Jump to content

Recommended Posts

Posted
Juce bejase zanimljivo u KST-u,ali sam ja bila umorna... Cenjeni gospodin shock! je bio u elementu,tako da sam uzivala posmatrajuci njegov performance icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif na visokim procentima.....

icon_mrgreen.gificon_smile.gif ......bilo do yaya sinoc samo opet sam kasno usao i pola vremena blejao napolju........e sledeci put dolazim na pocetak icon_smile.gif

Posted

Sinoc mi je bilo  icon_rockdevil.gif  Najjaci momenat, dok me je jos drzalo pijanstvo, je kad je uletela Ajsha i skoro istog trenutka krenuo T.H.O.R.  musik19.gif

Uffff to je bilo....

Aha... Bilo je bash dobro u petak. icon_da.gif

Dushan je pushtao u hodniku, i muzika je u dobrom delu vecheri bila kao da smo na Rokanju, mozda i bolja! mhihi.gif

Jedino sam iskulirala onaj nagrdji blekchina deo.. icon_smile.gif

Odlichna mjuza. icon_da.gif

A cheeeetvrrrrtaaaak!!!! wub.gifwub.gifwub.gifLTBR!!!! wub.gifwub.gifwub.gif

KAAAKOOO JE BIIILOOO DOOOOBROOOO!!!! wub.gifbiggreens.gif

Ovaj LTBR je bio najbolji u poslednjih ko zna koliko night-ova...

Mozda je u pitanju to shto je moj lichni ukus maximalno zadovoljen, ali stvarno je pushtao i gomilu mnogo dobrih hitova i opet neke pesme koje skoro nikad ne budu... I bilo je bash puno, ali je ipak bilo dovoljno mesta za djuskanje.

Ma savrsheno. Moje omiljeno veche! wub.gif

Evo odmah da obavestim one koji nisu bili (a zanima ih)-sledeci LTBR je 1-og decembra, a posle toga, drugi je za Novu Godinu! mhihi.gifbiggreens.gif

Sledece gotivno veche u KST-u je u sredu-Rokanje! icon_rockdevil.gifbiggreens.gif

Posle je Gothic u chetvrtak, pa "petak" itd...

Posted

znam ali pazi koji bakzuz za Zvezda-Roma da se poklopi bas u dan wallbash.gif .......to je tekma godine za Zvezdu pogotovo sto smo izgubili od Bazela

@ shock! ja kreten citam "Zvezda Romana na Markani" i tripujem da ides na njen koncert

icon_biggrin.gificon_mrgreen.gif

Posted

Kako sam se ja smorila od izlazenja... icon_exclaim.gif Bila sam i u petak i u subotu.. no.gif ... U principu muzika je bila ok, al brate, dodjem i merim vreme kad cu kuci, da se onesvestim i ne mislim... Uzas!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

off topic

Shvatila sam da pevach Shedow Fall-a ima najgluplji i najbezvezniji clean svih vremena... (kao da mu je glas gadno ulepljen u neko sranje na pola dushnika)

Posted (edited)

Disco sucks! violent.gif

Tako je Ajshika! wub.gificon_mrgreen.gif

U sredu je Rokanje a u cetvrtak Gothic. A ja mozda necu doci ni na jedno od ova dva! icon_sad.gif

icon_smile.gif

Edited by Sinstrel
Posted

icon_cool.gif

Jel mi verujesh da po prvi put u zivotu razmishljam da se ne pojavim na rokanju... icon_confused.gif .... Prsla sam skroz!!! no.gif

Elem, bilo bi lepo da dovuchemo svoja cenjena dupeta do grada te srede, jer je to ujedno i sreda na chetvrtak, a ako je sreda na chetvrtak, onda je i chetvrtak, a ako je chetvrtak, ona je nechiji ro... ph34r.gif Azzzz... icon_cool.gif A to mora da se obelezi real time...

Posted

Poznata mi je ravnodusnost prema stvarima na koje si se nekad "sekla"...

E pa, nije to u pitanju!!... Moja ''sechenja'' su true... Sushtinski, ja nemam prolazne faze...

Ovo je drugachije... Let put it this way: Nedostatak posebno važnog začina može da obljutavi ukus omiljenog jela...

icon_smile.gif Tako nekako.. icon_cool.gif

Elem,

...ti ne treba da dodjesh u chetvrtak, nego u sredu, pa da dochekamo chetvrtak...