:Dea Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 nadam se da ce biti domacjinka u hodniku,da se malo 90ishemo i dizelishemo ... I ja sam se nadala, ali u hodniku je house... Ali lepa vest je da sam ubedila kevu da slavim rodj i da cemo pustati puuuuuuuuuuuno dizelskih hitova! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 ih,do tvog rodjendana ima josh... otkud znash da ce bit house? Quote
:Dea Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 otkud znash da ce bit house? Rekla mi Biljana, verovano je videla plakat, a i na proslim 90im je bilo isto tako! Quote
Buba :) Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 pise na flajerima! ja necu na house idemo u klub da slusamo iste pesme po milioniti put verovatno ce doci i sonja (dusanova) - srela sam je danas Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 da, sranje,prosli put beshe house :smorrrr:,ajd bar da je d'n'b.... . ali ,dooobroo idemo u klubicj da umiremo od vrucine i dzhuskamo ko je sonja? Quote
ABIGAIL Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 (edited) Ma znam to, nego nisam bila sigurna datumski kad je bio poslednji LTBR jer sam tada bila bolesna.. Sad sam se raspisala, napokon i mogu! Nemoj da si se razbolela, u subotu idemo na 90-te, da djuskamo Planiraj me obavezno... @ VeronikaJeOdlucilaDaUmre Sto smor za house, ja sam se odusevila kad sam prvi put cula da se to pusta u klubu.... Za promenu... Edited October 24, 2005 by ABIGAIL Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 ne znma ,meni je to smor:/,jer mi je veci trip ta domacjinka 90ih,ili bolje drum'n'bass ali svakakko-kako za koga/ Quote
Machka Naopachka Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 hej zashto na karti za petak veche pishe "privremena chlanska" jbt jel to dzabe za chlanove?! Quote
shock! Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 jbt jel to dzabe za chlanove?! ma 'de bre......jok Quote
:Dea Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 verovatno ce doci i sonja (dusanova) - srela sam je danas Od kad je nisam videla! Ma, samo da nas se skupi sto vise. Mene smara klub, vec znam i redosled svih pesama... Smor, ja cu na house! Quote
Wild Rose Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Sad sam se raspisala, napokon i mogu! Nemoj da si se razbolela, u subotu idemo na 90-te, da djuskamo Planiraj me obavezno... Jao lutko, pa meni to veche bash i nije neshto... Ishla sam jednom i chini mi se da sam se smorila... Ni ne secam se vishe, ali sve te 80-e, 90-e, disko i sl. mi retko kad odgovaraju... U petak verovatno idem... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 za promenu ajdmo za promenu u kst.. ,za josh vecu promenu u petak Quote
Buba :) Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 90e nadam se da cu ovaj put da rozim Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 (edited) ja cu da sijam nosicu ultra-fluo-zelene-grejache Edited October 25, 2005 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
:Dea Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Meni su sve veceri bolje od petka. Sto se tice EKV veceri, racunala sam nesto. Znaci sada (29.10.) su 90e, sledece subote (5.11.) po pravilu bi trebao da bude disco, pa one tamo subote (12.11.) 80e, pa je sledeca subota (19.11.) slobodna i ako tada ne bude EKV vece, zaklacu nekog! Znaci cenim da ce 19.11. biti EKV vece. Sto se tice 90ih, ne znam da li da idem... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 @Dunja nemoj da te sanjam.......shto sada????????????????nije valjda ono shto ja msilim da jeste Quote
Buba :) Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 @dunja: mrtva si ako je ono sto maja kaze. mislimo valjda svi na isto. ima da ides i da pozeris sa sesiricem koji ces da kupis! pa ne mogu 90e bez tebe! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 da-definitivno mislimo na isto iam da je odvuchemo iz kuce ako treba poveshcemo i maxa i 3maja i jovanu i onda ce svako da je ubedjujemo,pa ako nece milom....zna se shta sledi da,sa novim fancy sheshiricem ! Quote
Buba :) Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 (edited) ako smo uspele nas dve da je nagovorimo ako namrstenu da se vratimo na predstavu ovo ce biti... ma ici ce ona Edited October 25, 2005 by bibili Quote
ABIGAIL Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Jao lutko, pa meni to veche bash i nije neshto... Ishla sam jednom i chini mi se da sam se smorila... Ni ne secam se vishe, ali sve te 80-e, 90-e, disko i sl. mi retko kad odgovaraju... U petak verovatno idem... Ozbiljno? Aj gledaj nekako, bice super ekipa, jos da nagovorimo Zeljka - penzionera da krene i.......... Quote
Wild Rose Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Sreda 26. oktobar: Brucosijada No.3 Arhitektura, Sumarski, Medicinski, Masinski... Cetvrtak 27. oktobar: Rock'n'Roll 60ih & 70ih dj Ciomi Petak 28. oktobar: Da Li Ti Znas Za Neki Drugi Ritam...? vece alternativne muzike dj Mouse J Subota 29. oktobar: Devedesete dj's Mouse J & Duca Sreda 2. novembar: Domacica vece domace muzike dj's Goran-Che & Luka Selecta Cetvrtak 3. novembar: Let There Be Rock vece hard rock & heavy metal muzike 80ih dj's Mancha & Goxy Petak 4. novembar: Da Li Ti Znas Za Neki Drugi Ritam...? vece alternativne muzike dj Mouse J Subota 5. novembar: D.I.S.C.O. vece plesne muzike dj team: b2b dj Krew Ove nedelje na programu su filmovi: Utorak 25. X 17h: Sedam Velicanstvenih Cetvrtak 27. X 17h: Sedam Samuraja Sledece nedelje prikazujemo "svetski film": Utorak 1. XI 17h: Covek Ujeo Psa (Belgija) Cetvrtak 3. XI 17h: Dust /Prasina (Makedonija/USA) Quote
Wild Rose Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Ozbiljno? Aj gledaj nekako, bice super ekipa, jos da nagovorimo Zeljka - penzionera da krene i.......... Jaaooo... `Ajde videcu, mada bih vishe volela da u petak svi izadjemo... Nego: Cetvrtak 3. novembar:Let There Be Rock vece hard rock & heavy metal muzike 80ih dj's Mancha & Goxy Quote
Machka Naopachka Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 peeetak peee-tak peee-taaak a jel disko guzva bude mnogo? Quote
shock! Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Cetvrtak 3. novembar:Let There Be Rock baksuz, mocu cu da stignem tek oko 2.... ....igram neki fudbal u 12 kako bilo juce? ja sam krenuo u kst, i vratio se nazad na pola puta.....nenormalno me bolela glava....i dalje me boli glava a spavao sam 13 sati...... .....zanimljivo Quote
Recommended Posts