Darken Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 U stvari bilo ko da je pustao grandz u petak na lomachu!!! Koliko su moje od alkohola izvrnute oci videle, pustao je neki lik sa mikrofonkom, cini mi se da bese nesto mladji. Mada mislim da je gora kazna od lomace, gurnuti tom liku glavu u cucavac u WC-u, pogotovo oko 3-4h kada se zapusi od prekomerne posete, i cudnih objekata koji gosti ispustiaju tokom veceri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en-a-dva-es-o-4 Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Ma shta se ti zalish shto prodaju samo pivo i vino(koje je btw sve samo ne vino)...pivo samo i pijesh,uzmesh jedno koje gustirash do ujutru i onda se folirash kako te zivot nije mazio i pravish se pijan... Majke mi nisam normalna... 'Ocu li te ostaviti ikada na miru?! Ne mogu...mnogo si mi sladak! A shto se tiche grunga,stvarno smarate.Ako imate neshto protiv te muzike nemojte dolaziti u KST kad se to pushta! I onda se zalite kako KST smara,jer se pushta uvek isto sranje,kako vas to ubija u pojam,kako patite...bla bla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 I onda se zalite kako KST smara,jer se pushta uvek isto sranje,kako vas to ubija u pojam,kako patite...bla bla... a sta kao nije tako????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en-a-dva-es-o-4 Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 (edited) Pa i treba da bude smor kad se zalite ako puste trance,kad kukate jer je chak 1 veche unishteno pushtanjem grunge-a... Edited May 9, 2004 by en-a-dva-es-o-4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 Sh'a fali grunge-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 Pa i treba da bude smor kad se zalite ako puste trance,kad kukate jer je chak 1 veche unishteno pushtanjem grunge-a... Nema to veze sa jednom veceri...Ispustas poentu . To se svodi na razmisljenje " Cemu to dalje vodi??" . BTW, Slovenac mora da se razboleo sinoc, pustio je Zero Tolerance od Death-a, dobra pesma, ne pusta je cesto (ja je cula prvi put kad on pusta) ...nesto mi tu smrdi . Oh, well...svaka cast! Ali ostali program je bio manje-vishe , ali O.K...ne zalim se vise, I'm scared of grundge . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 ' date='9. 5. 2004, 12:18'] Promneice se i to uskoro... Uh, nadajmo se da hoce. Valjda ce neki ljudi ovde shvatiti koliko ce kst propasti zbog toga. Doticni je jedini pustao sve za svakoga. Ovaj Slovenac nece da pusti ni Blessings upon the throne... a kamoli nesto jace i bolje. Ja vise necu dolaziti u kst ako se nastavi ovako.... Mnogoooo je bre lose... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 Ovaj Slovenac nece da pusti ni Blessings upon the throne... a kamoli nesto jace i bolje. Ja vise necu dolaziti u kst ako se nastavi ovako.... Mnogoooo je bre lose... Sinoc je Kravenac imao cudnih ispada, sa Mardukom i jos nekim bendovima.... A sve to pred CAK 20 ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 Sinoc je Kravenac imao cudnih ispada, sa Mardukom i jos nekim bendovima.... A sve to pred CAK 20 ljudi... E, da...jebote to sam zaboravila...Cudno jako, pustio i In Flames...scary Bilo malo ljudi, ali odabranih . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 E, da...jebote to sam zaboravila...Cudno jako, pustio i In Flames...scary Bilo malo ljudi, ali odabranih . isto tako i na grandzhu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraath Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Bilo bi dobro kada bi umesto baneta dosao neko drugi ko bi i dalje pustao sve vrste metala, nekako je bane previse kvazi i smesan lik... mislim da imam ideju o nekim DJ-vima koji bi zaista mogli da bar jednom mesecno pustaju metal u malom klubu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Bilo bi dobro kada bi umesto baneta dosao neko drugi ko bi i dalje pustao sve vrste metala, nekako je bane previse kvazi i smesan lik... mislim da imam ideju o nekim DJ-vima koji bi zaista mogli da bar jednom mesecno pustaju metal u malom klubu. Greshish sinak, ovaj, greshish... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Nije bitno KO pusta muziku, vec kakva je ATMOSFERA u klubu... Cesto zna biti .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Nije bitno KO pusta muziku, vec kakva je ATMOSFERA u klubu... Cesto zna biti .... Bitno je ko pusta muziku, i kakvog je raspolozenja taj sto pusta muziku...na kraju krajeva, mene bas briga kakvog su raspolozenja ostali van mog drustva dokle god je nama do jaja, kad nije, kupi stvari i trk na drugo mesto ili jos bolje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 Nije bitno KO pusta muziku, vec kakva je ATMOSFERA u klubu... Cesto zna biti .... Samo cesto??? Ma daj, uvek je ili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 A ko pushta sutra?(nikad ne zapamtim raspored a gledam ga svaki put , eh shta radi alkohol (neka bi nam se tochio u peharima dokle god ljudi hodaju Midgardom )..nego , proshli put sam zaboravila kishobran u KSTu ako ga neko od nadleznih nadje ,neki prijavi jer nije moj (crven je u karo-dezenu ).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1010011010 Posted May 15, 2004 Report Share Posted May 15, 2004 Sinoć sam po prvi put video bubašvabe u KST-u kako je to slatko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Je l' Bane pusta muziku u petak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 bane ne radi vise, koliko ja znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Pa, da...ali cula sam neke glasine...Pa reko' ko pita... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Sta se pusta sad u ovaj petak i subotu? Ja nisam iz bg-a pa ne znam program a svratio bih do tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Sta se pusta sad u ovaj petak i subotu? Ja nisam iz bg-a pa ne znam program a svratio bih do tamo. u petak je najvetji metal najt na balkanu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 ... a i shire ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 a u subotu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 a u subotu? Nemoj dati da te lažu Marko. Petkom je 'metal' ali pošto znam šta slušaš neće ti se svideti. Bolje dođi u sledeći petak. Tad će puštati Dooshan i biće dobre muzike. Ovo sad u petrak će ti puštati Poison i Fear of the dark . U subotu ti je još gori smor. Nema ni M od metala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts