Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa znaaam icon_sad.gif ali ono, kad vas nesto spreci napravite svoje licno zezanje biggreens.gif

Mada kad se razbolis, tu nista osim home-made varijanti ne pomaze icon_cry.gif

Ajde da ozdravis brzo icon_wink.gif

Ma znam, kad negde hocu da odem rektko shta moze da me sprechi, jedino ako sam previshe umorna i ako mi nije dobro... icon_sad.gif

Thanx... icon_wink.gif Evo, sad mi je vec bolje... Zgutala Fervex i sl... icon_mrtav.gif Ali da sam sinoc izashla-ne bih izdrzala...

Ha ha zaboravila si da pomenes gothic night... ha ha sad se vidi da pozerises goth ha ha... dosta sa "ha ha", nego gde si ti u utorak? icon_confused.gif

Nisam zaboravila, nego goth je skoro svaki drugi dan negde, pa to ne rachunam! icon_razz.gif

E, pa nisam nigde ni izlazila ovih dana... Predavanja mi bila od 8 ujutru, tako da sam bila shlogirana uveche... ph34r.gificon_redface.gif

Verovatno nije bio neki nevidjeno dobar night? icon_razz.gificon_smile.gif

Posted

Pfff, morao si, a?

Slusam Skid Row i pokusavam da zaboravim na zajeb od sinoc  wallbash.gif

Ali neka, next month is mine!!! (mislim next LTBR)  icon_da.gif

Mmm taman pred rodjendan, mozda mi ko udeli i neki fin pokloncic  icon_redface.gif

icon_smile.gif Veruj mi ovo shto je napisao je bash blago... Bicemo srecni ako se ne vrati pa pochne opshirno da pishe.... icon_smile.gif

Ja znam da bih ja bila josh gora... laugh.gificon_smile.gif

Ja bih krenula sama kad niko ne bi ishao... icon_smile.gif Barem je u KST-u najlakshe sresti milion poznatih ljudi... icon_smile.gif

Next time-bez premishljanja! icon_da.gif

Posted

Evo vam i program, stigao mi na mail... icon_biggrin.gif

Petak 7. oktobar: Da Li Ti Znas Za Neki Drugi Ritam...?

vece alternativne muzike

dj Mouse J

Subota 8. oktobar: D.I.S.C.O.

vece plesne muzike

dj team: b2b dj Krew

Utorak 11. oktobar: Rokanje biggreens.gif

vece modernog gitarskog zvuka

dj C.H.I.P.I.

Sreda 12. oktobar: Brucosijada No.1

Gradjevinski, Ekonomski, Pravni, Tehnoloski & Megatrend

Cetvrtak 13. oktobar: koncert:

Abonos (promocija novog albuma) + Rain Delay

Petak 14. oktobar: Da Li Ti Znas Za Neki Drugi Ritam...?

vece alternativne muzike

dj Mouse J

Subota 15. oktobar: Osamdesete - zatvaranje letnje Baste KST-a

dj C.H.I.P.I.

(Pokushala sam da editujem prethodnu poruku, chisto da ne bi bilo 100 mojih povezanih, ali nisam mogla... Prekasno se setila... icon_redface.gif )

Posted

Pfff, morao si, a?

morao sam icon_smile.gif .....

stvarno propustili ste mozda najbolji night u kstu odaaaaavno.....

najace bilo na kraju.........The Idol 233.gif , Temple Of The King, The Show Must Go On, Soldier Of Fortune......

sto nije cesce LTBR icon_mrtav.gif

A sto dozvoljavate sebi da toliko zavisite od KSTa i nightova uopste??

ma nisam ja zavistan od kst-a ph34r.gif ......tututrurttuuu icon_mrgreen.gif

Posted
Subota 15. oktobar: Osamdesete - zatvaranje letnje Baste KST-a

dj C.H.I.P.I.

ih vec zatvaranje baste

zaboravih da ce se i to desiti icon_cry.gif

svejedno 80-e icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Posted (edited)

morao sam icon_smile.gif .....

najace bilo na kraju.........The Idol 233.gif , Temple Of The King, The Show Must Go On, Soldier Of Fortune......

sto nije cesce LTBR icon_mrtav.gif

ma nisam ja zavistan od kst-a ph34r.gif ......tututrurttuuu icon_mrgreen.gif

The Idol?! icon_surprised.gif LTBR, uopste, a ja nisam otisla... wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Jebote, opet zbog usranih ispita... icon_mad.gificon_sad.gifno.gif

Edited by ALEXIE_AIC
Posted (edited)

Sreda 12. oktobar: Brucosijada No.1

Gradjevinski, Ekonomski, Pravni, Tehnoloski & Megatrend

bolje bi im bilo da arhitektura bude u brucosijadi 2!!!!

ali mogu i ovde, da upoznam komsije mhihi.gif

Edited by bibili
Posted
@Wild Rose

dolazis veceras?

Bash htedoh tebe da pitam isto... icon_smile.gif

Idem sad na onu svirku u SKC-u, pa posle dolazim... Jedino me nema ako se dogovorim sa par ljudi da pokushamo da upadnemo na Prodigy...

Poslacu ti poruku... icon_da.gif

Je l` vecheras u klubu Bogi??? icon_confused.gif

Ne bi bilo loshe da pushta Dushan... icon_da.gif

Shteta shto u programu to nikad ne kazu...

Posted

Bash htedoh tebe da pitam isto...

dolazim.....i ne idem na prodigy

Je l` vecheras u klubu Bogi???

jeste....

Shteta shto u programu to nikad ne kazu...

stvarno bi trebali

Posted

icon_smile.gif Veruj mi ovo shto je napisao je bash blago... Bicemo srecni ako se ne vrati pa pochne opshirno da pishe.... icon_smile.gif

Ja znam da bih ja bila josh gora... laugh.gif  icon_smile.gif

Ja bih krenula sama kad niko ne bi ishao... icon_smile.gif  Barem je u KST-u najlakshe sresti milion poznatih ljudi... icon_smile.gif

Next time-bez premishljanja! icon_da.gif

Mah, ja sam se pola sata premisljala da li da ostanem i cekam nekog da naidje ili da zapalim kuci. Najvise na svetu mrzim da sam sama pa makar to bilo i na 5 minuta (a trebalo je da cekam oko sat jedan da ljudi pocnu da pristizu). I tako, na kraju ode ja kuci jer nisam mogla da izdrzim sat jedan sama. I oh... Propustila sam susret sa onim slatkim mladicem icon_redface.gif

morao sam  icon_smile.gif  .....

najace bilo na kraju.........The Idol  233.gif  , Temple Of The King, The Show Must Go On, Soldier Of Fortune......

sto nije cesce LTBR  icon_mrtav.gif 

Oh hvala ti sto si nam nabio na nos da je najbolji night u poslednje vreme (da krenem ja tebe da podsecam koliko si epizoda Homisajda propustio i da te podsetim da si SAM kraj propustio icon_razz.gif ).

Da je cesce verovatno bi nas smorilo.

Sad treba sacekati, lepo, mesec dana pa ako me sledeci put ne bude ispalio "drug" jedva cu cekati da dodjem.

icon_da.gif

Mmm that cute guy icon_redface.gif

Posted (edited)

Oh hvala ti sto si nam nabio na nos da je najbolji night u poslednje vreme

morao sam icon_razz.gificon_rockdevil.gif

(da krenem ja tebe da podsecam koliko si epizoda Homisajda propustio i da te podsetim da si SAM kraj propustio

najgori sam mad.gif

nah veceras bilo onako........nista posebno, vise blejao napolju.....najaci bio sam kraj i Ain't no love in the heart of the city..... icon_cry.gificon_rockdevil.gif....

Edited by shock!
Posted
morao sam icon_razz.gificon_rockdevil.gif

najgori sam mad.gif

nah veceras bilo onako........nista posebno, vise blejao napolju.....najaci bio sam kraj i Ain't no love in the heart of the city..... icon_cry.gificon_rockdevil.gif....

Proslo me je, sad mozes do mile volje da prepricavas (mada, zamolila bih te, ipak, da to NE radis icon_wink.gif ).

Znaci, sledeci LTBR je... Za mesec dana? icon_smile.gif

Posted

Meni je sinoc bilo bash veselo u KST-u. biggreens.gif

Doshla posle svirkice u SKC-u...

Trebalo je kao da mirujem malko jer mi dan pre toga nije bilo dobro, ali sam ja bila sva hiperaktivna, i nisam mogla da stanem celo veche... icon_smile.gif

Bila je velika ekipa tu, i muzika je u kombinaciji sa gothom i electrom u hodniku bila odlichna!

Jeste da vishe volim kad radi bashta jer je onda u klubu metal ili goth, pa ima vishe mesta za djuskanje, ali ovako barem mozesh da iz hodnika da chujesh sta je trenutno od muzike i u klubu i u hodniku, pa da birash...

najaci bio sam kraj i Ain't no love in the heart of the city..... icon_cry.gif  icon_rockdevil.gif ....

DA!!! icon_da.gif Bilo je SAVRSHENO!!! A josh im nisam ni trazila da puste neki WS. icon_smile.gif

To je zato shto nisam bila na LTBR-u, pa makar malko da uzivam... icon_smile.gificon_mrgreen.gif

Shock, mislim da smo se mi tada najvishe pogubili... icon_smile.gifpivopije.gif

Jao, je l` ste videli one dve "striptizete" shto su se privatavale u klubu? laugh.gificon_smile.gif

Posted

Shock, mislim da smo se mi tada najvishe pogubili...

to je bar sigurno icon_smile.gificon_mrgreen.gif

Jao, je l` ste videli one dve "striptizete" shto su se privatavale u klubu?

video sam icon_smile.gif

Posted

Ko? Sta? Gde????

Ma neke dve glupache se povatale... icon_smile.gif Tamo u klubu-gde uvek sedimo i ostavljamo jakne, blizu shanka...

Prvo se ova jedna fenserka uvijala i onda joj se pridruzila druga-neka raspala metalka... icon_smile.gif Pa su se na kraju i povatale... icon_smile.gif

Koma... icon_smile.gif