Buba :) Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 prosli petak je bio smorniji nego ikad!!!!!!! Quote
Marishte Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ off topic Shvatila sam da pevach Shedow Fall-a ima najgluplji i najbezvezniji clean svih vremena... (kao da mu je glas gadno ulepljen u neko sranje na pola dushnika) Nemoj da mi diras zelju! Quote
Branislav Stankovic Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 kad ce HB? pamtim ga kao vece @ shock! ja kreten citam "Zvezda Romana na Markani" i tripujem da ides na njen koncert Imash posebnu temu za HB...postovao sam tamo info, pa pogledajte! Quote
ALEXIE_AIC Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ova nedelja je nikad bolja(sto se tice Kst-a, jel`te )... Quote
Wild Rose Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Sreda 9. novembar: Rokanje vece modernog gitarskog zvuka dj C.H.I.P.I. Cetvrtak 10. novembar: Gothic Night dj Stevie Petak 11. novembar: Da Li Ti Znas Za Neki Drugi Ritam...? vece alternativne muzike dj Mouse J Subota 12. novembar: Osamdesete dj C.H.I.P.I. Ove nedelje na programu su filmovi: Utorak 8. XI 17h: Noc Na Zemlji (rezija: Dzim Dzarmus, uloge: Roberto Benjini, Vinona Rajder) Cetvrtak 10. XI 17h: Ples U Tami (uloge: Bjork, Ketrin Denev) @AzzA: Obrati paznju! Cetvrtak 10. XI 17h: Ples U Tami (uloge: Bjork, Ketrin Denev) I to za tvoj rodj. Idemo? Znachi sredu, chetvrtak i petak provodim u KST-u! Dobro, petak tek posle Prorock-a! Quote
Lske Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Jel mi verujesh da po prvi put u zivotu razmishljam da se ne pojavim na rokanju... .... Prsla sam skroz!!! Nemoj tako, pa sta cemo onda bez tebe??????? Quote
Aurora Calerva Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Cetvrtak 10. novembar: Gothic Night dj Stevie Quote
Kali Agna Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 E vala bio bi red da se jednom pojavim na gothic night-u... jel moze neko da mi kaze koliko je ulaz i kad otprilike pocinje, posto retko svracam u kst... Quote
Wild Rose Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ulaz je 80 kinti, a sve pochinje u 23h, mada uglavnom ne ulaze ljudi pre ponoci... So goth... Quote
ajsha69 Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Nemoj tako, pa sta cemo onda bez tebe??????? ... Eheej, yo! Ma naravno da dolazim!!! ... Zbagovala sam se neshto u poslednje vreme pa se to reflektuje kroz glupe komentare tipa: ''Razmihljam da ne dodjem na rokanje..'' Naravno da se rokamo u sredu!!! C ya there!! Stay true!! Quote
ajsha69 Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Ove nedelje na programu su filmovi: Cetvrtak 10. XI 17h: Ples U Tami (uloge: Bjork, Ketrin Denev) Gde, kad, kako.. !!! Gde se uopshte daju ti filmovi..? Ja idem samo ako ce neko da ide i iskreno plache (kuka) sa mnom!!! BOL!! (...i ako se iskradem sa faksa, mada sumnjam, jer treba da drzim prezentaciju o svom neuhvatljivom choveku..) U svakom sluchaju, sigurna sam (100%) da Ples u Tami drugi put ne bih mogla bez adekvatne podrshke da pogledam!! (najveci moguci respect) Quote
Wild Rose Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Gde, kad, kako.. !!! Gde se uopshte daju ti filmovi..? Pishe vreme i to da je KST (znachi klub valjda) u pitanju... Provericu ja josh za to i za cenu i sl... Ja idem samo ako ce neko da ide i iskreno plache (kuka) sa mnom!!! BOL!! (...i ako se iskradem sa faksa, mada sumnjam, jer treba da drzim prezentaciju o svom neuhvatljivom choveku..) U svakom sluchaju, sigurna sam (100%) da Ples u Tami drugi put ne bih mogla bez adekvatne podrshke da pogledam!! (najveci moguci respect) Pa eto meni ce biti prvi put... Ma nikako da odgledam taj film, a svi kazu da je prejak... Ja idem sigurno, pa cemo videti hoce li josh neko... Quote
Marishte Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 AKo vas interesuje, kst bioskop je za dz, uglavnom je prazno, pusta se dole u prostoriji velikoj, slika je na velikom platnu, a zvuk je prejak, bi osam vise puta i mogu da potvrdim da je prilicno dobro. Quote
:Dea Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 U subotu 19og DOMACICA 80ih! Najjace vece! Drago mi je da su ga vratili, mada sam ocekivala EKV vece... Ali dobro, nisu mogli bolju zamenu da nadju! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 seeeeeeeeresh......do jaja mozhda uhodniku bude samo ekv yeeees ..idemo ,weee Quote
:Dea Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 mozhda uhodniku bude samo ekv To bi bilo extra! Jedva cekam! Idemo naravno, ima da dovucem neke ortake! Quote
Pretendress Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 U subotu 19og DOMACICA 80ih! pa na to bih i ja mogla da idem pa mozemo da davimo dj-a da nam da sve one pesme Quote
:Dea Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 pa mozemo da davimo dj-a da nam da sve one pesme Koje bre pesme? Reci sta ti treba imam sve sto pustaju tamo to vece... Quote
Pretendress Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 imas sve?cak i ono sto ja nisam nasla?Pa onda O.K.,nista, mislila sam da mu trazimo pesme koje ja nisam uspela da skinem sa neta ali ako imas sve necemo da ga smaramo Quote
:Dea Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 imas sve?cak i ono sto ja nisam nasla?Pa onda O.K.,nista, mislila sam da mu trazimo pesme koje ja nisam uspela da skinem sa neta ali ako imas sve necemo da ga smaramo Devojcice, citas li ti sta je napisano? domacica 80ih, ne 90ih! Quote
Pretendress Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 wooops vidi stvarno ...nema veze opet i na to mi se ide Quote
:Dea Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 (edited) Subota 12. novembar: Osamdesete dj C.H.I.P.I." Sreda 16. novembar: Headbangers Night all kinds of metal dj's Bane & D.D.T. četvrtak 17. novembar: koncert Novembarski Rock: Oskar Tomas & Broken Strings Petak 18. novembar: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam? veče alternativne muzike Subota 19. novembar: Domaćica 80ih dj Lapac Profo, jel ovaj dj Lapac gotivi EKV? Nadam se da je taj... On je prosli put imao ekv majicu i pustao je puno ekv-a! Majo, povecaj glad u potpisu! wooops vidi stvarno ...nema veze opet i na to mi se ide He, he ti si projektovala svoje zelje u ono sto sam ja napisala, pa si potisnula stvarnost! Edited November 10, 2005 by dea Quote
Wild Rose Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 AKo vas interesuje, kst bioskop je za dz, uglavnom je prazno, pusta se dole u prostoriji velikoj, slika je na velikom platnu, a zvuk je prejak, bi osam vise puta i mogu da potvrdim da je prilicno dobro. Stvarno je sve jako dobro uradjeno, a sve je za DZ! Ja sam i dalje pod utiskom filma... "Ples u tami".... Mnoooogoooo jak film. U poslednjoj sceni sam ostala bez daha-nekako te trgne. Ova varijanta prikazivanja filmova u KST-u je odlichna, jedino se ukochish u onim stolicama, ali cu u svakom sluchaju ubuduce cheshce ici. Sad krecem na goth... Quote
MissionVao Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 a jel sme da se pije/pushi za vreme filma? ako moze to je najgenijalniji bioskop u svemiru Quote
Recommended Posts