nightova kao shto su LTBR, Rokanje i HB ponekad, koji su stvarno mnoogo dobri, a jednom su u 5 nedelja, i onda kad jednom ne odesh morash da chekash 100 godina da bi izashao negde gde ce biti ta mjuza i dobar provod u okviru night-a...

A od svih night-ova u KST-u najvishe volim LTBR sa mojom najomiljenijom mjuzom... icon_wink.gif

Ha ha zaboravila si da pomenes gothic night... ha ha sad se vidi da pozerises goth ha ha... dosta sa "ha ha", nego gde si ti u utorak? icon_confused.gif

Posted (edited)

ha........reci cu samo...... zuba.gif ......kakav nigtht.....idem da spavam sad icon_mrgreen.gif.......nema boljeg nighta kod nas od LTBR-a...... icon_rockdevil.gif .......jojjj icon_rockdevil.gif

Edited by shock!
Posted

Pfff, morao si, a?

Slusam Skid Row i pokusavam da zaboravim na zajeb od sinoc wallbash.gif

Ali neka, next month is mine!!! (mislim next LTBR) icon_da.gif

Mmm taman pred rodjendan, mozda mi ko udeli i neki fin pokloncic icon_redface.gif