CrniBombarder Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 pravi izraz...FIJASKO...i ja se nadam da ce mozda nekad,pod nekim cudnim okolnostima opet biti neki Irish night ali se plasim da ce opet biti onako lose Па сад је право време,јер је "мали" клуб довољно "мали" за тако што,а не кад ради башта па и кад је у клубу два`ес` људи изгледа празно. Quote
Pretendress Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 da,ali cisto sumnjam da ce biti tako nesto u skorije vreme... @bibili-Fest je daleko Quote
dushmanin Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Ako to zaista volis nista nije daleko...... Quote
Buba :) Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 to dule! kao sto smo mi hteli na NW Quote
Pretendress Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 u pravu je Dea...mnogo ove arhitetke spamuju Quote
Buba :) Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 (edited) cula sam za tvoju psihologiju mnogo se veselim suboti!!!!!! Edited November 16, 2005 by bibili Quote
:Dea Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Ma, taj Irish u festu je svirka Tir Na Nog-a! Subota! Malo pre sam zvala Michu, tako da ce verovatno doci i ta ekipa Micha, Kiza, Dule... Quote
Pretendress Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 cula sam za tvoju psihologiju mnogo se veselim suboti!!!!!! mislim da ceo Bg zna za moj slucaj psihologije jedva cekam subotu,nisam izasla 100 godina a ove iz odeljenja tek nisam videla... Quote
:Dea Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 (edited) jedva cekam subotu,nisam izasla 100 godina a ove iz odeljenja tek nisam videla... Ja vise ne mogu da docekam tu subotu! Micha potvrdio dolazak cele ekipe shakala! Mozda dodju i moje dve koleginice! Bice spoj nespojivog! Gomila ljudi, extra zika! Najjace vece! Jos samo da smislimo sta cemo da Edited November 17, 2005 by dea Quote
Buba :) Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 to se vec zna! zovi me sutra kad budes kuci, da ne spamujemo ovde! Quote
profa Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 zna li neko kako se zove i ko peva predzadnju pesmu sinoc iz kst-a? zadnja je bila Extreme - More Than Words znaci ona pre nje...... treba mi ta pesma .......pitao sam DJ-a i nisam ga lepo cuo Tek sad videh poruku... Ako se dobro sećam (ipak je prošlo skoro nedelju dana), pre More Than Words je bila What A Feeling, ali ne original iz filma Flashdance, nego neka brža obrada/remix. A možda je What A Feeling bila pre te koju tražiš... hm. Quote
shock! Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Tek sad videh poruku... Ako se dobro sećam (ipak je prošlo skoro nedelju dana), pre More Than Words je bila What A Feeling, ali ne original iz filma Flashdance, nego neka brža obrada/remix. A možda je What A Feeling bila pre te koju tražiš... hm. ne,ne nasao sam ja ipak tu pesmu nakon visenedeljne potrage pesma je Fire inc. - Nowhere Fast soundtrack iz nekog filma Streets Of Fire iz '84......kakva pesma Quote
:Dea Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Profo, jel dolazis sutra na domacicu? Quote
sabre Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 (edited) zovi me sutra kad budes kuci, da ne spamujemo ovde! aleluja! bog postoji! Edited November 18, 2005 by sabre Quote
shock! Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 extra muzika....extra.....samo je bilo toliko jebeno vruce i zagusljivo unutra da je to - ........i debili nisu pustili 'ziku u hodniku Quote
Buba :) Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 bilo je TAAAAAAAAAAAAAAAAKO dobro!!!!!!!!!!!! definitivno najbolje vece u kstu! divna muzika, bila je i 'marina' koju obozavam, i 'sve jos mirise na nju' i 'srce' i 'esma' i PRELEPO!!!!!!!!!! volela bih kad bi ovo vece ostalo jednom mesecno. mozda i bude s obzirom koliko je ljudi bilo. onoliku guzvu i vrelinu nikako nisam ocekivala. a na ulazu 'ladno... ali dobri ljudi zatvarase vrata uglavnom, ja sam se nikad bolje provela, ostali do fajronta, jedva cekam opet Quote
profa Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 ne,ne nasao sam ja ipak tu pesmu nakon visenedeljne potrage pesma je Fire inc. - Nowhere Fast soundtrack iz nekog filma Streets Of Fire iz '84......kakva pesma Jao da! Nowhere Fast! Znao sam da je bila neka mnogo dobra pesma... Godspeed! Godsped! Godspeed! Speed us away! Quote
profa Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Da... petak nije bio loš, ali subota... ludilo. Dugo vremena nisam ostao do fajronta... Opet mi nije bila 3N, ili je bila pre nego što sam došao? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 smorila sam se u subotu ni vodka nije pomogla ne znam bilo je toliko ljudi,da ne mozhe da s eigra normalno... muzika super naravno ,ali ..ono~! Quote
profa Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 smorila sam se u subotu ni vodka nije pomogla ne znam bilo je toliko ljudi,da ne mozhe da s eigra normalno... Ja sam se smorio samo zato što te nisam video tamo... a ti nisi videla moju novu Milan-majicu. A bilo je sasvim dovoljno mesta za igranje, u okviru one dve kockice koliko je svaka prisutna osoba otprilike imala... Inače, najlepše je bilo na Novkoviću: "Mnogi tebe guze Tamaraaaa..." Quote
:Dea Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Bilo je savrseno i zaista moje omiljeno i najlepse vece u KST-u. Steta sto se gotovo niceg ne secam! Celo vece mi je izgledalo kao da sam tamo bila maximum 15 minuta. Unisti me alkohol! Kako covek ne moze da kontrolise svoje emocije! Sta je sve bilo od EKV-a? Ja se secam - par godina za nas, krug, srce (ili je to bilo sinhro? ) i budi sam na ulici na kraju! A od Sarla, ona se budi i niko kao ja! Ubicu ih sto su mi voli te tvoja zwer prekinuli na pola! To mi je jedna od omiljenih pesama! Profa je bio zlatan! A nova majica... Meni najlepsa do sad! Milan je divan i raste kao nada, kao more, kao govor kao pokret, kao zora, kao dete, kao krv kao zelja medu nama raste kao bol i grize sve pred nasim ocima Ti stihovi mi stoje u sobi! Jedva cekam sledecu domacicu 80ih! Quote
Dragana Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Kako covek ne moze da kontrolise svoje emocije! moze, samo ne pijan i ne u kst-u Quote
Wild Rose Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Zvanicni program KST-a: Sreda 23. novembar: SUETF zurka + Back 2 Back Party dj team: b2b dj Krew Četvrtak 24. novembar: Rock'n'Roll 60ih & 70ih dj Ciomi Petak 25. novembar: Da li ti znaš za neki drugi ritam? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 26. novembar: Devedesete dj's Mouse & Duca Sreda 30. novembar: Domaćica veče domaće muzike dj's Goran-Che & Luc Selecta Četvrtak 1. decembar: Let There Be Rock veče hard rock & heavy metal muzike 80ih dj's Mancha & Goxy Petak 2. decembar: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 3. decembar: D.I.S.C.O. veče plesne muzike dj team: b2b dj Krew Quote
Recommended Posts