shock! Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 (edited) a jel sme da se pije/pushi za vreme filma? a sto ne bi smelo da se pije Edited November 11, 2005 by shock! Quote
Jessy Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 e kada se daju ti filmovi?I koji filmovi su next na repertoaru..? (nemojte mi reci da idem na sajt...stvano me mrzi ) Quote
Marishte Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Stvarno je sve jako dobro uradjeno, a sve je za DZ! Ja sam i dalje pod utiskom filma... "Ples u tami".... Mnoooogoooo jak film. U poslednjoj sceni sam ostala bez daha-nekako te trgne. Ova varijanta prikazivanja filmova u KST-u je odlichna, jedino se ukochish u onim stolicama, ali cu u svakom sluchaju ubuduce cheshce ici. Sad krecem na goth... Ja sam se smejao ceo film, ali je zvuk prejak pa me niko nije cuo... Inace je film ok. Quote
Dark Sonja Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 ne mogu da verujem.... nisam bila u kst-u 7 meseci, odem i NE SMORIM SE.... Quote
shock! Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 veceras osamdesete......bice pakao u klubu Quote
MissionVao Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 a sto ne bi smelo da se pije otkud znam, lud narod? zato ja gotivim Mali Odeon njah, u klub ksta jedino za vreme predavanja, inace nema me tamo do sl leta Quote
Jessy Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 ako idete na 80-te,bolje shto pre krenite...proshli put je bio TAKAV pakao...jedva smo ushli i trebalo nam je dobrih sat i po... ...pod uslovom da i udjete,jer nema vishe bashte...a o kuvanju i gazenju po ljudima da ni ne pricham... Quote
shock! Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 treba uci odmah u 11 i izaci sa pecatom da bi se kasnije moglo uci.......nema trika da bude karata oko pola 2, 2 Quote
Jessy Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 treba uci odmah u 11 i izaci sa pecatom da bi se kasnije moglo uci.......nema trika da bude karata oko pola 2, 2 da...ukoliko dotad nisi nabavio kartu,jedino mozesh da udhjesh sa "nevidljivim" pechatom...zar ne shock? Quote
shock! Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 da...ukoliko dotad nisi nabavio kartu,jedino mozesh da udhjesh sa "nevidljivim" pechatom...zar ne shock? aha ......mora nekako Quote
shock! Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 zna li neko kako se zove i ko peva predzadnju pesmu sinoc iz kst-a? zadnja je bila Extreme - More Than Words znaci ona pre nje...... treba mi ta pesma .......pitao sam DJ-a i nisam ga lepo cuo Quote
Dark Sonja Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 veceras je bilo APSOLUTNO FENOMENALNO!!! i da, treba doci ranije... pola sata smo cekali da udjemo... Quote
shock! Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 njah.......nisam usao .......blejao iza kst-a dok vise nije bilo karata Quote
Machka Naopachka Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 da ne listam sad temu, please... kad se daju filmovi i u koliko sati? i shta je sledece? Quote
Buba :) Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 bilo je danas,a bice i u cetvrtak u 17:00. Neki film sa bjork cini mi se... Quote
Wild Rose Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Ovaj danas je od proshle nedelje, a taj sa Bjork je bio u chetvrtak... PROGRAM: KST Bioskop Film "Noc Na Zemlji" koji proslog utorka nije prikazan iz tehnickih problema bice prikazan u ponedeljak 14. novembra u 17 casova Ove nedelje na programu su jos filmovi: Utorak 15 XI 17h: Nebo Nad Berlinom (Der Himmel Ueber Berlin, rezija: Vim Venders) Cetvrtak 17. XI 17h: Cudesna sudbina Amelije Pulen (Le Fabuleux Destin d' Amelie Poulain, rezija: Jean Pierre Jeunet) Program KST-a za narednih nedelju dana Sreda 16. novembar: Headbangers Night all kinds of metal dj's Bane & D.D.T. Cetvrtak 17. novembar: koncert Novembarski Rock: Oskar Tomas & Broken Strings Petak 18. novembar: Da Li Ti Znas Za Neki Drugi Ritam? vece alternativne muzike dj Mouse J Subota 19. novembar: Domacica 80ih dj Lapac Quote
CrniBombarder Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Needless to Say!(за домаћицу) Има ли најава за скори ајриш у "малом" клубу ил су дигли руке после "фијаска" од летос? Quote
Buba :) Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 mozemo da dodjemo pa da ih gnjavimo za to u subotu Quote
dushmanin Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 jao sad u sredu su bangeri...ide mi se...bibi sta imamo u cetvrtak za fax???eee da koliko si dobila poena? Quote
CrniBombarder Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 mozemo da dodjemo pa da ih gnjavimo za to u subotu Нарафски,али ми искуство говори да шта год им тражим за то буде чизма(част изузетку).Ил` ја тражим нека срања или ... Quote
Buba :) Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 @belgarat: ne spamuj bre! cetvrtak ja mislim nista. 11 poena. na sta je licilo, dobro je @Crni Bombarder: smislicemo mi vec nesto, nazalost ima jos mnogo do subote Quote
Pretendress Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Има ли најава за скори ајриш у "малом" клубу ил су дигли руке после "фијаска" од летос? pravi izraz...FIJASKO...i ja se nadam da ce mozda nekad,pod nekim cudnim okolnostima opet biti neki Irish night ali se plasim da ce opet biti onako lose Quote
:Dea Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Ove arhitetke mnogo spamuju! Meni je bas bilo kul na onom Irish nightu! Jes' nas bilo malo. Subota i domacica 80ih, ne mogu da docekam! Quote
Recommended Posts