Jackie Brown Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Juce bejase zanimljivo u KST-u,ali sam ja bila umorna... Cenjeni gospodin shock! je bio u elementu,tako da sam uzivala posmatrajuci njegov performance na visokim procentima..... Quote
Kakashi Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Zna li se ko pušta večeras u kancerogenoj zoni? Quote
shock! Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Juce bejase zanimljivo u KST-u,ali sam ja bila umorna... Cenjeni gospodin shock! je bio u elementu,tako da sam uzivala posmatrajuci njegov performance na visokim procentima..... ......bilo do yaya sinoc samo opet sam kasno usao i pola vremena blejao napolju........e sledeci put dolazim na pocetak Quote
:Dea Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Zna li neko da li ce mozda 19.11. biti vece posveceno Ekatarini? Quote
ABIGAIL Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Sinoc mi je bilo Najjaci momenat, dok me je jos drzalo pijanstvo, je kad je uletela Ajsha i skoro istog trenutka krenuo T.H.O.R. Uffff to je bilo.... Quote
ResurrectioN Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 To joj je prvi put da nije propustila T.H.O.R. v KSTu. Quote
Wild Rose Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Sinoc mi je bilo Najjaci momenat, dok me je jos drzalo pijanstvo, je kad je uletela Ajsha i skoro istog trenutka krenuo T.H.O.R. Uffff to je bilo.... Aha... Bilo je bash dobro u petak. Dushan je pushtao u hodniku, i muzika je u dobrom delu vecheri bila kao da smo na Rokanju, mozda i bolja! Jedino sam iskulirala onaj nagrdji blekchina deo.. Odlichna mjuza. A cheeeetvrrrrtaaaak!!!! LTBR!!!! KAAAKOOO JE BIIILOOO DOOOOBROOOO!!!! Ovaj LTBR je bio najbolji u poslednjih ko zna koliko night-ova... Mozda je u pitanju to shto je moj lichni ukus maximalno zadovoljen, ali stvarno je pushtao i gomilu mnogo dobrih hitova i opet neke pesme koje skoro nikad ne budu... I bilo je bash puno, ali je ipak bilo dovoljno mesta za djuskanje. Ma savrsheno. Moje omiljeno veche! Evo odmah da obavestim one koji nisu bili (a zanima ih)-sledeci LTBR je 1-og decembra, a posle toga, drugi je za Novu Godinu! Sledece gotivno veche u KST-u je u sredu-Rokanje! Posle je Gothic u chetvrtak, pa "petak" itd... Quote
shock! Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 sledeci LTBR je 1-og decembra ne mogu da verujem........u picku materinu vise s tim 1 decembrom ...... Quote
Wild Rose Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 ne mogu da verujem........u picku materinu vise s tim 1 decembrom ...... Shto bwe? Smeta ti shto je to dan borbe protiv side? Quote
shock! Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 zato sto prvog idemo na Stratovarius/Hammerfall a zbog toga vec propustam Zvezda-Roma na "Marakani" sto mi pada extra tesko sad jos i LTBR Quote
MissionVao Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 (edited) kad ce HB? pamtim ga kao vece @ shock! ja kreten citam "Zvezda Romana na Markani" i tripujem da ides na njen koncert Edited November 6, 2005 by Double Fire Quote
dushmanin Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 ma shock samo opusteno LTBR imas cesto...mada to vec znas ...a stratovarius i HF ne bas... Quote
shock! Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 znam ali pazi koji bakzuz za Zvezda-Roma da se poklopi bas u dan .......to je tekma godine za Zvezdu pogotovo sto smo izgubili od Bazela @ shock! ja kreten citam "Zvezda Romana na Markani" i tripujem da ides na njen koncert Quote
dushmanin Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 jbga sad nemosh jare i pare... Quote
ajsha69 Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Kako sam se ja smorila od izlazenja... Bila sam i u petak i u subotu.. ... U principu muzika je bila ok, al brate, dodjem i merim vreme kad cu kuci, da se onesvestim i ne mislim... Uzas! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ off topic Shvatila sam da pevach Shedow Fall-a ima najgluplji i najbezvezniji clean svih vremena... (kao da mu je glas gadno ulepljen u neko sranje na pola dushnika) Quote
ABIGAIL Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Ej bre! Ti spadas sa nama u najredovnije posetioce kst-a, nemoj sad da nas izdajes Sta je uopste bilo u subotu? Quote
ajsha69 Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Disco ... Da me nisu nagovorili, ne bih ni ushla!! Quote
Sinstrel Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 (edited) Disco sucks! Tako je Ajshika! U sredu je Rokanje a u cetvrtak Gothic. A ja mozda necu doci ni na jedno od ova dva! Edited November 7, 2005 by Sinstrel Quote
ajsha69 Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Jel mi verujesh da po prvi put u zivotu razmishljam da se ne pojavim na rokanju... .... Prsla sam skroz!!! Elem, bilo bi lepo da dovuchemo svoja cenjena dupeta do grada te srede, jer je to ujedno i sreda na chetvrtak, a ako je sreda na chetvrtak, onda je i chetvrtak, a ako je chetvrtak, ona je nechiji ro... Azzzz... A to mora da se obelezi real time... Quote
Sinstrel Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Razumem te do nekle a od nekle ne... Poznata mi je ravnodusnost prema stvarima na koje si se nekad "sekla"... A sto se tice cetvrtka... gledacu da dodjem! Quote
ajsha69 Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Poznata mi je ravnodusnost prema stvarima na koje si se nekad "sekla"... E pa, nije to u pitanju!!... Moja ''sechenja'' su true... Sushtinski, ja nemam prolazne faze... Ovo je drugachije... Let put it this way: Nedostatak posebno važnog začina može da obljutavi ukus omiljenog jela... Tako nekako.. Elem, ...ti ne treba da dodjesh u chetvrtak, nego u sredu, pa da dochekamo chetvrtak... Quote
Recommended Posts