Jump to content

Recommended Posts

Posted
icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif pravi izraz...FIJASKO...i ja se nadam da ce mozda nekad,pod nekim cudnim okolnostima opet biti neki Irish night ali se plasim da ce opet biti onako lose icon_sad.gif

Па сад је право време,јер је "мали" клуб довољно "мали" за тако што,а не кад ради башта па и кад је у клубу два`ес` људи изгледа празно.

Posted (edited)

jedva cekam subotu,nisam izasla 100 godina a ove iz odeljenja tek nisam videla...

Ja vise ne mogu da docekam tu subotu! Micha potvrdio dolazak cele ekipe shakala! biggreens.gif Mozda dodju i moje dve koleginice! icon_da.gif

Bice spoj nespojivog! Gomila ljudi, extra zika! biggrin.gif Najjace vece! icon_rockdevil.gif

Jos samo da smislimo sta cemo da alkos.gif

Edited by dea
Posted
zna li neko kako se zove i ko peva predzadnju pesmu sinoc iz kst-a?

zadnja je bila Extreme - More Than Words znaci ona pre nje......

treba mi ta pesma ph34r.gif .......pitao sam DJ-a i nisam ga lepo cuo icon_smile.gif

Tek sad videh poruku...

Ako se dobro sećam (ipak je prošlo skoro nedelju dana), pre More Than Words je bila What A Feeling, ali ne original iz filma Flashdance, nego neka brža obrada/remix. A možda je What A Feeling bila pre te koju tražiš... hm. icon_smile.gif

Posted
Tek sad videh poruku...

Ako se dobro sećam (ipak je prošlo skoro nedelju dana), pre More Than Words je bila What A Feeling, ali ne original iz filma Flashdance, nego neka brža obrada/remix. A možda je What A Feeling bila pre te koju tražiš... hm. icon_smile.gif

ne,ne nasao sam ja ipak tu pesmu nakon visenedeljne potrage

pesma je Fire inc. - Nowhere Fast soundtrack iz nekog filma Streets Of Fire iz '84......kakva pesma icon_rockdevil.gif

Posted

bilo je TAAAAAAAAAAAAAAAAKO dobro!!!!!!!!!!!! definitivno najbolje vece u kstu! divna muzika, bila je i 'marina' koju obozavam, i 'sve jos mirise na nju' i 'srce' i 'esma' i icon_rockdevil.gif PRELEPO!!!!!!!!!! volela bih kad bi ovo vece ostalo jednom mesecno. mozda i bude s obzirom koliko je ljudi bilo. onoliku guzvu i vrelinu nikako nisam ocekivala. a na ulazu 'ladno... no.gif ali dobri ljudi zatvarase vrata icon_mrgreen.gif

uglavnom, ja sam se nikad bolje provela, ostali do fajronta, jedva cekam opet icon_cool.gif

Posted
ne,ne nasao sam ja ipak tu pesmu nakon visenedeljne potrage

pesma je Fire inc. - Nowhere Fast soundtrack iz nekog filma Streets Of Fire iz '84......kakva pesma icon_rockdevil.gif

Jao da! Nowhere Fast! icon_smile.gif Znao sam da je bila neka mnogo dobra pesma...

Godspeed! Godsped! Godspeed! Speed us away!

Posted

Da... petak nije bio loš, ali subota... ludilo. icon_smile.gif

Dugo vremena nisam ostao do fajronta...

Opet mi nije bila 3N, ili je bila pre nego što sam došao?

Posted
smorila sam se u subotu icon_mrtav.gif ni vodka nije pomogla icon_mrtav.gif

ne znam bilo je toliko ljudi,da ne mozhe da s eigra normalno...

Ja sam se smorio samo zato što te nisam video tamo... a ti nisi videla moju novu Milan-majicu. sad.gif

A bilo je sasvim dovoljno mesta za igranje, u okviru one dve kockice koliko je svaka prisutna osoba otprilike imala... icon_biggrin.gif

Inače, najlepše je bilo na Novkoviću: "Mnogi tebe guze Tamaraaaa..." icon_rockdevil.gif

Posted

Bilo je savrseno i zaista moje omiljeno i najlepse vece u KST-u. icon_da.gif

Steta sto se gotovo niceg ne secam! icon_smile.gif Celo vece mi je izgledalo kao da sam tamo bila maximum 15 minuta. icon_smile.gif Unisti me alkohol! no.gif

Kako covek ne moze da kontrolise svoje emocije! no.gif

Sta je sve bilo od EKV-a? Ja se secam - par godina za nas, krug, srce (ili je to bilo sinhro? icon_smile.gif ) i budi sam na ulici na kraju! A od Sarla, ona se budi i niko kao ja!

Ubicu ih sto su mi voli te tvoja zwer prekinuli na pola! violent.gif

To mi je jedna od omiljenih pesama! icon_rockdevil.gif

Profa je bio zlatan! biggrin.gif A nova majica... wub.gif Meni najlepsa do sad! icon_da.gif Milan je divan i

raste kao nada, kao more, kao govor

kao pokret, kao zora, kao dete, kao krv

kao zelja medu nama

raste kao bol

i grize sve pred nasim ocima icon_rockdevil.gif

Ti stihovi mi stoje u sobi! biggrin.gif

Jedva cekam sledecu domacicu 80ih! icon_da.gificon_rockdevil.gif233.giforangelistening.gif

Posted

Zvanicni program KST-a:

Sreda 23. novembar: SUETF zurka + Back 2 Back Party

dj team: b2b dj Krew

Četvrtak 24. novembar: Rock'n'Roll 60ih & 70ih

dj Ciomi

Petak 25. novembar: Da li ti znaš za neki drugi ritam?

veče alternativne muzike

dj Mouse J

Subota 26. novembar: Devedesete

dj's Mouse & Duca

Sreda 30. novembar: Domaćica

veče domaće muzike

dj's Goran-Che & Luc Selecta

Četvrtak 1. decembar: Let There Be Rock biggreens.gif

veče hard rock & heavy metal muzike 80ih

dj's Mancha & Goxy

Petak 2. decembar: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam?

veče alternativne muzike

dj Mouse J

Subota 3. decembar: D.I.S.C.O.

veče plesne muzike

dj team: b2b dj Krew