Vitamin K Experience Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Sinoć je bilo najlepše vece mog života. Izgubio sam nevinost pored KSTa. Svedoci kažu da je priceless. Quote
profa Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Vala, ja sam se sinoć mnogo smorio. Možda zato što ništa nisam popio? Nikad gori petak in maj lajf. Quote
Jessy Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Sinoć je bilo najlepše vece mog života. Izgubio sam nevinost pored KSTa. Svedoci kažu da je priceless. to Lave!!! Quote
Lady in Black Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Divno vece, vala bas! Najdivnije od svih Quote
Katahazah Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Jessy, da nisi kojim slucajem nosila minic sinoc!? Ok vece, mada zamorno kad ne ulazis unutar, a planiras da visis celo vece napolju... Bilo je interesantnih ljudi, neke bas dugo nisam sreo... Pojedinci kao da iskljucivo obitavaju u KST-u! Stvarno mi nisu jasni... Dosta sagovornika i onako, jedna lucidna atmosfera na pocetku... Veljka sam bas iskompleksirao svojom kosicom! Mislim da cu navracati frekventnije petkom... Uzeleo sam se nekih ljudi. Quote
Wild Rose Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Meni je ovaj petak u KST-u bio najbolji u poslednje vreme... Muzika u hodniku je bila mnooogooo dobra... Prava je retkost da ja budem celo veche tamo i stalno djuskam. Jedina pesma koju sam izostavila bila je "Fear of the dark"... Dobro bilo je standardnih bendova, ali uglavnom mnogo bolji izbor pesama... Plus onaj deo mjuze koji bash voooleeem... I Siddharta i Raunchy i Slipknot... Ma bilo je svega... Svaka chast... Quote
Jessy Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 (edited) Jessy, da nisi kojim slucajem nosila minic sinoc!? ubi me s ovim... Petkom dolazim u KST uvek kad je Bogi...u suprotnom banem samo ako nema nista pametnije da se nadje kao resenje za petak uvece...a hvala bogu...cesto ima.. Edited October 22, 2005 by Jessy Quote
:Dea Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Nikad gori petak in maj lajf. Ne volim petak! Jedva cekam EKV vece, ne mogu da docekam vise. Krivo mi je sto veceras ne mogu na U2, mrzim kada sam bolesna! Quote
profa Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Jedva cekam EKV vece, ne mogu da docekam vise. Da li je iko čuo ikakvu najavu za EKV veče u KST-u? 5. novembar je već prilično blizu, a baš nigde nisam video neko obaveštenje za koncert/tribute veče. Quote
:Dea Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Da li je iko čuo ikakvu najavu za EKV veče u KST-u? 5. novembar je već prilično blizu, a baš nigde nisam video neko obaveštenje za koncert/tribute veče. O tome ti pricam! Ne bude li bilo... Uostalom onda ce tvoj bend da pravi svirku! Quote
shock! Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 (edited) nah......docekah i ja da me ne puste u kst ......strasno.......idiot debeli.........nemam clansku bla bla a pala kasa...... ...........inace ni u voodoo nisam teo da udjem veceras zbog obezbedjenja.........kako mrzim obezbedjenje..............ne mozes u koznoj jakni unutra kaze on .....moras da je skines ....sta reci osim idiot iskompleksirani Edited October 23, 2005 by shock! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 bilo je ok sinocj... bili smithsi i tako. izvalila sam da posle kst outfit smrdi na oljuge brate ..katastrofchina~! Quote
Buba :) Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 (edited) @shock!: sinoc su bas bili rigorozni. cak je i uzeo i pogledao clansku a ja sam imala moju fancy zelenu bilo je lepo, ali nista posebno. unutra je bilo puno i vrelo Edited October 23, 2005 by bibili Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 @bibili stavila si u potpis kako je bilo ostatak?jel' si znala pesme? Quote
Buba :) Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 pa znala sam par ali najvise smo blejali tamo u hodniku zar nije divno ovo u potpisu??? bas tako se osecam Quote
Machka Naopachka Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 traze chlanske? lol puno bre dece oni traze chlanske. hahha a stvarno su nashli dzibere za obezbedjenje. fuj. mar_i_jaaa has spoken. Quote
MissionVao Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 cike iz obezbedjenja su cool, pustali su me dok sam bila mala Quote
Vitamin K Experience Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Nevin osmeh je dovoljan da bi vas čike pustile unutra Quote
MissionVao Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 to su one akcije "ali, pustite je, nije izvadila clansku" a ja *trep* *trep* ili "a moooojim te nas dve cemo bas sad da izvadimo clanske *trep* *trep* " njah, dekolte Quote
Jessy Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 muzika je bila ODLICHNA!!! Fenomenalne pesme od U2,Crannberries-koje obozavam,SAVAGE GARDEN,Depeche,B.Idol,R.E.M.,Smithsi....ma odavno mi nije ovako DOBRO legla muzika na nightu s ovakvom muzikom...Shta reci osim FENOMENALNO!!! !!!Upozorenje za one koji ne ichitavaju postove na HOF temi...!!! Morate do 11 novembra da pokupite formular i popunite ga,ili se uchlanite preko neta u ovaj klub,jer od 11.-og ne pushtaju bez chlanske... Quote
MissionVao Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 super,to ce me spreciti ako slabe svesti pokleknem i pozelim da udjem Quote
Recommended Posts