Sarah_Key Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Nego zna li neko jel sutra Sisters Of Mercy night u kst-u Quote
Platina Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Nego zna li neko jel sutra Sisters Of Mercy night u kst-u Jeste znam ja i najverovatnije idem. Quote
Sarah_Key Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 E cool taman posle kuglaša pičim tamo Quote
Platina Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 I ja bih rado u kuglaš ali eto... Ne mogu oba... Quote
shock! Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 (edited) eeeee ja se sad vratih sa domacice....bilo dobro al me DJ OPET zajebao za zadnje balade......obecao mi Na Badnje Vece i Noc bez sez sna i nista .............inace bilo dobro....... Mozda bi mog'o da iskombinujem da odem u KSt za docek Nove godine dodji Lazo........bice do yaya ..... ne jos jedna dusa Edited December 29, 2005 by shock! Quote
Buba :) Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 oooooo andreje nakon koliko godina si ti to malo promenio potpis? Quote
shock! Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 oooooo andreje nakon koliko godina si ti to malo promenio potpis? Quote
LazaGNR Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 ne jos jedna dusa Jebi ga,shit happens dodji Lazo........bice do yaya .... Pa,kako se blizi subota noc sve su vece sanse za to ( )... Evo sad sam se vratio iz BG-a,a dok sam bio tamo usput sam svratio i do (ozloglasenog ) KST-a da vidim za karte...kad ono nema nikog tamo (u onoj sobici) Ajde reko' za sank ( ),kad ono tamo...unbelievable...neko veselje,sve neke babe i dede (bukvalno) tamo,sedu,jedu,piju... ...neka 2-3 lika im jos i sviru... ...sve nesto u belom,neki stolovi sa hranom i kolacima... ...gde sam ja to up'o I tako...nisam (jos) uzeo kartu ( ). Ima jos nade za moju dusu,a? Quote
Buba :) Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 tako smo se i mi sokirali danas kad smo krenuli na kafu u kst... prvo cujes na stepenistu dreche narodnjaci. i tu se vec zaintrigiramo. a unutra babe vezu kolo Quote
LazaGNR Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Mozda je to uvod u ono sto ce biti za Novu godinu (?) Quote
:Dea Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Bibi eto nas danas u 14h ispred tvog faxa, pa nas vodis u KST na kafu. Da i ja vidim kako izgleda po danu! Kako ce da padne prednovogodisnja trac partija! Quote
stivi Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Kad (u kol'ko sati) masa obicno dolazi u KST? 'Oce li biti tako i sad za Novu godinu? Quote
Sinstrel Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Sinoc poslednje regularno vece za ovu godinu u kst-u! Bilo je skroz ql... doduse ono malo pelinkovca sto sam popio pre nego sto sam usao je ucinilo svoje pa sam tako grlio sve redom. Trsss! Quote
Buba :) Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 @stivi: inace se ulazi oko pola 12, 12. ne znam kako za novu... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Pochetak je zvanichno u 21 & 30 . Tako da ... Quote
Buba :) Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 (edited) njah... dupli post. kst je zut!!!!! bilo odlicno na kafi Edited December 31, 2005 by bibili Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 kako je chudan kst danju ...~~~ Quote
:Dea Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Da, bas je zut. Meni se bas dopalo, steta sto Maja i ja nismo mogle duze da ostanemo. Tako da, Bibi, racunaj da cemo uskoro opet da ti banemo. I brate nes je samo 40 kinti, kod mene na faxu je 75. Mnogo su mi bili kul oni ljudi sto su igrali karte. Bas je opusteno! Quote
Wild Rose Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Sinoc je u KST-u bilo bash veselo!!! Pravo praznichno raspolozenje. Svi zivi su bili tu... Ne idem i vecheras u KST... Ipak, cele godine sam stalno ishla. Bilo bi malo previshe da i Novu dochekam tamo... Mada gomila ljudi mi je rekla da ide, pa im malko zavidim na verovatno lepom provodu tamo... Sinoc poslednje regularno vece za ovu godinu u kst-u! Bilo je skroz ql... doduse ono malo pelinkovca sto sam popio pre nego sto sam usao je ucinilo svoje pa sam tako grlio sve redom. Trsss! A tebi kao puno potrebno da se napijesh... Bash si bio komichan sinoc sa svim stvarima koje inache ne radish... Lep provod ljudi vecheras... Krivo mi je shto zbog Nove propushtam LTBR veche koje ce biti za dochek.... Ali je zato WS 5-og januara... Quote
Ketty Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 E,sinoc bilo mnoooogo dobro. Naravno na let there be rock-u. nisam ni prismrdela u gothic 'odeljku'. Mada,pojedine gothicarke su imale stvarno fenomenalne kreacije(narocito jedna sa Sarah Key cipelicama sa crvenom masnicom i na gigantskoj platformi). Al' je ipak moja zelena haljina najlepsa. Quote
:Dea Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 Bilo je stvarno lepo obucenih goticarki. Jedna u ljubicastoj haljini i jedna u nekoj crno-ljubicastoj kombinaciji. Ali najlepse su bile Shelly i mala Ketty! Ni ja nisam zalazila na gothic, osim kada sam trazila 3maja, naseg novopecenog gothicara! Jedino mi je krivo sto se nisam napila za sve pare! Quote
Ketty Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 3maja, naseg novopecenog gothicara! Jedino mi je krivo sto se nisam napila za sve pare! A ja sam uvek smatrala da bi 3maju najbolje stajao punk fazon. Al' ozbiljno. Mislim,meni on izgleda skroz veselo i sreckasto. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 Tako, bilo je... Quote
Recommended Posts