Nightingale Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Brucosijada! To! Inace, sta je potrebno za upad??? Nemam clansku, imam licnu, ortakinja mi kaze index, ali mi je glupo da ga vucem sa sobom? Kakva ce biti muzika, zna li se? "podela fakulteta" po vecerima im je nikad ludja... See ya there... Quote
Lady in Black Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Ma neke dve glupache se povatale... Tamo u klubu-gde uvek sedimo i ostavljamo jakne, blizu shanka... Prvo se ova jedna fenserka uvijala i onda joj se pridruzila druga-neka raspala metalka... Pa su se na kraju i povatale... Koma... Ih, ja to vidjam svako malo pa malo Kad bi se muski tako 'vatali Quote
Lady in Black Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Sto? Malo da imas da se zanimas kad pocnu da pustaju dosadnu domacicu petkom Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 domacjicu?petkom?zanimam? Quote
MissionVao Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 jel ide neko na one Hickokove filmove sto imaju u 17h Quote
Wild Rose Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Iz programa: Ove nedelje na programu su filmovi majstora psiholoskog trilera Alfreda Hickoka: Ponedeljak 10. oktobar 17h: Ptice (The Birds) Cetvrtak 13 oktobar 17h: Vrtoglavica (Vertigo) Quote
Nightingale Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Ljudi, je l' se zna da li mogu i brucosi ciji fax nije sa "spiska" fakulteta za brucosijadu da dodju? Znam da je malo verovatno da ne mogu i ostali... Bilo bi krajnje bez veze da se iscimamo do ksta pa da nas ne puste...Sta kazete? Quote
Buba :) Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 pretpostavljam da bi trebali da pustaju. a vidi sranja - gradjevina u kstu, arhitektura u jebenom undergorundu Quote
Buba :) Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 (edited) dupli Edited October 12, 2005 by bibili Quote
shock! Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Ljudi, je l' se zna da li mogu i brucosi ciji fax nije sa "spiska" fakulteta za brucosijadu da dodju? Znam da je malo verovatno da ne mogu i ostali... Bilo bi krajnje bez veze da se iscimamo do ksta pa da nas ne puste...Sta kazete? naravno da mogu.... Quote
:Dea Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 arhitektura u jebenom undergorundu Meni je underground kul, ne zelis da znas gde mi imamo... Jel zna neko kada ce EKV vece? Quote
Pretendress Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 ih,pa ti bi svaki mesec da bude EKV vece ...sacekaj malo,prosli put je bio bas skoro Quote
profa Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 ih,pa ti bi svaki mesec da bude EKV vece ...sacekaj malo,prosli put je bio bas skoro 5. novembra je godišnjica smrti Milana Mladenovića, pa bi već trebalo da postoje neke informacije u vezi sa večeri posvećenoj Ekatarini. Mada, koliko vidim, nigde još uvek ništa nije najavljeno (pa ni u KST-u, mada je svake godine bilo veče EKV na godišnjicu, s tim da su prošle godine kasnili nedelju-dve). Quote
:Dea Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 U principu mi je svejedno kada ce biti, volela bih da ti Profo budes tu. I ne samo ti vec da se svi okupimo i pevamo! A, ja sam na ekv veceri bila u maju, ovo sad letos kad je bilo, nisam bila... Quote
:Dea Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 ipak je brucosijada 26og u kstu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Taj dan polazem voznju. Ako polozim, Bibi, ima da zalijemo onako bas! Quote
shock! Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 bilo smor sinoc.... ...davno nije bio losiji petak Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 dobro shto nisam bila ... Quote
Wild Rose Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 bilo smor sinoc.... ...davno nije bio losiji petak Definitivno najdosadnije i najloshije veche u KST-u do sad... Mada je Dushan bash bio srce i pustio neke mnogo dobre pesme, a nisam nishta morala ni da mu trazim... Quote
shock! Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 valjda ce veceras biti bolje....... Quote
Lady in Black Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Izlazis li ti iz KSTa, Andrejko? Meni je sinoc bilo... Divno... Najlepse vece... mmm... Sledeci petak... Quote
LARA CROFT Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 nesto praznjikavo bilo veceras... Quote
Recommended Posts