:Dea Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 arhitektura!!!!!! +masinski, sumarski, visa poslovna, pmf, medicina. gradjevinci su imali prosle nedelje! Oprosti sto sam arhitektonski zaboravila! Jedva cekam! Ali nesto imam osecaj da ce biti malo ljudi... Quote
Buba :) Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 ja imam osecaj da necu ici! nisam nesto raspolozena Quote
Uros Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 (edited) Ali nesto imam osecaj da ce biti malo ljudi... JA BEJAH ONOMAD, KADA MI JE BILO VREME DA IDEM NA BRUCOSIJADU... I STVARNO JE BILO MALO LJUDI... I STVARNO JE BILO FENSERA... NARAVNO, NE ONIH NAJGORIH... Edited October 19, 2005 by Uros Quote
:Dea Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 ja imam osecaj da necu ici! nisam nesto raspolozena Ne seri! Ima da ides i da pijes sa mnom! Quote
Buba :) Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 bolje da bude manje ljudi, mozda nam i pusti neku pesmicu ako mu trazimo:mrgreen: ma idemo i to zelim da se olesim mnooooooooooogo! Quote
:Dea Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 bolje da bude manje ljudi, mozda nam i pusti neku pesmicu ako mu trazimo:mrgreen: ma idemo i to zelim da se olesim mnooooooooooogo! Vidis kako si lepo smislila. Ima da ga smaramo za neke pesme na 90im za Bon Jovija. Ono se zvalo smaranje! Izlazi iz tog bedaka vec jednom! Quote
Wild Rose Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Ne bih da vas razocharam, ali ortakinja koja je bila sinoc kaze da je bilo bash loshe... Ona koja i inache izbegava metal night-ove i vishe je za 80-e, i onaj veseliji deo programa KST-a kaze da muzika bila u stilu fensi shabanijade-shumaher i sl... Nishta od KST muzike nije bilo... Zapalila je vec u 1... Mogu misliti koliko bi tek mene (!) iritirala ta muzika... Quote
Buba :) Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 ma sredila sam se sa bedakom, vidis i da je potpis bar malo veseliji! cak sam i jannea vratila ETFovi su imali sinoc. koga god sam pitala kaze da je bio mrtav pijan bilo je SVE od muzike. mtv, rap, 80e, pop, rock... svasta. ali metala ne valjda je trebao da dodje i neki dj koji bi pustao malo jacu muziku, ali se nije pojavio pa se nastavilo s fensericom. i onda su metalci krenuli da psuju i izlaze, ali su se ipak vratili vec ih vidim kako se mrste i psuju Quote
Buba :) Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 @wildRose: ma muzika je nebitna kad imas mnogo alkohola u krvi!!!! dunja i ja smo se jednom mnoooogo dobro provele na lukasu Quote
KinSlayer Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 ETFovi su imali sinoc. koga god sam pitala kaze da je bio mrtav pijan Cinjenica: jedina pesma koje se secam je personalni isus.... Ali mi je bilo strava!!! Quote
Wild Rose Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 @wildRose: ma muzika je nebitna kad imas mnogo alkohola u krvi!!!! dunja i ja smo se jednom mnoooogo dobro provele na lukasu Ma sad da se napijam da bi se dobro provela na Brucoshijadi... A verujem da ni tada ne bih mogla da uzivam ako je neka krsh muzika-nisam gluva ako sam pijana! Bibi je l` si ti bila sinoc? Ako su ishle 80-e, pop i rock, onda je josh i ok.... Quote
Buba :) Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 ma ne, ja idem sledecu sredu koji si ti bese upisala? opet sam zaboravila. a ne pijem da bih se provela dobro na brucosijadi vec zato sto zelim, nisam bas dugo Quote
Wild Rose Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 ma ne, ja idem sledecu sredu koji si ti bese upisala? opet sam zaboravila. a ne pijem da bih se provela dobro na brucosijadi vec zato sto zelim, nisam bas dugo Ma i ja se razmishljam da li da odem... I meni je sledece nedelje... Visha poslovna... Ako ne budem imala neku pametniju ideju i ako me ne bude mrzelo-dolazim. Quote
:Dea Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 dunja i ja smo se jednom mnoooogo dobro provele na lukasu He, he! Koliko smo samo tad popile... Dakle brucosijada - nije mi bitno koju muziku pustaju, ako sam u dobrom drustvu aposlutno mi je svejedno za muziku. Quote
Buba :) Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 @wild rose: ajde dodji obavezno! da se veselimo ako sam u dobrom drustvu apsolutno mi je svejedno za muziku a bices naravno ma idemo Quote
Mrs Smith Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 (edited) jel tamo dolaze samo brucosi ili ima i ovih koji su to nekad(jednom) ili vise puta bili?Ne mislim na osoblje KST-a Edited October 20, 2005 by Mrs Smith Quote
shock! Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 jel tamo dolaze samo brucosi ili ima i ovih koji su to nekad(jednom) ili vise puta bili?Ne mislim na osoblje KST-a ma moz' da dodje ko oce...... Quote
:Dea Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 a bices naravno I posle ti meni pricas o skromnosti. Jedva cekam! Ali imam osecaj da ce biti sranje, ali nema veze... Inace queen i ekv i tvom potpisu! Ne, ja uopste ne uticem na tebe! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 i,da...vecheras "petak"! Quote
:Dea Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 i,da...vecheras "petak"! Lepo se provedite i izljubi mi Zvonchicu. Quote
Jessy Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Monche je tamo?Srculence malo!!! Hocete sutra naU@&Cranberries? Quote
Tatyannahhh Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 do mojega.odem u kst posle 10000 godina i ...smorim se..... Quote
shock! Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 (edited) ja cu da pauziram sa kst-om nekih mesec dana......pogotovo sa "petkom"....... poceo sam gadno da se smaram juce sam prvi put izasao oko 3(i zaspao u parku )........ne mogu vise bre iste pesme stalno......jedno vreme je bilo bolje letos, bilo je zanimljivo sada ........doci cu na LTBR samo Edited October 22, 2005 by shock! Quote
Machka Naopachka Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 ahhh petak... mmm... peeetak... kAAAko dugo nisam bila u kstu i kAAAAAko mi lepo bilo Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 same here.... i,tako Quote
Recommended Posts