Wild Rose Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Pa znaaam ali ono, kad vas nesto spreci napravite svoje licno zezanje Mada kad se razbolis, tu nista osim home-made varijanti ne pomaze Ajde da ozdravis brzo Ma znam, kad negde hocu da odem rektko shta moze da me sprechi, jedino ako sam previshe umorna i ako mi nije dobro... Thanx... Evo, sad mi je vec bolje... Zgutala Fervex i sl... Ali da sam sinoc izashla-ne bih izdrzala... Ha ha zaboravila si da pomenes gothic night... ha ha sad se vidi da pozerises goth ha ha... dosta sa "ha ha", nego gde si ti u utorak? Nisam zaboravila, nego goth je skoro svaki drugi dan negde, pa to ne rachunam! E, pa nisam nigde ni izlazila ovih dana... Predavanja mi bila od 8 ujutru, tako da sam bila shlogirana uveche... Verovatno nije bio neki nevidjeno dobar night? Quote
Wild Rose Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Pfff, morao si, a? Slusam Skid Row i pokusavam da zaboravim na zajeb od sinoc Ali neka, next month is mine!!! (mislim next LTBR) Mmm taman pred rodjendan, mozda mi ko udeli i neki fin pokloncic Veruj mi ovo shto je napisao je bash blago... Bicemo srecni ako se ne vrati pa pochne opshirno da pishe.... Ja znam da bih ja bila josh gora... Ja bih krenula sama kad niko ne bi ishao... Barem je u KST-u najlakshe sresti milion poznatih ljudi... Next time-bez premishljanja! Quote
Wild Rose Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Evo vam i program, stigao mi na mail... Petak 7. oktobar: Da Li Ti Znas Za Neki Drugi Ritam...? vece alternativne muzike dj Mouse J Subota 8. oktobar: D.I.S.C.O. vece plesne muzike dj team: b2b dj Krew Utorak 11. oktobar: Rokanje vece modernog gitarskog zvuka dj C.H.I.P.I. Sreda 12. oktobar: Brucosijada No.1 Gradjevinski, Ekonomski, Pravni, Tehnoloski & Megatrend Cetvrtak 13. oktobar: koncert: Abonos (promocija novog albuma) + Rain Delay Petak 14. oktobar: Da Li Ti Znas Za Neki Drugi Ritam...? vece alternativne muzike dj Mouse J Subota 15. oktobar: Osamdesete - zatvaranje letnje Baste KST-a dj C.H.I.P.I. (Pokushala sam da editujem prethodnu poruku, chisto da ne bi bilo 100 mojih povezanih, ali nisam mogla... Prekasno se setila... ) Quote
shock! Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Pfff, morao si, a? morao sam ..... stvarno propustili ste mozda najbolji night u kstu odaaaaavno..... najace bilo na kraju.........The Idol , Temple Of The King, The Show Must Go On, Soldier Of Fortune...... sto nije cesce LTBR A sto dozvoljavate sebi da toliko zavisite od KSTa i nightova uopste?? ma nisam ja zavistan od kst-a ......tututrurttuuu Quote
sata Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Subota 15. oktobar: Osamdesete - zatvaranje letnje Baste KST-a dj C.H.I.P.I. ih vec zatvaranje baste zaboravih da ce se i to desiti svejedno 80-e Quote
ALEXIE_AIC Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 (edited) morao sam ..... stvarno propustili ste mozda najbolji night u kstu odaaaaavno..... najace bilo na kraju.........The Idol , Temple Of The King, The Show Must Go On, Soldier Of Fortune...... sto nije cesce LTBR ma nisam ja zavistan od kst-a ......tututrurttuuu The Idol?! LTBR, uopste, a ja nisam otisla... Jebote, opet zbog usranih ispita... Edited October 7, 2005 by ALEXIE_AIC Quote
:Dea Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 The Show Must Go On A, ne mogu da verujem... Quote
Buba :) Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 (edited) Sreda 12. oktobar: Brucosijada No.1 Gradjevinski, Ekonomski, Pravni, Tehnoloski & Megatrend bolje bi im bilo da arhitektura bude u brucosijadi 2!!!! ali mogu i ovde, da upoznam komsije Edited October 7, 2005 by bibili Quote
shock! Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 @Wild Rose dolazis veceras? bolje bi im bilo da arhitektura bude u brucosijadi 2!!!! nece biti toga The Idol?! .....vrh Quote
Wild Rose Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 @Wild Rose dolazis veceras? Bash htedoh tebe da pitam isto... Idem sad na onu svirku u SKC-u, pa posle dolazim... Jedino me nema ako se dogovorim sa par ljudi da pokushamo da upadnemo na Prodigy... Poslacu ti poruku... Je l` vecheras u klubu Bogi??? Ne bi bilo loshe da pushta Dushan... Shteta shto u programu to nikad ne kazu... Quote
shock! Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Bash htedoh tebe da pitam isto... dolazim.....i ne idem na prodigy Je l` vecheras u klubu Bogi??? jeste.... Shteta shto u programu to nikad ne kazu... stvarno bi trebali Quote
[4] Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Utorak 11. oktobar: Rokanje vece modernog gitarskog zvuka dj C.H.I.P.I. ou jea Quote
Lady in Black Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Veruj mi ovo shto je napisao je bash blago... Bicemo srecni ako se ne vrati pa pochne opshirno da pishe.... Ja znam da bih ja bila josh gora... Ja bih krenula sama kad niko ne bi ishao... Barem je u KST-u najlakshe sresti milion poznatih ljudi... Next time-bez premishljanja! Mah, ja sam se pola sata premisljala da li da ostanem i cekam nekog da naidje ili da zapalim kuci. Najvise na svetu mrzim da sam sama pa makar to bilo i na 5 minuta (a trebalo je da cekam oko sat jedan da ljudi pocnu da pristizu). I tako, na kraju ode ja kuci jer nisam mogla da izdrzim sat jedan sama. I oh... Propustila sam susret sa onim slatkim mladicem morao sam ..... stvarno propustili ste mozda najbolji night u kstu odaaaaavno..... najace bilo na kraju.........The Idol , Temple Of The King, The Show Must Go On, Soldier Of Fortune...... sto nije cesce LTBR Oh hvala ti sto si nam nabio na nos da je najbolji night u poslednje vreme (da krenem ja tebe da podsecam koliko si epizoda Homisajda propustio i da te podsetim da si SAM kraj propustio ). Da je cesce verovatno bi nas smorilo. Sad treba sacekati, lepo, mesec dana pa ako me sledeci put ne bude ispalio "drug" jedva cu cekati da dodjem. Mmm that cute guy Quote
shock! Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 (edited) Oh hvala ti sto si nam nabio na nos da je najbolji night u poslednje vreme morao sam (da krenem ja tebe da podsecam koliko si epizoda Homisajda propustio i da te podsetim da si SAM kraj propustio najgori sam nah veceras bilo onako........nista posebno, vise blejao napolju.....najaci bio sam kraj i Ain't no love in the heart of the city..... .... Edited October 8, 2005 by shock! Quote
Buba :) Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 nece biti toga a zasto ona mamu li im pokvarenu pise "1" ???????? a idemo na ovo u sredu Quote
Dragana Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 ljudi, jel' sinoc/jutros neko nasao neku povlasticu Quote
Lady in Black Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 morao sam najgori sam nah veceras bilo onako........nista posebno, vise blejao napolju.....najaci bio sam kraj i Ain't no love in the heart of the city..... .... Proslo me je, sad mozes do mile volje da prepricavas (mada, zamolila bih te, ipak, da to NE radis ). Znaci, sledeci LTBR je... Za mesec dana? Quote
Wild Rose Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Meni je sinoc bilo bash veselo u KST-u. Doshla posle svirkice u SKC-u... Trebalo je kao da mirujem malko jer mi dan pre toga nije bilo dobro, ali sam ja bila sva hiperaktivna, i nisam mogla da stanem celo veche... Bila je velika ekipa tu, i muzika je u kombinaciji sa gothom i electrom u hodniku bila odlichna! Jeste da vishe volim kad radi bashta jer je onda u klubu metal ili goth, pa ima vishe mesta za djuskanje, ali ovako barem mozesh da iz hodnika da chujesh sta je trenutno od muzike i u klubu i u hodniku, pa da birash... najaci bio sam kraj i Ain't no love in the heart of the city..... .... DA!!! Bilo je SAVRSHENO!!! A josh im nisam ni trazila da puste neki WS. To je zato shto nisam bila na LTBR-u, pa makar malko da uzivam... Shock, mislim da smo se mi tada najvishe pogubili... Jao, je l` ste videli one dve "striptizete" shto su se privatavale u klubu? Quote
shock! Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Shock, mislim da smo se mi tada najvishe pogubili... to je bar sigurno Jao, je l` ste videli one dve "striptizete" shto su se privatavale u klubu? video sam Quote
Aurora Calerva Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Jao, je l` ste videli one dve "striptizete" shto su se privatavale u klubu? Ko? Sta? Gde???? Quote
Wild Rose Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Ko? Sta? Gde???? Ma neke dve glupache se povatale... Tamo u klubu-gde uvek sedimo i ostavljamo jakne, blizu shanka... Prvo se ova jedna fenserka uvijala i onda joj se pridruzila druga-neka raspala metalka... Pa su se na kraju i povatale... Koma... Quote
Sinstrel Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 SOAD - "Lesbians in the sky''... Elem u petak je bilo bas ql. Quote
Wild Rose Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 SOAD - "Lesbians in the sky''... Elem u petak je bilo bas ql. Pa je l` smo lepo rekli "Lesbians in the KST"?!? Mada nam i nije neka rima... Quote
Recommended Posts