Гера Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 nisam bio dugo u KST-u! sta sad pustaju petkom? osecam da se non stop vrti BYOB, Oops I Did It Again (COB) i tako te pesmice, a? mozda i odem sledeci vikend, cisto da se podsetim! Quote
shock! Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Izlazis li ti iz KSTa, Andrejko? naravno da ne .......ajd surta psisem sad ne mogu............ bas mi zlo........ Quote
Jessy Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 normalno kad si se oleshio k'o majka Dobro si ziv stigao... Meni bilo fino,ne divno,al ne ni loshe. Iznervirali su me ogromni redovi i chekanje ispred KSTa u trajanju od 2h...ushli smo tek u pola 1. Muzika nije bilalosha,al nije bila bash po mom trentnom ukusu,odushevio me je naravno krajem s pesmom Still Loving You Inache utisak je bio dobar zahvaljujuci ljudima koje sam srela unutra.Drustvo je bilo extra,a i doslo je dosta novih ljudi. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 lepi su ti ovi ljudi.... Quote
shock! Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 tutututuutut Iznervirali su me ogromni redovi i chekanje ispred KSTa u trajanju od 2h najace kako sam ja usao.....nisu vise pustali osim one sa pecatom i ja dosao i (pokazujuci na nista) pa evo ga pecat......kako ne vidis .......kaze ajde udji Meni je sinoc bilo... Divno... Najlepse vece... mmm... Sledeci petak... Quote
Lady in Black Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Necu ni da pitam da li ces doci (samo da l' ces sici sa mnom na prvoj stanici ). *kiss* Ko ce docekati... Quote
Jessy Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 lepi su ti ovi ljudi.... @BVD hehe...kamo srece da ih nekad vidim uzivo...a i tebi je slichica urnebesna ONTOPIC Utorak-Bogiiiiiiiiiiiiiiii Quote
shock! Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 (edited) Ko ce docekati... hehe.....sad i ja imam slican problem pa i ja cekam taj petak juce sam se sjebo nesto sta je cetvrtak u kst-u? Edited October 16, 2005 by shock! Quote
Lady in Black Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Mmm mozemo medjusobno moralno da se podrzavamo do i (od) sledeceg petka E pa nemoj da si sjeban... Quote
SerbZmaj Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Ufhhhh ja nisam bio u KST-u ne pamtim...a bas mi se ide... Quote
Lady in Black Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 ni mene nesto nema u kst-u dugo Evo vec dva dana. Oni zive od tebe Posto me mrzi da trazim na forumu KSTa, kad je sledece vece muzike iz 60'ih (ja kao stalno pitam ali nikad da odem jer pada cetvrtkom a onda mi je cim zbog skole, a kad se taman resim onda niko nece da ide... )? Quote
shock! Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Sta je to u subotu U2 ili sta? da.....night dedicated to U2......smor ....... Quote
Pretendress Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Samo U2 ili ce da budu i Cranberries? Quote
Jessy Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 ideeeeeeeeeeeeeem,yeeeeeeeey U2!!!!!I josh Cranberries...*simulira sechenje vena* Quote
shock! Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Samo U2 ili ce da budu i Cranberries? bice i Cranberries i jos par bendova....... Quote
Lady in Black Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Bas mi se ide u subotu... Volim U2. Quote
:Dea Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Bas mi se ide u subotu... Volim U2. Jao i meni se bas ide... U2 i cranberries su mi jedni od omiljenih bendova... Ali vrlo verovatno necu biti u Beogradu... Quote
Lady in Black Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Ali bice drugih prilika, videces Quote
shock! Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 a sta se pusta na brucosijadi? jel bio neko prosle nedelje? mozda banem sad u sredu....... Quote
Buba :) Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 e i mene to zanima!!! meni sledece nedelje!!!! ako je neki fenseraj neko ce da strada Quote
:Dea Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Sad u sredu (sutra) je brucosijada etf-a. A sledece srede ono mashinski, gradjevinski itd. Am I right? Verovatno pustaju "petak" ili nesto u tom stilu... Quote
Platina Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Prošle godine je na brucošijadi bilo svega. Od osamdesetih, disca, zatim malo hitova petkom, pa malo domaćice, pa opet hitovi... Znači verovatno će i ove tako. Mada biće fencera.. Quote
Buba :) Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 A sledece srede ono mashinski, gradjevinski it arhitektura!!!!!! +masinski, sumarski, visa poslovna, pmf, medicina. gradjevinci su imali prosle nedelje! Quote
Recommended Posts