shock! Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Četvrtak 1. decembar: Let There Be Rock Quote
Pretendress Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Sreda 23. novembar: SUETF zurka + Back 2 Back Party dj team: b2b dj Krew aaaa,sta je SUETF zurka???Ja sam malo ne obavestena Quote
Branislav Stankovic Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Neka zhurka studentske unije ETF-a... Quote
:Dea Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Da li je dodjavola moguce da ove godine nece biti ekv vece? Quote
Wild Rose Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Shta se zalish, idesh u Peshtu... Mada se meni ionako ne ide na taj cert vec na LTBR!!! Ajd` sutra u Fest na Smak/Kerber... Quote
Buba :) Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 (edited) @dea:prvo sam se istripovala da nesto pitas dodjavolu!!! a u subotu, devedesete Edited November 24, 2005 by bibili Quote
Branislav Stankovic Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 Da li je dodjavola moguce da ove godine nece biti ekv vece? Bilo je - EKV/Domacica 80-ih... Quote
MissionVao Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 @dea:prvo sam se istripovala da nesto pitas dodjavolu!!! meni to vise nije uzvik nego vlastita imenica !! Quote
shock! Posted December 11, 2005 Report Posted December 11, 2005 ajoj kako bilo dobro na osamdesetima juce Quote
:Dea Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 ' date='25. 11. 2005, 01:02'] Bilo je - EKV/Domacica 80-ih... Bilo u avgustu, a nikako da se obelezi 5.11. kao ranijih godina! Quote
Pretendress Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 jbt,nothing's the same anymore ... sada se cekaju devedesete ... kako stvari stoje sada sto se tice ulaska,jel su nesto promenili? Quote
shock! Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 kako stvari stoje sada sto se tice ulaska,jel su nesto promenili? nope.... blah.....sledece subote maskenbal.......smor.... Quote
Buba :) Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 na maskenbal idem ako mi dodjavola nabavi kartu a sto se tice ksta, tamo necu da zadjem bar do posle nove godine... Quote
:Dea Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 sada se cekaju devedesete ... O, da! A, ti nemoj da te sanjam i da ne dodjes! Vise neces dobijati - za stalnog posetioca muzikcu zelju! Brate, nismo se skupili na 90im, jos od oktorba, unisti nas fax, eto Bibili nece doci, a ni Max, makar 3maja da ubedimo... ZELIM VECE QUEEN-a U KST-u! Quote
:Dea Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Mislim kada moze vece posveceno Kobejnu, Marliju, Morisonu, mislim da je Fredi to zasluzio... Na Kst forumu ima tema koje bi ste vece voleli u kst-u i ubedljivo najvise glasova imaju queen i riblja corba. Nadam se da ce se u skorije vreme napraviti tako nesto. Ovako se stalno vrti vece ekv-a, haustora, stonsa, bitlsa, doorsa... Ne kazem da to treba izbaciti, ali treba dodavati i nove stvari! ZELIM VECE QUEEN-a u KST-u! Quote
Wild Rose Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 JBT! Sreda, chetvrtak, petak i subota-KST! Celo veche ili u neko doba... Ne smem vishe to da radim... Majkemi! A da ja nekako dobijem onu pochasnu kartu? :trep, trep: I shock!, naravno... Quote
shock! Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 JBT! Sreda, chetvrtak, petak i subota-KST! Celo veche ili u neko doba... Ne smem vishe to da radim... Majkemi! A da ja nekako dobijem onu pochasnu kartu? :trep, trep: I shock!, naravno... ja sam propustio samo cetvrtak ocu i ja neku pocasnu kartu, popust na pivo ili tako nesto Quote
Pretendress Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 O, da! A, ti nemoj da te sanjam i da ne dodjes! Vise neces dobijati - za stalnog posetioca muzikcu zelju! Brate, nismo se skupili na 90im, jos od oktorba, unisti nas fax, eto Bibili nece doci, a ni Max, makar 3maja da ubedimo... Nemoj da me sanjas,dolazim obavezno ... Ubedicemo makar 3maja da ide sa nama...a ako ga ne ubedimo onda cemo nekako da ga ucenimo Quote
Buba :) Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 recite mu da cete kad su losije pesme raditi integrale mozda ja i dodjem ako se ovo u domu ne zavrsi previse kasno! Quote
:Dea Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 Nemoj da me sanjas,dolazim obavezno ... Drzim te za rec! Ubedicemo makar 3maja da ide sa nama...a ako ga ne ubedimo onda cemo nekako da ga ucenimo Ostavljam tebi da smislis kao da ga ucenimo, ti si bolja u tim stvarima! recite mu da cete kad su losije pesme raditi integrale Ja pristajem na sve osim na matematiku! mozda ja i dodjem ako se ovo u domu ne zavrsi previse kasno! Ma i ako zavrsi kasno savataj Maxa, pa dodjite, taman ce guzva da se rascisti, pa cemo se svi zaredjati kog dj-a da trazimo bon jovia! Ah, kao u dobra stara vremena dok jos nismo isli na fax! Bibi, mozes posle da spavas kod mene! Quote
Buba :) Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 a pile ajde onda racunaj skoro sigurno. da dovucem maxa pa ide lepa stara ekipica Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 Ja pristajem na sve osim na matematiku! oh,well... Quote
Pretendress Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 recite mu da cete kad su losije pesme raditi integrale moze,moze...ali to ce samo biti obecanje ... Ostavljam tebi da smislis kao da ga ucenimo, ti si bolja u tim stvarima! oh,hvala na tako laskavim recima ...ako dodje veceras ima odmah da pocnem da ga obradjujem...I NEMOJ DA JE NEKO OVO SHVATIO PERVERZNO!!! pa cemo se svi zaredjati kog dj-a da trazimo bon jovia! da,mogli bi...sigurno je vodio miran zivot dok nismo bili tu...red je da se to promeni...BON JOVI YEAH! Quote
Buba :) Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 ako dodje veceras ima odmah da pocnem da ga obradjujem...I NEMOJ DA JE NEKO OVO SHVATIO PERVERZNO!!! a kako molim te da shvatim drugacije???? sta ti ocekujes od mene????? Quote
Recommended Posts