:Dea Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 lik sto se pre dve godine maskirao u telefonsku govornicu! taj i 'moje malo selo' su mi bili medju najboljima I zz top Maskenbal je kul stvar, samo je mnogo skupa karta i to bas pred Novu godinu... Quote
Dragana Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 dok nam LARA ne posalje slike, evo nekih OVDE Quote
Pretendress Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 hihihihihihihi bilo je i nindza kornjaca ... e,onaj lik u CS fazonu extra izgleda(iako nije mitologija u pitanju ali ajde)...samo mu terori fale Quote
LARA CROFT Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 eve vam slika, ima i tih nekih kornjaca evo nas..... lik sa sekirom Quote
MissionVao Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 koji jebeno ruzni monstrumi Quote
Sinstrel Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Njih dvojica su se maskirali u smerne studente! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 @dushan - kako si gurnuo jebenu sekiru u glavu? Quote
DusMan Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Pravi iluzionista nikad ne otkriva svoje tajne. Inace, maska mi nije bila potpuna posto je falila krv. Krv sam ostavio u kaputu na garderobi, a kad sam hteo posle nekog vremena da je uzmem i razmazem po sebi, jebeni LIHVARI sa garderobe (ili barem oni koji su smislili to) su hteli da mi uzmu dodatnih 50 dinara (!!!!) da bih uzeo nesto iz svog kaputa!!!!! Nisam hteo da popustim tim beskicmenjacima i ostadoh da se setam ne-krvav. A bilo bi mnogo bolje sa krvlju. Bloooooood! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 bash si ljubazan ,vrlo si mi iscrpno odgovorio. ali ,znam reci cesh mi kad-tad bilo bi trooJe sa krvlju ,al' dobro . rooots bloooody rooots Quote
Klokan Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 (edited) MKDSL bio super,samo da je bilo maaaalo mracnije Good Eyes Closed su mi bili najbolji,ali jedan od (dva) pevaca malo smara! Edited December 22, 2005 by Klokan Quote
Wild Rose Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Pravi iluzionista nikad ne otkriva svoje tajne. Inace, maska mi nije bila potpuna posto je falila krv. Krv sam ostavio u kaputu na garderobi, a kad sam hteo posle nekog vremena da je uzmem i razmazem po sebi, jebeni LIHVARI sa garderobe (ili barem oni koji su smislili to) su hteli da mi uzmu dodatnih 50 dinara (!!!!) da bih uzeo nesto iz svog kaputa!!!!! Nisam hteo da popustim tim beskicmenjacima i ostadoh da se setam ne-krvav. A bilo bi mnogo bolje sa krvlju. Bloooooood! A bash sam pomislila kako ti josh samo krv fali... Da si se setio pa da trazish od neke devojke neki crveni karmin... Quote
Uros Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Lara, pola slika se ne vidi?!? @sinistrel Ne, ja sam se masirao u tebe...! Quote
LARA CROFT Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 jbg kako? ja ih vidim sve, mozda ti je losa konekcija.... poslacu ti linkove na mail sve sa onima sa hita 202jke sto je bilo tamo negde 10-11 sept valjda, jos uvek smo nosili kratke majcice Quote
MissionVao Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 (edited) Bas ste face Mita deluje neobavesteno kao i uvek Edited December 22, 2005 by Double Fire Quote
Dragana Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 neke su postavljene i na KST site Quote
LARA CROFT Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 E ovi likovi su po meni bili najbolji, ako ste ovde ljudi svaka cast Dobar kadar veselih bakica..... Quote
Klokan Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Ako govorimo o maskama,D. Vader je bio extra,ali zhabac je zasluzheno osvojio 1 mesto! Quote
shock! Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 5.1 Whitesnake night......mislim da sam sve rekao...... Quote
Wild Rose Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 5.1 Whitesnake night......mislim da sam sve rekao...... PREdivno.... Jedva chekam... Pa posle koncert na leto... Moram da uzmem sledeci put u KST-u onaj plakat za to veche... Nego, vecheras-nocas... Zaista lep provod, muzika delom odlichna, a delom jako smor... 6474748 puta je ishla Metallica, Maideni.... I u klubu i u hodniku. Pa ono ponavljanje pesama... Znam da je Bane rekao da ljudi traze to i unutra i u klubu, ali ipak treba da postoji neka razlika u vrsti muzike, pa do toga ne bi ni doshlo... Chak je i Diorama(!) pushtena i u klubu i u hodniku... Za divno chudo nije bila nevidjena guzva u klubu i uopshte u KST-u, a bila je odlichna ekipa ljudi... Quote
Recommended Posts