:Dea Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 A ja sam uvek smatrala da bi 3maju najbolje stajao punk fazon. Al' ozbiljno. Mislim,meni on izgleda skroz veselo i sreckasto. On stalno govori sreckasto, bas si ga pogodila! Inace bas mrzi punk. Jos da dodam da je zenski wc najjace mesto! Uvek se tako lepo ispricamo sa nekim kul devojkama! Quote
Buba :) Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 pilici bas mi je drago da ste se tako lepo svi proveli!!! meni bilo mnooooogo dobro sinoc ceka se WS!!! Quote
:Dea Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 pilici bas mi je drago da ste se tako lepo svi proveli!!! Nedostajala si mi! Sto se tice ws, pise u novom yellow cab-u da ce biti promocija dvd-ja "Live-In the still of the night". Sve je dobro dok nisu Starkersi inace bi ste me kupili po podu! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 po zhenskom wc-u u koji bi mogli da setave jedno jebeno ogledalo, evo ja cu vam doneti, a vi samo okachite... Quote
Sarah_Key Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 Ma bilo je ....ubiše me oni besplatni kokteli Quote
Man at arms Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Polako se svi topici na yum pretvaraju u aktivne chat seanse Neznam ja stvarno nikad nebi isao u kst za ng mislim uzasno zagusljivo a dovoljno je otici 2,3 puta godisnje + maskenbal i dovoljno taman da te ne smori (subjektivno misljenje) nope ... Srecna Nova Godina Quote
shock! Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 bilo dobro na Novoj.....koktelcici, pivo, 'zika i lisice Quote
shock! Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 jedva cekam cetvrtak.....samo ja ne mogu da dodjem pre 15 do 2 Quote
LazaGNR Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 (edited) nisam ni prismrdela u gothic 'odeljku'. Ni ja Ayway,bilo je veselo Samo sto sam malo preterao sa picem Shit happens... Edited January 2, 2006 by LazaGNR Quote
Cyber Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Ni ja Ayway,bilo je veselo Samo sto sam malo preterao sa picem Shit happens... Hehe i ja sam,nadam se da me niko nije prepoznao Ja prespavao pola veceri na onom stolu na ulazi u KST Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Kako volim sto ne posecujem taj KST. Quote
[4] Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 alo pagancici, sutra Rokanje u 23h jea Quote
MissionVao Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Hmmmm, rokanje.... a ko sve ide? Quote
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Priznaj da si upisala taj faks samo da bi bila što bliže KST-u... Quote
[4] Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 e jebesh ga sad da ti nabrajam al ide nas barem 15ak sa foruma ne postavljaj suvishna pitanja nego dovlachi goozicuuuuuuuuu shake it babeeeee (_)_) (_(_) (_)_) medijski sponzor: lozhane.com Quote
Wild Rose Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Haha... Ma idu svi zivi... Ja se potrudila da obavestim shto vishe ljudi, verovatno ce biti dobra ekipa... Quote
Buba :) Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 zna li se sta ce biti za srpsku novu? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Hmmmm, rokanje.... a ko sve ide? biggrin.gif JA Prvi ne idem... Quote
:Dea Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 zna li se sta ce biti za srpsku novu? Otvorih sad temu na KST forumu, valjda ce se neko uskoro oglasiti... Inace poceli smo da ih proganjamo za queen vece, bas dosta nas. Nadam se da ce biti uskoro! Quote
[4] Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 JA Prvi ne idem... a ti si opasan faktor, shta cjemo bez tebe? pushi ga svinjama p.s. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 a ti si opasan faktor, shta cjemo bez tebe? icon_cry.gif pushi ga svinjama p.s. evotigana.gif Bicete 100% pozeri.Da sam ja tamo bili bi ste 80%,ovako ste tr00 pozeri. Btw ne mogu da ga pusim svinjama jer su ti caleta ustrojili i koliko sma cuo od tvoje keve nemoze da mu se digne. Quote
Platina Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Doćiću na rokanje... Mislim kako je moguće da se ide bez Grill Ribe... Ali ne znam kad ću tačno stići, jer imam neke obaveze pre... U svakom slučaju vidimo se Quote
shock! Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 (edited) JA Prvi ne idem... sta cemo sad Bicete 100% pozeri.Da sam ja tamo bili bi ste 80%,ovako ste tr00 pozeri. ajojjjjjj vr' zbog ovakvih tr00 likova ti stvarno pripadne muka ......i ne zalazi ti se na jebeni forum Edited January 4, 2006 by shock! Quote
Recommended Posts