Marishte Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 Ja sam upravo dobio pocasnu clansku! Quote
Wild Rose Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Bilo je fenomenalno na maskenbalu! Sad= ! Quote
shock! Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Bilo je fenomenalno na maskenbalu! Sad= ! koliko bilo ljudi? Quote
MissionVao Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 ja ne znam zvanicno nikog ko je bio za malo da dodjem sa Rob Zombijem Kako je bilo? Quote
Dark Sonja Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Maskenbal je bio ove subote? Quote
MissionVao Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 mhm, 17-og nadam se da nismo nista propustile... Quote
Dark Sonja Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 mhm, 17-og nadam se da nismo nista propustile... ahm... ..pa, ovaj,....jedino nam i ostaje da se nadamo... Quote
Wild Rose Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Khmmm... Pa, zao mi je shto cu vas razocharati, ali mnogo ste propustile... Ovo je bio prvi put da sam ishla na KST-ov maskenbal, i ne mogu da verujem kako je to dobar dogadjaj! Prava feshta! Ranije sam se neshto kao bunila oko cene, i bila skroz nezainteresovana, ali da sam znala da je ovako dobro ubedila bih josh ljudi da krene... Cela zgrada je na raspolaganju, gomila stejdzeva, mnooogooo dobre muzike, barem neka svirka za svakoga, a ja sam bila makar malo na skoro svim... Odlichni nastupi! Inache, organizacija i svirke su bile najmanje bitan deo... Maske, ljudi, zezanje, neshto u vazduhu... Ljudi su se fenomenalno maskirali! Vidi se da su neki iznajmljivali kostime i da su neki bash dobro napravili svoje, ali su ideje bile fenomenalne. Najzanimljiviji su mi bili oni koji su odgovorili bash na temu-mitologija... Bio je jedan lik zabac-imao je neki natpis u stilu-trazi se princeza za poljubac... Pa par likova-musketari-valjada ih je bilo chetvorica, pa Sundjer Bob, pa gomila nekih vitezova, vikinga, rimskih i grchkih filozofa, onda onih devojaka sa balskim haljinama, lik koji je imao sekiru u glavi! , jaaooo-gomila dobrih maski! Trebalo je nositi digitalac i fotkati stalno! Nadam se da ce neko okachiti slike, ili da ce biti na KST-ovom forumu... Ove godine nisam bila sigurna do poslednjeg momenta da li idem, ali zato sledece idem sigurno i maskiram se pod obavezno! Eto... Quote
LARA CROFT Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 ako nekog interesuju slike mogu ih nakaciti.... Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Pa, bolje da prikachish linkove ovde... Manje smaranja, zar ne? Quote
Dragana Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 neka, neka, bolje ih posalji (kontrole radi ) Quote
MissionVao Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 otvorena cela zgrada? kako da ne mozda figurativno a i ne bi bilo pametno, tamo se i trezan zagubis u skrivenim drvenim hodnicima pola metra x 2 metra x beskonacno a slike bi bio red da se ovde stave, zasto bi se slale pojedincima? nije to private party... Quote
Dragana Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 govorim iskljucivo o privatnim slikama.... a, bio je otvoren prvi sprat, hol, i ono cudo dole (da ne kazem KST) Quote
Wild Rose Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 otvorena cela zgrada? kako da ne mozda figurativno a i ne bi bilo pametno, tamo se i trezan zagubis u skrivenim drvenim hodnicima pola metra x 2 metra x beskonacno Ma tako sam i mislila... Hocu reci-zanimljivo je kad se ovako neki dogadjaj odrzava i van "onog chuda" KST-a... A slike koje su privatne shaljite jedni drugima... Ovde bi bilo lepo da neko okachi linkove za one slike koje su dozvoljene za gledanje, kao i one na kojima su dobro maskirani ljudi-neki od onih koje sam pominjala i sl... Quote
Buba :) Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 opet nisu dali da se zalazi kod nas Quote
DusMan Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 lik koji je imao sekiru u glavi! Eh, da... Cao svima! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 dushaneeeeeeeeeeeeee! hahhaa shto nisam bila da to vidim haha Quote
Wild Rose Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Eh, da... Cao svima! To si ti? Quote
:Dea Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaa Dusane, ne verujem, ti si moj idol! Skoro si pa ko jedan lik sto se pre dve godine maskirao u telefonsku govornicu! VRH! Quote
LARA CROFT Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 ne brinite zakacicu samo one provakativne slike na YuM, one klasicne nase cu da vam baim na mail Quote
Buba :) Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 lik sto se pre dve godine maskirao u telefonsku govornicu! taj i 'moje malo selo' su mi bili medju najboljima Quote
DusMan Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Hajde, kacite vise te slike! Bas me zanima dal' me ima na nekoj. Quote
Recommended Posts